zeer positief

was erg zenuwachtig maar werd enorm gerust gesteld ook voor de vervolg behandelingen

Zeer duidelijk makkelijk een heel goede behandeling bij de mondhygiënist

Ben heel fijn behandeld vriendelijk begripvol heel fijn

Was een fijne controle

Fijne tandarts

Dank, alles ging goed.

Nog twee afspraken gemaakt. zeer professioneel personeel en arts.

Valt tegen

Alleen controle steg en niet voor protese, ik wist van niets. Rare situatie

Erg goed

Zoals zovelen doodsbang voor de tandarts. Kwam er om alles te laten trekken door Jan Pieter. Wat een wereld vent is dat stelde mop mn gemak.dames achter de balie ook door hun geweldig geholpen..... Mvg peet

Goed ben de naam van de tandarts kwijt , ben heel erg ban en heb veel pijn gedaan maar hij stelde mij op mijn gemak , wel 1 uur bezig geweest maar een lieve man en assistent

Top !

Top !

Vriendelijk en deskundig

Er word goed geluisterd en gekeken waar het probleem zit.

Prima en vriendelijk geholpen

Vriendelijke ontvangst en professionele mondzorg.

Op mijn gemak gesteld

Rustig, goed personeel

Vriendelijke artsen werken kundig en steriel

Wij gaan al heel wat jaren naar deby en zou geen andere tandarts willen

Goede verzorging, vriendelijk personeel.

Heb nog nooit lang moeten wachten, personeel is vriendelijk.

Blij met mijn tandarts

Zoals gewoonlijk goed!!

Heel goed geholpen

Goed geholpen

Héél vriendelijk ontvangen

Ik ben gekomen om een scan te maken. Wat ik heel prettig vond dat er is laten zien en besproken wat voor mij de mogelijkheden waren voor een klickgebit of gebit. In mijn Outlook heb ik nog geen afspraak gezien voor een volgende afspraak bij het NKOI in Gouda. Graag uw reactie. Mvgr Wil van den Bosch

Aandacht voor de patiënt

Goed en vriendelijk

OP tijd en vakkundig behandeld

Uitstekend geholpen

Men luistert goed naar de klachten en dragen goede oplossingen aan

Altijd weer een fijne behandeling

Word altijd goed behandeld . En de tandarts jadranka die is altijd heel geïnteresseerd en onthoud altijd alles . Heel erg sociaal en lief

Menselijk!!

Vanaf dag een in 2023 voel ik me op me gemak. De tandarts en haar assistenten zijn vriendelijk, leggen de procedure rustig uit met een glimlach. Zij vragen ook -terwijl ze me vriendelijk aankijken- hoe het verder met me gaat. Het compliment over hoe ik belangrijke data noteer in de doos van mijn slaapbeugel waardeer ik ook. Al bij al, ga zo door team Smile Clinic :)

Kon snel terecht en fijn geholpen

Kan dezelfde dag terecht en werd fijn geholpen door de tandarts

Vriendelijk personeel ,kon ook snel terecht uiterst tevreden

Heel goed

Fijne tandarts plus assistente