Persoonlijk en professioneel

Persoonlijk en professioneel

Perfecte begeleiding.

Perfecte begeleiding en professionele informatieve benadering. Mijn complimenten. Behandeling wordt kort uitgelegd. Netjes..!

Vriendelijk personeel

Wordt altijd goed geholpen.

Duidelijk en fijn geholpen

Gaatje achterin in mijn kies waar je lastig bij komt met boren. Duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en heel fijn rekening gehouden met mij als patiënt.

Vriendelijke

Goede diensten bewezen

prima geholpen

Prima geholpen en nadien goed product ontvangen

dit keer goed geholpen

na vele malen terug te zijn geweest heb ik nu het idee dat er goed naar wordt gekeken

de tandarts die mij hielp was kundig en vriendelijk,

de tandarts die mij hielp was kundig en vriendelijk, op tijd geholpen , makkelijk afspraak maken ,

Goed en snel geholpen

Vriendelijk, luisterend oor en belangstelling

Tevreden/ontevreden

Asistente heeft afspraak voor mij gemaakt voor 19 maart 2024 een ze zou die nog versturen naar mij per email, maar dat heeft ze nog niet gedaan, nou vraag ik me af of die afspraak nog door gaat of niet

Tevreden!

Ik ben tevreden met zowel de tandarts als mondhygiëniste.. Beide zijn vriendelijk en bekwaam!l

Vriendelijk en kundig

Al jaren een prima tandarts die op een zeer empatische wijze je gebit op orde houdt

Goed..

Altijd alles hoed geregeld..

SUPER

Voor het eerst na ruim 25 jaar door de verhuizing naar een nieuwe tandarts. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en na een deskundige inspectie een vervolg afspraak gemaakt voor de mondhygiënist ( voor het eerst) .

Op korte termijn een afspraak kunnen maken en prima gelopen

Altijd nerveus bij de tandarts, maar het voelde aan of we bij de kapper waren :)

Geweldig geholpen Ben blij met mijn nieuwe gebit Vriendelijk personeel

heel goed

heel goed en fijn dat me eigen tand techniek er weer was

Vakkundig en vriendelijk

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Goed behandeld. Vriendelijk ontvangen. Voldoende doorgevraagd waardoor relevantie informatie nog boven water kwam. Tijd voor gezellig babbeltje, maar niet te lang (short but sweet). Nieuwe adviezen ontvangen. Kortom, goede 1e ervaring.

Positief

Erg vriendelijk. Goede uitleg.

Prima geholpen, top tandarts, ben zeer tevreden!,,

Zie bovenstaand

Fijne tandarts

Prettig

Betrokken

Hele lieve, zorgzame en ervaren mensen. Stellen je op je gemak.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam