Prima behandeld en voorgelicht

Prima behandeld en voorgelicht

Fijne praktijk en vriendelijke medewerkers

Ik ben goed en professioneel geholpen! Zoals het hoort!!!

Professioneel geholpen Goed advies Klantvriendelijk Strak inplannen

Goed geholpen

Had hele goede ervaringen met vorige medewerker, de huidige medewerker doet zijn best

Tevreden

Goed tandarts heel vakkundig, heel tevreden

vakkundige en complete behandeling

Goede uitleg bij alle handelingen. Moderne apparatuur. Vrijwel op afgesproken tijd geholpen.

Redelijk

Tijdens de verhuizing naar Ommoord ging niet alles goed mbt gemaakte afspraken. Regelmatig moest ik ipv Capelle naar Ommoord en dan was ik bij Ommoord en moest dan bij Capelle zijn. Ik kan het helemaal mis hebben maar heb de indruk dat er regelmatig wat niet goed gaat. Ik hoop dat ik het mis heb uiteraard. Bovenstaand heeft niets te maken met mijn tandarts Debby en haar assistente die zijn geide top een 9.

Service is het laatste jaar hard achteruit gegaan

Ik heb een volledige prothese. Mijn 3e inmiddels. Tot een jaar geleden was ik zeer tevreden met de Smileclinic. Maar het laatste (half)jaar maken ze er een zooitje van. Verzetten afspraken op het laatste moment en dan is de nieuwe afspraak zomaar een maand later. Terwijl je last hebt van een drukpunt. Maar het ergste is dat mijn onderprothese in de laatste 5 maanden al 6 keer gescheurd of gebroken is. En die prutsers in het lab krijgen het maar niet dusdanig gerepareerd dat ik er jaren mee vooruit kan.

Is weer goed, tot nu toe

Zie hierboven!!

Zeer fijne en lieve tandarts

Zeer fijne en lieve tandarts voor het hele gezin

Met 43 jaar ervaring eindelijk gehoor.

Sinds mijn 18e een gebit, omdat ik bang voor de tandarts was, veel tandtechniekers gehad die steeds boos werden als het brak. Bij Rene van der Schaft terecht gekomen, nu smile kliniek. Super, nu Walli, die weet ook waar hij het over heeft. Ik ga nooit meer weg, gebit zit als een op maat gemaakt jasje.

Altijd aardige mensen

Je wordt altijd heel fijn geholpen

Super slecht, elke keer een andere tandarts.

Op nieuwe je verhaal moeten doen. Echt een rommeltje. Elke keer weer een nieuw gezicht en je verhaal telkens op nieuw moeten doen. Niet veel tijd om je vragen te beantwoorden..zelf niet als ze zelf geen goed werk leveren. Lange wacht tijde. En uiteindelijk niet tevreden. En boven alles zijn ze aan her verbouwen.

Gewoon goed! Geholpen

Slecht

Lange wachttijden

Prima geholpen geen pijn ervaren

Super vriendelijk

Netjes, vriendelijk en goede serieuze behandeling.

Gewoon uitstekend

Het werk door de mond hygiënist is weer uitstekend gedaan. Netjes uitgelegd wat er wordt gedaan en de nodige tips meegegeven voor het zelf onderhouden van het gebit.

Slechte ervaring

Toestemming gekregen om ondergebit goed te maken. 1 dag werk, ik ga binnen 2 weken op vakantie dus geprobeerd een afspraak te maken, want de prothese zwemt in m’n mond en kan daardoor slecht eten. Lukt niet kan pas over 5 weken schandalig! Want het is in de ochtend afgeven en in de middag ophalen waarom kan dit niet eerder. Zo ga je niet met patiënten om!

Eerste bezoek na verhuizing / nette praktijk

Ik was eerst bij de Smile Clinic in Capelle aan den IJssel/ hele mooie praktijk maar deze ging dicht Ommoord is ook een mooie praktijk, wel kleiner Fijne tandarts die veel geduld en begrip heeft voor mij (angstig voor de tandarts)

Snel en op tijd geholpen

Goed en vakkundig geholpen.

Goed en vakkundig geholpen.

Ik ben al een poosje klant. Ik word altijd vriendelijk en correct behandeld

Top !

Mijn tandarts is Debbie en die is altijd vriendelijk en professioneel. Top !

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam