Wennen aan nieuwe locatie

Ik vond de praktijk erg druk en de wachtruimte beperkt als ik het vergelijk met die van Capelle aan den IJssel. Wordt wel op een correcte wijze behandeld.

Zeer afstandelijke behandeling aan de balie. Receptioniste keek niet eens van haar scherm op ...

En had een chagrijnige uitstraling. Ik had Erik verwacht. Die bleek verdwenen. De vervanger stelde zich niet eens voor

klantvriendelijk

Heel goed

Heel goed geholpen super

Prima service.

Vriedelijk personeel

Heel prettig

Fijn behandeld door zowel de tandarts als de tandartsassistent. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles uit.

Uitstekend geholpen

Kleine aanpassingen ivm problemen met mijn prothese. Daarna geen klachten meer.

Aandacht en vakmanschap.

De aandacht, herkenning en uitleg. Je weet wat er staat te gebeuren. Netjes duidelijkheid. Verder gedreven arts en assistente.

Zeer prettig. Iedereen was hartstikke vriendelijk en professioneel

Goed geholpen

Prettig geholpen ⁰

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen

Goed geholpen,,,prima op tijd

Zeer professioneel en vakkundig personeel

Ik had een probleem met mijn prothese dit hebben ze heel vakkundig opgelost. Daarna een behandeling bij de mondhygiënist, ook deze mevrouw was heel professioneel ze vertelde steeds wat ze ging doen . Wat de behandeling gewoon heel aangenaam maakte .

topper

ik ben als de dood voor tandarts en naalden mijn tandarts ze is heel lief geduldig en ze luistert goed

Met pijnklachten na gebitsbehandeling door mondhygiëniste naar huis.

Nog nooit zo’n slechte ervaring bij de mondhygiëniste (geen naam bekend) gehad hier. Maandagmorgen geweest, daarna overal heel gevoelig in mijn mond, dat werd afgedaan als ontstoken tandvlees. Ik had toen ik kwam één heel klein gevoelig plekje aan mijn tandvlees. Nu is het woensdag en nog steeds is dat gevoel een heter dan hete bitterbal gegeten te hebben niet weg, ondanks de speciale tandpasta die ik meekreeg. De tandarts, mevrouw Popovic, die daarna de halfjaarlijkse controle uitvoerde heeft hierdoor een vertekend beeld gekregen van de situatie in mijn mond. Kreeg altijd alleen maar complimenten dat mijn gebit er zo schoon uitzag, nu alleen bezorgdheid. Maar ik had geen klachten, behalve dat kleine plekje, toen ik binnenkwam. Er lijkt wel ik weet niet wat gebeurd te zijn daarna. Of ik ooit nog naar de mondhygiëniste ga?

Ik wordt goed behandeld en kundig

Er wordt teveel gepusht

Ik werd gedwongen om een foto laten maken terwijl ik aangaf dat ik het niet wilde. Voel me niet juist geholpen.

Heel slecht

De communicatie is zeer slecht. Er word niet gedaan wat is afgesproken met de tandarts. Ik geb zelf een boven en onder klikgebit wat niet zit ... zeer teleurstellend. Ben in 9 maanden tijd al 2 keer terug geweest omdat mijn bovengebit doormidden was en daarna weer een tand afgebroken is. Ik beb geen goede ervaringen met de smileclinic.

Heel goed

Goede en vooral pijnloze behandeling door mondhygienist.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Uitstekende behandeling ivm aanmeten en leveren MRA

Voor het aanmeten en leveren van een MRA was ik door verwezen naar de Smile Clinic. Daar een heel prettige en deskundige behandeling door de gespecialiseerde tandarts dr Koornstra ondergaan. Zeer prettig in omgang, je voelt je snel op je gemak, terwijl je in het geheel niet weet wat je kan verwachten. Legt alles heel goed uit en neemt de tijd om echt te luisteren als je opmerkingen of wat te vragen hebt.

Behandeling was goed.

Ik ben goed en deskundig geholpen. Het enige wat ik niet zo fijn vond was dat er iemand mee keek, daar had ik niets op tegen maar tijdens mijn behandeling gingen ze het rooster bekijken en lieten mij met mijn mond open liggen. Dit had ook na de behandeling gekund.

Goed geholpen

Vriendelijk personeel, redelijk snel geholpen . Tandarts ook erg vriendelijk en geduldig

Vriendelijk en zonodig begripvol personeel

Zoals gewoonlijk: top !!

Prima behandeling, op tijd!

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam