Adequaat en logisch over het vervolg

Met zorg en rust geholpen

Met zorg en rust geholpen

Prettige en rustige sfeer

Was mijn eerste bezoek na overstappen van tandarts. Uitstekende behandeling en werd direct op mijn gemak gesteld. Heb alles zeer prettig ervaren.

Vakkundig personeel die luistert naar de persoon die in de stoel ligt echt een top locatie

Deskundig en persoonlijk, meedenkend

Hoge kwaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en er wordt goed geluisterd naar mijn wensen. Plannen worden duidelijk vooraf doorgesproken. Jadranka is daarnaast erg benaderdbaar en zeer kindvriendelijk. Top tandarts!!

Fijne praktijk, goede advies en lieve mensen

Al enige jaren bij deze tandarts Deby en mondhygiëniste Anouscka. Goed advies en prima behandelingen...

Correct behandeld

Zie bovenstaande

Goede ontvangst, en optijd geholpen

Goed behandeld

Van de twee implantaten is er één goed gegaan met de tweede ging er iets mis dus weer terug komen anders een 9

Goed en snel

Correct en snel behandeld

Zoals gewoonlijk, professioneel, menselijk en met liefde voor het vak.

Ik kom al jaren met veel plezier en vol vertrouwen bij dr. Popovich. Ze is een ervaren ,warme en hartelijke arts die haar patienten goed kent. Door de menselijke en begripvolle bejegening is het altijd fijn om door haar behandeld te worden. Vanad de ontvangst tot aan mijn vertrek geeft ze mij het gevoel " je mag er zijn"

profesioneel

ik heb een schoonmaak van mijn gebit gehad. ben er zeer tevreden over. het voelt goed aan. ik ben netjes geholpen door een vriendelijke tandarts.

Vriendelijk en goed geholpen

Sinds ik bij deze tandarts zit, gaat het een stuk beter. Ben niet meer zo gestresst, ze zijn vriendelijk, overleggen en dat is heel fijn.

Was goed hoor

Mijn ervaring was goed hoor

Goede ervaring

Prima ervaring

Ik ben zeer tevreden

Beviel goed

mijn ervaring is heel positief.

Ik ben jaren lang heel bang geweest voor de tandarts. Sinds ik bij de Smile Clinic ben is dat helemaal verdwenen.

Goed en snel geholpen

Fijn dat ik zo snel kon komen bij de Tandarts omdat ik best veel pijn had na een behandeling die ik gehad heb

Gewoon met 54 jaar niet meer bang

Dank aan tandarts Debby. Door haar durf ik gewoon weer naar de tandarts.

Vriendelijk, schone omgeving , perfecte behandeling!

Fijn personeel

Goede locatie, fijn personeel

Uitstekend !!

Altijd goed en vriendelijk geholpen !!

Fijn geholpen door debby

Ik zou het iedereen aanbevelen om hier naar de tandarts te gaan zijn allemaal heel vriendelijk je krijgt een goede uitleg overal over.

Zoals altijd zeer goed

Zoals altijd....zeer goed. Vriendelijk, accuraat en stond snel weer buiten. Toppers zijn het.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam