Ziro

Heel Slecht super Slecht

Fijn geholpen

Uitstekend werk verricht

Ik kwam als patiënt binnen ben 2 a 3 keer onder narcose mijn behandeling gedaan omdat de verdoving niet werkte bij mij nu 3 jaar later hoef ik niet onder narcose meer en doe ik mijn behandelingen zelf zonder verdoving en geen narcose meer nodig dank aan smile clinic

Super lieve mondhygiëniste

Lief, begripvol en zegt wat ze gaat doen

Goed, heeft begrip voor persoonlijke bevindingen en geeft goed advies!

Goede intakegesprek met ervaren persoon die begrip heeft voor het tegenop zien nav het verleden met trekken e.d. Goed advies en stelde me gerust.

Meneer Jonker is een ontzettend leuke man implantoloog om door geholpen te worden. Hij geeft altijd precies aan wat hij gaat doen. Hij heeft ook altijd wel een praatje wat ik zeer op prijs stel. Ook altijd prettige assistentes.

Zoals altijd...vriendelijk en veel uitleg aan iemand zoals ik als angstige tandarts patiënt

Deze keer iook heel vriendelijk en aardig Altijd geïnteresseerd in je en wat je doet. Nooit klanten over hun.

Deskundige en vriendelijke behandelaars.l

Vlotte behandeling binnen de afspraak tijden .

Professioneel

Denticien is een prima nieuw onderkomen op het gebied van tandtechniek. Smile Clinic Ommoord voert op een professionele en prettige manier haar werkzaamheden uit.

efficient geholpen door tandarts Satar / Sahar en assistente.

Uurtje mondhygiënist voor 250.- schandalig duur

Uurtje mondhygiënist voor 250.- schandalig duur!

routinematige ontvangst

Geen bijzonderheden, moest wel voorkomen, dat er met mij "gepingpongd" zou worden. Tandarts oogde prima, duidelijk, resoluut en invoelend met de patient. Behandeling moet nog volgen.

Altijd fijn geholpen met het gezin bij de tandarts

Neemt de tijd en beantwoordt alle vragen duidelijk

Betrokken en professioneel

Erg goed geholpen. Vriendelijk en betrokken personeel. Nemen de tijd voor je. Van harte aanbevolen.

Mensen zijn heel vriendelijk goede ervaring gehad

Is het aanbevelen waard

Was niet de behandeling die ik normaal van jullie gewend bent.

Balie medewerker niet echt vriendelijk. Tandarts was het al snel zat terwijl jullie weten van dat ik snel misselijk bent. Dus ik denk niet dat ik nog bij jullie terug komt

Dr. Bosch is top!

Dr. Bosch onderscheid zich echt van haar collega's, ze denkt echt met mij mee, neemt de tijd om alles uit te leggen en me verder te helpen, blij weer terug bij haar onder behandeling te zijn. Ik heb een facing over een tand naast mijn voortanden. Ik vind die facing storend doordat die geler is dan mijn echte tanden. Een collega van Dr. Bosch stelde er niks aan te willen doen omdat mijn eigen tanden " te wit" zouden zijn, Dr. Bosch zei direct te zien wat ik bedoel en vindt de facing ook te geel en heeft direct een oplossing voorgesteld, al kwam ik vor het trekken van een verstandskies waar ik erg nerveus voor was. Ze heeft me gerustgesteld en stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen, waardoor de behandeling enorm is meegevallen. Wat een fijne dokter!

Fijne ervaring

Fijne ervaring

Is goed

Ik ben gelijk goed geholpen aan mijn tandprothese. Ik ben laats geweest bij de Mondhygiënist, sorry maar weet haar naam niet.

Snel en goed

Ik kwam voor een scan .

Vriendelijk geholpen enop tijd.

Vriendelijk

vakkundig

Ik kwam bij smile clinic ommoord voor het plaatsen van een implantaat. Ik ben geholpen door tandarts D. bosch. Deze dame was zeer vriendelijk en heeft mij vanaf dag één zeer goed en professioneel behandeld.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam