Goede en vriendelijke zorg

Zoals gewend ,snel en goede verzorging.

Goede behandeling gehad

Ik heb een prima behandeling gehad

Ben op tijd geholpen duidelijk en correct.

Duidelijk en correct.

vakkundig , netjes. aardig. sociaal.

hiermee doorgaan. en Petra klasse.

Van huivering naar prettig

Had er een etenloze dag vooraf voor doorgemaakt maar met haar behandeling bij de volgende afspraak moet ik haar hebben

Kwaliteit gaat achteruit,privacy niet goed gewaarborgd en hulpvaardigheid niet zo goed

Ik kom er al jaren maar sins de verhuizing echt achteruit gegaan Foto gemaakt met de deur open van de kamer ,vond ik niet fijn Eerdere brug op 2 schroeven was niet ok en moest weer een lang traject in Gegevens niet doorgegeven aan dentistcien Ik was dus onbekend en moest een Pos wachten op alleen een intake en verder afspraken konden niet worden ingepland Ik zat dus lang met een slecht zittende prothese De wachtkamer pal voor de behandelkamer Werd aangekeken omdat ik last had van pijn en angst en was dus gelijk hoorbaar voor iedereen

prima zonder poes pas

gewoon goed service

Leuk om mijn oude tandarts van 20 jaar geleden weer eens te zien.

Vriendelijkheid en expertise

Vriendelijkheid en expertise, wat wil je nog meer bij een tandartsbezoek?

Word altijd prettig geholpen

Aardig personeel en je word fijn geholpen.

Fantasty’s

Soms is het wat rommelig, maar het helpen is prima!!!

Ik geef een voldoende.

Bij controle blijk ik een gaatje te hebben. Word hiervoor behandeld over een half jaar. Tijdens de volgende halfjaarlijkse controle......

Goed geholpen en schoongemaakt

Mijn ervaring was goed het schonnmaken ging prima en de behandeling .Bij controle vond ik dat ze daar heel snel klaar mee was . Maar heel even gekeken naar mijn gebit .

Goed en correct geholpen

Goed geholpen

controle

prima behandeling

Positief

Had graag wat meer willen weten over wat er ging gebeuren en wat er nu precies geplaatst zou worden

Ben erg fijn geholpen,,,,prothese erg blij mee

Ik ben geweldig geholpen

Vlak voor het weekend kwam mijn klikgebit ineens los bij de rechtse implantaat. Zul je altijd zien. Ik moest wel even geduld hebben tot dinsdag om langs te komen. Wat op dat moment heel ver weg klonk, omdat ik bijna niks kon eten. Ook maakte ik me zorgen over mijn vakantie. Of het wel op tijd gefixed kon worden. Maar eenmaal in de stoel bij tandarts Deby was het 1,2,3 snel voor elkaar. Dus ik liep binnen een half uurtje dolblij weer naar buiten. Echt een hele opluchting! Bedankt hoor!

Fijne ervaring , goed geholpen weer.

Goede mondhygiëniste en tandarts

Altijd correct geholpen en goede adviezen. Met een glimlach ga ik altijd weer weg....

Correct en adequaat geholpen

Idem

Zeer goed geïnformeerde frontoffice en goede en begrijpbare uitleg van behandelingsplan door tandart

Een altijd professionele en rust uitstralende frontoffice en de continuïteit van de behandelend arts, welke jouw herkend van de eerdere behandelingen. Geeft mij vertrouwen en het gevoel belangrijk te zijn.

Vakkundige mensen

Ik kom al sinds 2011 bij deze kliniek op diverse locaties, nu terug naar waar het allemaal begon de locatie in Ommoord. De implanteloog is bijzonder kundig en had allang met pensioen gekund, maar gelukkig is hij daar niet mee bezig en maakt hij samen met zijn vaste assistent Petra mensen gelukkig, want goed kunnen eten en zelfvertrouwen uitstralen daar draait het om als het om je tanden gaat. Fred H

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam