Mijn tandarts is altijd heel duidelijk en eerlijk
Alleen maar positieve ervaringen. Altijd begripvol, vragen regelmatig hoe het gaat. Top
Adequaat, professioneel, voorkomend
Ik heb Debbie als tandarts Zij heeft een stukje aan mijn tand gezet, zij heeft een heel klein randje van mijn voortanden afgehaald en mijn boven gebit ziet er weer helemaal mooi uit, alles ik weer recht Ik ben zeer tevreden met het resultaat
Aardige, vakkundige mensen, die mij op m'n gemak stelden. En dat al jaren zijn blijven doen.
Ik had een gewijzigde afspraak op zaterdag. Ik begrijp dat er af en toe uitloop kan ontstaan. Maar nu was het alweer een uitloop van bijna een uur, dit is niet acceptabel!
Vriendelijk en professioneel personeel (receptie , (praktijk)assistenten) en arts.
Iedereen is super vriendelijk en stelt je op je gemak
Een prettige omgeving en je wordt op je gemak gesteld
Te weinig zitplekken/ wachtkamer. Is eigenlijk gewoon het pad waar je zit. Afspraak gemaakt aan de balie maar geen bevestigingsmail gekregen. Daar zelf om gevraagd de volgende dag Praktijken samengevoegd, capelle en ommoord maar mijn voorkeur gaat uit naar ruime opzet van capelle ( afstand voor mij ook gunstiger naar capelle)
Beide bezoeken 25/30 min gewacht voor ik aan de beurt was. Doorverwezen naar de kaakchirurg terwijl dat niet nodig was Oude man slecht ter been staan aan de balie en wordt genegeerd door het personeel
Zeer vriendelijk en kordaat gehandeld
Enorm klantvriendelijk.
Ik ben geweldig geholpen en mijn nieuwe gebit zit als een huis en is prachtig. Heel blij mee
Zeer prettig en zeer vriendelijke tabdarts
Er word maar je geluisterd en ik ben heel tevreden
X foto gemaakt en uitleg gekregen. Jan Pieter een collega van mij nam er de tijd voor.
Dr. Popovic is kundig, vriendelijk en draagt suggesties aan ter verbetering van het onderhoud van het gebit. De assistente is tevens kundig en bovenal hangt er een hele prettige sfeer. En belangrijk..... afspraken worden gewoon op tijd nagekomen, niet ellenlang wachten in de wachtkamer!
Ik kom graag bij deze tandarts dame!
Ik was de rust bij capelle gewend. Ineens een andere praktijk tandarts en mondhygiëniste is een hele overgang. Had dit graag willen weten van te voren. Komende afspraken even afwachten hoe het ontwikkelt.
Parkeren is een ramp. Vooral voor invalide. Altijd zijn de enkele parkeerplaatsen die voorzien zijn van een parkeerbord voor invalide altijd bezet.
Ik ben prima geholpen!
Altijd vriendelijk en professioneel en luisteren naar de patiënt. Top vakvrouwen verstaan hun vak. Was en ben nog altijd bang bij de tandarts, ondanks dat voel ik mij wel op mijn gemak bij de tandarts.
De uitleg en snelle behandeling, heb ik als zeer goed ervaren
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam