Leuk ga ik het nooit vinden, maar ik ben enorm blij met hoe prettig het altijd gaat bij Smile Ommoord. Het geeft me bijzonder veel vertrouwen in wat er gebeurt en hoe er rekening wordt gehouden met hoe het allemaal voor me voelt. Mijn mond voelt weer helemaal als van mij :)
Zeer goed en vakkundig geholpen met fijne uitleg
Super vriendelijk. Geen lange wachttijden. Kwam alleen vor röntgenfoto's
Ben blij met tandarts Popovitch, een hele fijne, aardige en kundige tandarts
Ik kon meteen terecht met mijn pijnklacht, Heel tevreden mee, de pijn was direct weg. Zeer sympathiek team.
Wordt goed geholpen En ook dat ze meedenken
De tandhygiëniste doet rustig haar werk en springt niet met haar gereedschap van de ene hoek naar de andere in mijn mond. Op de administratie trof ik vriendelijke mensen aan. Komende week ga ik terug voor een controle bij de tandarts.
Wanneer je denkt, er kan aan deze afgebroken kies niets meer gedaan worden, dan wordt er een kunstwerk verricht. Top
Personeel is vriendelijk en professioneel
Omdat Ik veel te vroeg aanwezig was voor mijn geplande afspraak werd ik vriendelijk en gastvrij ontvangen. Mij werd zelfs koffie of thee aangeboden.
Altijd super tevreden na mijn behandeling mijn tandarts verstaat zijn vak als geen een het is tot nu toe de beste tandarts die ik heb gehad en geheel pijnloos tewerk gaat ook zijn assistente doe top haar werk en top team als je het mij vraagt met vriendelijke groet M.M.HEESBEEN EL-TJABO
Vriendelijke tandarts en assistente
Uw medewerker nam de tijd voor een gesprekje TOP
Duidelijk in uitleg van behandrling
‘s morgens prothese gebracht voor reparatie ‘s middags klaar
10 jaar lang cliënt en tot nu zeer tevreden. De behandelingen door Tandarts Popovic zijn tot mijn volle tevredenheid. Hoop dat het nog lang mag voortduren. Hans lindeman.
Pijnklachten onderzoek gedaan keurig geholpen en vervolg afspraak gemaakt.
Vakkundig behandeling, op naar de volgende behandeling
Neutraal
mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Word altijd goed behandeld en heb ook altijd een gezellig praatje. Leuke mensen werken er in dit bedrijf
Ik werd gerustgesteld en er werd goed naar mij geluisterd , heel fijn !
Zeer professionele arts en medewerkers. Empatisch en oprecht in de mens geïnteresseerd.
Een heel fijne tandarts. Super blij met Jadranka Popovic. Mijn zoontje voelt zich ook heel erg op zijn gemak bij haar. Wij zijn blij met onze vaste tandarts.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam