Zeer goede tandheelkunde

Heel fijn om hier geholpen te worden . Elke keer weer.

snel, vriendelijk en accuraat geholpen.

Er moest een botsplinter uit mijn onderkaak worden verwijderd vanwege de irritatie in mijn onderprothese. Bleek nog een stuk wortel te zijn. Verder snel en pijnloos verholpen.

Niet geweldig, in het begin was ik enthousiast maar na enkele negatieve bezoek ervaring ineen ik nie

Een gedeeltelijk kroon laten plaatsen mislukt al 3 keren

Snel en heel goed geholpen.

Tand afgebroken net voor de vakantie en fantastisch geholpen.

Vriendelijk en snel

Kwam aan en werd snel geholpen. Werd geadviseerd om een combinatie afspraak te maken, dat was geen enkel probleem bij de receptie.

professioneel

Makkelijke aanmelding als nieuwe klant. snel geholpen en professioneel

Goed en vriendelijk geholpen,

Goed en vriendelijk geholpen,

Smile Clinic in Ommoord biedt mijn gezin en mij jaarlijks klantgerichte en betrokken zorg.

Mijn gezin en ik bezoeken elk jaar Smile Clinic in Ommoord voor onze tandartscontroles. De praktijk staat bekend om haar klantgerichte aanpak en betrokken personeel. Ze nemen de tijd om ons goed te informeren en adviseren, zonder te pushen voor onnodige behandelingen of extra kosten. Dit geeft ons veel vertrouwen en maakt de ervaring altijd prettig.

Goed geholpen, weet niet haar naam

big smile

Sinds 2014 beste gebitsservice ontdekt bij Smile clinic.

Uitstekend geholpen

Ik was voor controle Er was een vulling uit gegaan . Ik moesy een halfuurtje wachten . Toen werd ik al gejolpen om jet gaatje weer te vullen.

goede service.

snel en goed geholpen met het plaatsen van implantaten voor klikgebit.

Werd op mijn gemak gesteld. Geen gejaag. Duidelijke uitleg

Laten mij rustig 25 minuten zitten

De preventieassistente ging goed. Na klaar te zijn 25 minuten moeten wachten op de tandarts. Na wachten zelf maar naar de balie gestapt en gevraagd hoe het zit: andere patiënt liep uit en lieten later ingepland patiënten voor mij gaan. Leuk..ik was niet bepaald gelukkig en heb ook andere verplichtingen. Ik stap waarschijnlijk over naar elders.

Ziro

Heel Slecht super Slecht

Fijn geholpen

Uitstekend werk verricht

Ik kwam als patiënt binnen ben 2 a 3 keer onder narcose mijn behandeling gedaan omdat de verdoving niet werkte bij mij nu 3 jaar later hoef ik niet onder narcose meer en doe ik mijn behandelingen zelf zonder verdoving en geen narcose meer nodig dank aan smile clinic

Super lieve mondhygiëniste

Lief, begripvol en zegt wat ze gaat doen

Goed, heeft begrip voor persoonlijke bevindingen en geeft goed advies!

Goede intakegesprek met ervaren persoon die begrip heeft voor het tegenop zien nav het verleden met trekken e.d. Goed advies en stelde me gerust.

Meneer Jonker is een ontzettend leuke man implantoloog om door geholpen te worden. Hij geeft altijd precies aan wat hij gaat doen. Hij heeft ook altijd wel een praatje wat ik zeer op prijs stel. Ook altijd prettige assistentes.

Zoals altijd...vriendelijk en veel uitleg aan iemand zoals ik als angstige tandarts patiënt

Deze keer iook heel vriendelijk en aardig Altijd geïnteresseerd in je en wat je doet. Nooit klanten over hun.

Deskundige en vriendelijke behandelaars.l

Vlotte behandeling binnen de afspraak tijden .

Professioneel

Denticien is een prima nieuw onderkomen op het gebied van tandtechniek. Smile Clinic Ommoord voert op een professionele en prettige manier haar werkzaamheden uit.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam