Goed geholpen met een leuke lach

Op tijd geholpen met een prettige behandeling zodat ik blij naar huis ging

Ontspannen sfeer tijd nemen voor de patiënt, zeer vakkundig

Tijdens mijn bezoek Ben ik zo warm ontvangen Jadranka en haar collega hebben mij op mijn gemak gesteld.ze hebben samen met mij goed plan bedacht

Mijn ervaring is altijd goede zorg.

Met problemen met het gebit word er altijd zo snel mogelijk een oplossing gezocht

De slogan klopt..ik ga weg met een smile

Een hele fijne ervaring, rustige benadering en een fijne uitleg.. Zelfs voor het eerst mijn boven tand zonder verdoving laten doen.. Mijn kiezen niet hoor..hahha Een fijne tandarts..

Debbie heeft mij geweldig geholpen

Goede en snelle behandeling, vriendelijk personeel.

Ben zeer goed geholpen aan de balie, tandarts ook vriendelijk duidelijke uitleg, heb intake gesprek gehad, hoop dat de behandeling net zo goed bevalt. Ga mijn vrouw ook overhalen om hier naar toe te gaan, en is lekker in de buurt.

Reiniging van mijn gebitprima gedaan

Aandachtspunt het afzuigen van het water/vocht ging af en toe niet goed waardoor ik tussentijds moest slikken

Vriendelijk en prettig

Een duidelijke en goede info tijdens behandeling.

Altijd een goede & prettige tandartservaring.

Deby is niet alleen vakkundig, maar ook laagdrempelig. Hierdoor zijn gesprekken open, eerlijk en prettig. De behandelingen zijn in mijn geval, altijd een giede ervaring. Ik hoop dat Deby nog lang mijn tandarts zal zijn.

Goed overleg, duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren

Netjes geholpen

Afspraak gemaakt voor een losse brug kon snel terecht en ben zeer goed geholpen

Uitstekent

Prima geholpen

25 jaar geen mondhygiëniste bezocht het was wel even een klus. Nu per halfjaar bijhouden en nog vaker poetsen.

Ik kan weer lachen en goed eten

Na 14 jaar meerdere implantaten moeten laten verwijderen op 18 februari ( niets gaat een lifetime mee ) en op 4 augustus was alles netjes ingegroeid, dit alles gedaan door Jan Pieter en zijn fantastische assistente Petra, daarna heeft Joeri van der schaft een nieuw meesterwerk gemaakt, waar ik weet alles mee kan eten! Dank iedereen bij de Smile Clinic Loop je al jaren te tobben ga daar langs en je leven verandert. Fred Harinck

Goed ,geduld vrolijk ,proffessioneel

Ik ben super goed geholpen

Ik was zenuwachtig maar heb mijn angst een beetje overwonnen. De tandarts en assistente zijn zo geduldig en lief.

Ouderwets heel goed.

Ik ben wederom perfect behandeld.

Altijd vriendelijk en positief.

Vakkundig

Goede kennis en duidelijk in de behandeling die uitgevoerd gaat worden

Heel fijn geholpen

Nieuwe tandarts wegens verhuizing. Heel blij mee, goede uitleg. Ook nu nog een dag later na het trekken. Geen pijn meer.

Prettig

24 november heb ik 2 implantaten in mijn onderkaak gekregen ondanks mijn angst voor de tandarts heb ik er een positieve ervaring aan overgehouden. Ik ben goed en fijn geholpen. Ik werd goed op mijn gemak gesteld en er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren.

Fijne zorg, kundige en lieve arts en medewerkers!

Ontvangst is hartelijk en wat met name opvalt in positieve zin is het geheugen van de tandarts n.a.v. eerder gedeelde info met haar, enorm prettig! Tandarts Popovic is professioneel en levert samen met haar medewerkers fijne zorg! Een aanrader!

Prima behandeld

Al langere tijd door de zelfde tandarts behandeld. Komt deskundig over, Geeft advies bij klachten. Alleen jammer dat de locatie veranderd is.

Verwachting, service en kosten komen overeen

Prettig Vlot Keuzes gerespecteerd

Niels Bohrplaats 15