Keurig bedrijf
Vriendelijke ontvangst, vriendelijke en goede mondhygiëniste en tandarts. Enige minpunt is een krappe wachtruimte in de gang.
Normaal wordt je de vraag gesteld bij de halfjaarlijkse control of je ergens last van hebt. Nu gebeurde het achteraf
Erg professioneel en tegelijkertijd toegankelijk en benaderbaar voor vragen. Top tandarts.
Neemt de tijd en weet dat ik bang ben. Denkt mee
Is wel een betere Tand Arts dan ik eerst had.
Keurig, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Kan meer informatie gegeven worden-
Zeer duidelijke uitleg en zeer kundig geholpen.
ontvangst,behandeling is mijn ding.
Wordt goed geluisterd naar een probleem met implantaat. Het was heel druk maar kon toch snel er tussendoor geholpen worden. Alles ging goed op tijd
Jadranka Popovic is een geweldige tandarts! Zij verstaat haar vak!!
Goed bereikbaar met OV.
Woon op loopafstand van de tandarts
Van ontvangst door de receptie tot de tandarts en assistente, iedereen is even vriendelijk. Met name de tandartsen zijn super vakkundig. Ze leggen alles rustig en duidelijk uit, denken mee met de patient en, ze zijn mega vakkundig. Je gaat er weg zoals je er binnenkomt, met een smile.
Mooie praktijk. Met vriendelijk personeel die mij behandelde. Ik kwam daar voor een apneu bitje en Bowien en de specialist waren super vriendelijk en aardig. Werd goed geholpen met een lach. Binnenkort mijn bitje ophalen om te zien of het nog zo is haha waren 2 top mensen en goed op elkaar ingewerkt.
Prettige ervaring
Ik was op tijd bij de kliniek aangenomen en heb mij gemeld. Mij is gezegd, dat ik voorop moest plaats nemen en wachten. Na ongeveer half uur werd ik gebeld door de zelfde kliniek. Toen ik de telefoon opnam, hoorde zij mij praten. Toen is mij gezegd, dat ik zoek was. Toen zei ik,dat ik hier zit en mij heb aangemeld en meer dan een half uur zit te wachten. Na een tijdje wachten ben ik geholpen. Dit is mijn ervaring bij jullie. Wilden jullie dit weten? .De groetjes
Werd weer netjes geholpen .
Na een aantal jaren niet meer naar de tandarts te zijn geweest besloot ik dat ik naar een praktijk wilde waar ze wel begrip hadden voor angstige volwassen patiënten. Ik werd enorm op mijn gemak gesteld, alles werd duidelijk uitgelegd, en de kosten werden ook meteen op een rijtje gezet. De behandelingen vinden in mei plaats maar ik durf nu zeker te zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb. De eerste indruk was erg positief.
Heel tevreden
Zeer bekwaam en professioneel
De tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat doen
Nu nog de hoop die de Inplantoloog heeft ondernomen die ik graag tegemoet zie. En de reactie van de zorgverzekering na het versturen van brief
Wert goed geluisterd en mee gedacht over de oplossing
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam