Keurig bedrijf

Vriendelijk en goed personeel

Vriendelijke ontvangst, vriendelijke en goede mondhygiëniste en tandarts. Enige minpunt is een krappe wachtruimte in de gang.

lang zitten wachten

Normaal wordt je de vraag gesteld bij de halfjaarlijkse control of je ergens last van hebt. Nu gebeurde het achteraf

Prettig en professioneel

Erg professioneel en tegelijkertijd toegankelijk en benaderbaar voor vragen. Top tandarts.

Geruststellend

Neemt de tijd en weet dat ik bang ben. Denkt mee

Vriendelijke arts

Is wel een betere Tand Arts dan ik eerst had.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Keurig, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Professionele hulp

Kan meer informatie gegeven worden-

Geweldig geholpen.

Zeer duidelijke uitleg en zeer kundig geholpen.

zeer prettig

ontvangst,behandeling is mijn ding.

Alles op tijd

Wordt goed geluisterd naar een probleem met implantaat. Het was heel druk maar kon toch snel er tussendoor geholpen worden. Alles ging goed op tijd

Hartstikke goed!!

Jadranka Popovic is een geweldige tandarts! Zij verstaat haar vak!!

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Goed bereikbaar met OV.

Lekker dichtbij

Woon op loopafstand van de tandarts

Vriendelijk, super vakkundig en meedenkend.

Van ontvangst door de receptie tot de tandarts en assistente, iedereen is even vriendelijk. Met name de tandartsen zijn super vakkundig. Ze leggen alles rustig en duidelijk uit, denken mee met de patient en, ze zijn mega vakkundig. Je gaat er weg zoals je er binnenkomt, met een smile.

Werd professioneel geholpen voor een bitje aanmaken

Mooie praktijk. Met vriendelijk personeel die mij behandelde. Ik kwam daar voor een apneu bitje en Bowien en de specialist waren super vriendelijk en aardig. Werd goed geholpen met een lach. Binnenkort mijn bitje ophalen om te zien of het nog zo is haha waren 2 top mensen en goed op elkaar ingewerkt.

Prettige ervaring

Niet zo best

Ik was op tijd bij de kliniek aangenomen en heb mij gemeld. Mij is gezegd, dat ik voorop moest plaats nemen en wachten. Na ongeveer half uur werd ik gebeld door de zelfde kliniek. Toen ik de telefoon opnam, hoorde zij mij praten. Toen is mij gezegd, dat ik zoek was. Toen zei ik,dat ik hier zit en mij heb aangemeld en meer dan een half uur zit te wachten. Na een tijdje wachten ben ik geholpen. Dit is mijn ervaring bij jullie. Wilden jullie dit weten? .De groetjes

Vriendelijk en behulpzaam

Werd weer netjes geholpen .

Eindelijk een fijne begripvolle tandarts

Na een aantal jaren niet meer naar de tandarts te zijn geweest besloot ik dat ik naar een praktijk wilde waar ze wel begrip hadden voor angstige volwassen patiënten. Ik werd enorm op mijn gemak gesteld, alles werd duidelijk uitgelegd, en de kosten werden ook meteen op een rijtje gezet. De behandelingen vinden in mei plaats maar ik durf nu zeker te zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb. De eerste indruk was erg positief.

Heel tevreden over de deskundigheid van de behandelende arts en assistent

Heel tevreden

Zeer bekwaam en professioneel

Lief personeel

De tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat doen

In het eerste gesprek die duidelijk en goede uitleg was voor mij uitstekend.

Nu nog de hoop die de Inplantoloog heeft ondernomen die ik graag tegemoet zie. En de reactie van de zorgverzekering na het versturen van brief

Wert goed geluisterd en mee gedacht over de oplossing

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam