Korte behandeling.Vriendelijk te woord gestaan.

Vriendelijk en professioneel

Implantoloog en assistente deden de ingreep rustig en professioneel. Vroegen regelmatig rijdens de ingreep hoe het met mij ging.

Zijn erg vriendelijk

Tevreden

Vriendelijk geholpen .. afspraak optijd

Ik ben een heel angstige patiënt, de tandarts stelde me wel gerust,maar om eerlijk gezegd deze keer heb ik wel pijn gevoeld,terwijl de tandarts zei dat ik niets zou voelen,maar het ligt niet aan haar het ligt aan mijn pijngrens.

Voor mijn gevoel ging alles goed

Dit was de eerste keer dat ik een implantaat heb laten zetten en alles ging naar mijn gevoel oké er werd goed gecommuniceerd en het was duidelijk

Geweldige Tandarts

Tandarts Jadranka Popovic i geweldig samen met haar assistente. Ze is lief en geduldig, stelt je op je gemak , telt tot 3, stopt vraagt of alles goed gaat of ik pijn heb en dan gaat ze weer verder met de behandeling .Dat is heel belangrijk voor mensen zoals ik die tandarts vrees hebben. Dankzij haar heb ik nu weer een goed gebid! Voor mij geen andere tandarts meer!

Behandelruimte is krap en zeer gehorig.

Niemand in uw gebouw is tegenover bezoekers onvriendelijk maar 'aardig' zijn ze niet allemaal. Uw bedrijf heeft voor mij een 'kille' uitstraling. En in dat gangetje als patiënt moeten wachten terwijl passerende mensen bijna struikelen over op de grond geplaatste voeten deed niemand plezier. En stoot je hoofd niet, als je daar zit, tegen dat grote bord aan de muur met folders.

Prettig en deskundig geholpen

Werd vriendelijk en kundig geïnformeerd over de te ondergane behandeling.

Kundig en menselijk.

Op gemak stellen, duidelijkheid over stand van zaken omtrent gebit. Compliment geven over verzorging van gebit. Een praatje . Ook de assistente die praatje maakt en tips geeft over welke Tandpasta momdspoeling en welke raggers beste zijn.

Fijne en vriendelijke mondhygiënist en tandarts.

In deze kliniek hebben de behandelaars mij van mijn angst afgeholpen.

Hygiënisch, aardige mensen,

Je wordt netjes te woord gestaan, uitleg en ziet er schoon en hygiënisch uit.

De tandarts Debby was heel aardig en legde alles goed uit!!

Kon zelfde dag nog terecht voor de klacht en geholpen. Er is al een datum ingepland dat ik geholpen gaat worden en de uitleg was zeer goed welke behandeling gedaan gaat worden.

Prettig te wordt gestaan. Vlotte afhandeling.

moest even wachten

de tijd die liep uit

Prima op tijd en goed geholpen.

Wordt goed geholpen

Wordt gelijk geholpen Was verrast kwam lekker uit

Positief, vriendelijk

Heel goed

Ben heel goed en vakkundig geholpen. De dame aan de balie was vriendelijk en en duidelijk. De tandarts en assistente waren net zo vriendelijk en bekwaam. Ze kwam met een goed en duidelijk verhaal en gingen uitstekend om mijn angst voor de tandarts.

De aandacht, begrijp en begeleiding. Ik was een beetje nerveus. Maar door de begeleiding en uitleg was dat snel over. Heb vertrouwen dat mijn volgende behandeling zeer goed zal verlopen

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijk en begripvol

Ik ben fantastisch geholpen

Ik ga altyd nerveus naar de tandarts maar gelukkig weer niet angstigTandarts was zeer tevreden.

Een super team is het

Zijn altijd goed te bereiken Als ik kies pijn heb ofzo ben ik altijd snel geholpen Tandarts en haar assistente zijn altijd vriendelijk En erg professionele

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam