goede sfeer en fijne behandeling
Goede provessionele behandeling
Goed en duidelijke uitleg
Fijne pijnloze behandeling en goede voorlichting! Na een aantal jaren heb ik nu geen angst meer, en dat is heel fijn!
Ik ben begeleiding van mijn zus, Anja Mastenbroek,met een beperking. Maar zeer tevreden.
Kort maar effectief
Vrijwel pijnloos behandeld door mondhygieniste
De arts is vakkundig en zeer vriendelijk
Heel prettig dat er geen wachttijd is bij mijn des betreffende implantoloog, die ook verteld wat hij gaat doen of waar hij mee bezig is is heel prettig. Ook vriendelijke baliemedewerkers.
Mijn tandarts-angst is door de tandarts daar weggenomen. Je wordt er vriendelijk en goed opgevangen en goed geholpen.
Voorheen altijd in het ziekenhuis geholpen en nu door Debby . Wat een lief team en wat een rust. Weer een probleem kies die afgebroken was. Veel werk maar gelukt. Dank jullie wel Joke Schuil de Zoete
je wordt vriendelijk ontvangen
De tandarts ie gewoon heel goed, is mijn ervaring. Noodvulling tand kon gelijk de volgende dag al, zit al n jaar en langer ook, ga ik van uit. Kon gister eerder komen, omday ik veels te vroeg was door bloedprikken, zul je net zien haha Altijd vriendelijk en behulpzaam, blij met dr :-D Tandarts als laatste in de gang, geen idee hoe ze heet, eerlijk gezegd.
Als iemand met angst voor de tandarts is de drempel hoog om weer langs te gaan. Helemaal als je hoort dat je een nieuwe behandelaar krijgt. Door duidelijke communicatie en begrip werd het een minder angstige situatie als van te voren bedacht. Begrip en duidelijkheid naar elkaar toe hielp in dit geval veel.
Heel fijn.
Luisteren naar wat je wensen zijn, vriendelijk en duidelijk. Met dank aan tandarts Jonker
Prettige ontvangst en behandeling naar tevredenheid
Duidelijk uitleg eerder gegeven en zorgzaam afgehandeld.
Diverse behandelingen gehad. Altijd naar tevredenheid. Goede uitleg vooraf en na de behandeling.
Nvt
Dr.Jonker zeer aardig en kundig. Personeel ook aardig. Op tijd geholpen. Mooie praktijk.
de tandarts die mij heeft geholpen is vriendelijk , menselijk , maakt dat je je op je gemak voelt , . iets wat belangrijk is voor veel mensen , jammergenoeg weet ik niet haar naam ,
Service en vriendelijkheid
Ik ben correct, vriendelijk en vlot geholpen door zowel tandarts als assistente en baliepersoneel.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam