Snel en goed geholpen

Nadat op zondag mijn vulling was afgebroken kon ik op maandag gelijk terecht om deze opnieuw te laten vullen.

Ondanks mijn angst voor de tandarts wordt ik iedere keer op mijn gemak gesteld en super goed geholpen! Toppers!

Persoonlijke aandacht gekregen!

Zeer proffeaioneel en klantvriendelijk

Met geduld en bekwaam geholpen

Fantastisch

Kon met mijn klacht dezelfde dag terecht bij mijn eigen tandarts

Prettige op gemak stellende behandeling

Was aan het einde van de behandeling niet in staat te communiceren. Lohisch gevolg van de behandeling, masr toch verrast. Had nog wel behoefte om te communiceren.

Vriendelijk en een goede mondzorg

Ik ben nog niet zo lang bij Smile clinic maar ben tot op heden goed geholpen. Ik krijg goede adviezen en de verschillende collega’s zijn goed op de hoogte van het persoonlijke dossier..

tevreden

geduldig en luisteren goed en leggen alles goed uit

Controle van steg klikprothese

Snel en accuraat

Goed geholpen met goede servicve

Tandarts Popovic nam de tijd voor de behandeling en heeft eea goed en duidelijk uitgelegd >> Uitstekend.

Vriendelijke

Vriendelijke geholpen.

Open vriendelijk duidelijk

Vanaf binnenkomst balie tot behandeling en vertrek een zeer prettige ervaring, heldere uitleg tijdens bezoek tandarts. Weten waar je aan toe bent tijdens een volgend bezoek.

Was wat later aan de beurt dan de afspraak , maar ben verder fijn en vlot geholpen. Zowel de mevrouw aan de balie als de tandarts en assistente zijn behulpzaam en vriendelijk.

Zeer goed, klantvriendelijk

Geweldige mensen, zeer vriendelijk en betrokken. Fijne tandarts en assistente

Een hele goede ervaring

Een fijne omgeving en vriendelijk personeel bij de balie en een hele lieve fijne tandarts en assistent waar ik mij heel erg op mijn gemak voelde.

Hier stap je met een prachtig gebit naar buiten. De kunde is uitstekend en zeer professioneel.

Goed en deskundig en vriendelijk

Ik word altijd goed en netjes behandeld. Er wordt naar mij geluisterd.

Lief personeel

Je bent hier geen nummer maar echt een persoon

Keurig netjes en op tijd geholpen

Keurig geholpen vindt het alleen jammer dat er bij een dubbele afspraak niet gelijk alles gedaan wordt zodat ik nog een vervolgafspraak moet. Ik had 1 gaatje linksonder die is gedaan nou moet ik voor 2 kleine gaatjes aan de andere kant weer terug dat vind ik jammer voor de rest alles prima in orde.

vriendelijk geholpen

professioneel en vriendelijk

Ze stelt me echt weer rustig, ivm angst voor tandarts!

Uitsluitend

Kom al vanaf 2011 Jan Pieter Jonker en altijd wordt het onmogelijke weer mogelijk gemaakt en heb ik nog steeds een big smile Maar laten we de dames achter de balie en alle vriendelijke assistenten niet vergeten dus daarom 5 sterren

Het wad goed

Goed ont vangen

Gaat wel

Gaat wel

goede sfeer en fijne behandeling

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam