Adequate gebitszorg, vriendelijk en behulpzaam geholpen in de wachtruimte.

Omdat Ik veel te vroeg aanwezig was voor mijn geplande afspraak werd ik vriendelijk en gastvrij ontvangen. Mij werd zelfs koffie of thee aangeboden.

Altijd super tevreden na mijn behandeling mijn tandarts verstaat zijn vak als geen een het is tot nu toe de beste tandarts die ik heb gehad en geheel pijnloos tewerk gaat ook zijn assistente doe top haar werk en top team als je het mij vraagt met vriendelijke groet M.M.HEESBEEN EL-TJABO

Goed en vakkundig geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente

Goed en op tijd geholpen

Uw medewerker nam de tijd voor een gesprekje TOP

Duidelijk in uitleg van behandrling

Snelle service

‘s morgens prothese gebracht voor reparatie ‘s middags klaar

Reeds jaren lang uitstekend geholpen.

10 jaar lang cliënt en tot nu zeer tevreden. De behandelingen door Tandarts Popovic zijn tot mijn volle tevredenheid. Hoop dat het nog lang mag voortduren. Hans lindeman.

Prima geholpen.

Pijnklachten onderzoek gedaan keurig geholpen en vervolg afspraak gemaakt.

Vakmensen

Vakkundig behandeling, op naar de volgende behandeling

Neutraal

Neutraal

vriendelijke ontvangst

mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Altijd weer een goede behandeling

Word altijd goed behandeld en heb ook altijd een gezellig praatje. Leuke mensen werken er in dit bedrijf

Helemaal top

Ik werd gerustgesteld en er werd goed naar mij geluisterd , heel fijn !

Zeer professionele arts en medewerkers. Empatisch en oprecht in de mens geïnteresseerd.

Een heel fijne tandarts. Super blij met Jadranka Popovic. Mijn zoontje voelt zich ook heel erg op zijn gemak bij haar. Wij zijn blij met onze vaste tandarts.

Niet goed

Nieuwe boven gebid past voor geen meter

Na pijnklachten. Zonder afspraak. Gelijk geholpen

Zie boven

Snel aan de beurt en super lieve tandarts

GOED GESPREK EN UITLEG

goede benadering tussen patien en behandelaar

Super vriendelijk personeel en Jadranka is een deskundige tandarts.

Lieve en sociaal meevoelende personeel.

alles heel correct

Alle afspraken waren keurig op tijd en de behandelingen goed uitgevoerd.

Vakkundig en bekwaam en hebben een luisterend oor en vriendelijk

Heel goed

Ik vind het op zich goed. Maar ik vind het niet prettig dat je alles kunt horen wat er in de kamer naast je kan horen

Zowel door dames achter de balie, als mede de tandarts en mondhygienist uitstekend geholpen. Vriendelijk en kundig. Zeker de mondhygienist dhr Aras is zó aardig! Hij heeft inlevingsvermogen, is rustig, legt uit wat hij gaat doen.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam