Zoals altijd prima

Mijn tandarts is altijd heel duidelijk en eerlijk

Fijne kliniek, houd rekening met alle angsten

Alleen maar positieve ervaringen. Altijd begripvol, vragen regelmatig hoe het gaat. Top

Adequaat, professioneel

Adequaat, professioneel, voorkomend

Super blij

Ik heb Debbie als tandarts Zij heeft een stukje aan mijn tand gezet, zij heeft een heel klein randje van mijn voortanden afgehaald en mijn boven gebit ziet er weer helemaal mooi uit, alles ik weer recht Ik ben zeer tevreden met het resultaat

Zoals ik al jaren gewend ben!

Aardige, vakkundige mensen, die mij op m'n gemak stelden. En dat al jaren zijn blijven doen.

Te lange wachttijden

Ik had een gewijzigde afspraak op zaterdag. Ik begrijp dat er af en toe uitloop kan ontstaan. Maar nu was het alweer een uitloop van bijna een uur, dit is niet acceptabel!

Vlug en deskundig geholpen.

Vriendelijk en professioneel personeel (receptie , (praktijk)assistenten) en arts.

Super fijn personeel

Iedereen is super vriendelijk en stelt je op je gemak

Vriendelijke werknemers

Een prettige omgeving en je wordt op je gemak gesteld

Kundige, gezellige tandarts

Te weinig zitplekken/ wachtkamer. Is eigenlijk gewoon het pad waar je zit. Afspraak gemaakt aan de balie maar geen bevestigingsmail gekregen. Daar zelf om gevraagd de volgende dag Praktijken samengevoegd, capelle en ommoord maar mijn voorkeur gaat uit naar ruime opzet van capelle ( afstand voor mij ook gunstiger naar capelle)

Niet zo fijn

Beide bezoeken 25/30 min gewacht voor ik aan de beurt was. Doorverwezen naar de kaakchirurg terwijl dat niet nodig was Oude man slecht ter been staan aan de balie en wordt genegeerd door het personeel

Snel een afspraak gemaakt

Zeer vriendelijk en kordaat gehandeld

100% service

Enorm klantvriendelijk.

Geweldig geholpen

Ik ben geweldig geholpen en mijn nieuwe gebit zit als een huis en is prachtig. Heel blij mee

Vriendelijke mensen, nette omgeving, deskundig

Zeer prettig en zeer vriendelijke tabdarts

Vriendelijke, deskundige behandeling

Er word maar je geluisterd en ik ben heel tevreden

Top behandeling

X foto gemaakt en uitleg gekregen. Jan Pieter een collega van mij nam er de tijd voor.

Prima klantgerichte zorg!

Dr. Popovic is kundig, vriendelijk en draagt suggesties aan ter verbetering van het onderhoud van het gebit. De assistente is tevens kundig en bovenal hangt er een hele prettige sfeer. En belangrijk..... afspraken worden gewoon op tijd nagekomen, niet ellenlang wachten in de wachtkamer!

Fijne tandarts met veel kunde!

Ik kom graag bij deze tandarts dame!

Chaotische overgang van cappelle naar ommoord

Ik was de rust bij capelle gewend. Ineens een andere praktijk tandarts en mondhygiëniste is een hele overgang. Had dit graag willen weten van te voren. Komende afspraken even afwachten hoe het ontwikkelt.

Parkeren is een ramp. Vooral voor invalide. Altijd zijn de enkele parkeerplaatsen die voorzien zijn van een parkeerbord voor invalide altijd bezet.

Ik ben prima geholpen!

Ik ben prima geholpen!

Top echt grandioos

Altijd vriendelijk en professioneel en luisteren naar de patiënt. Top vakvrouwen verstaan hun vak. Was en ben nog altijd bang bij de tandarts, ondanks dat voel ik mij wel op mijn gemak bij de tandarts.

Is goed

De uitleg en snelle behandeling, heb ik als zeer goed ervaren

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam