controle

prima behandeling

Positief

Had graag wat meer willen weten over wat er ging gebeuren en wat er nu precies geplaatst zou worden

Ben erg fijn geholpen,,,,prothese erg blij mee

Ik ben geweldig geholpen

Vlak voor het weekend kwam mijn klikgebit ineens los bij de rechtse implantaat. Zul je altijd zien. Ik moest wel even geduld hebben tot dinsdag om langs te komen. Wat op dat moment heel ver weg klonk, omdat ik bijna niks kon eten. Ook maakte ik me zorgen over mijn vakantie. Of het wel op tijd gefixed kon worden. Maar eenmaal in de stoel bij tandarts Deby was het 1,2,3 snel voor elkaar. Dus ik liep binnen een half uurtje dolblij weer naar buiten. Echt een hele opluchting! Bedankt hoor!

Fijne ervaring , goed geholpen weer.

Goede mondhygiëniste en tandarts

Altijd correct geholpen en goede adviezen. Met een glimlach ga ik altijd weer weg....

Correct en adequaat geholpen

Idem

Zeer goed geïnformeerde frontoffice en goede en begrijpbare uitleg van behandelingsplan door tandart

Een altijd professionele en rust uitstralende frontoffice en de continuïteit van de behandelend arts, welke jouw herkend van de eerdere behandelingen. Geeft mij vertrouwen en het gevoel belangrijk te zijn.

Vakkundige mensen

Ik kom al sinds 2011 bij deze kliniek op diverse locaties, nu terug naar waar het allemaal begon de locatie in Ommoord. De implanteloog is bijzonder kundig en had allang met pensioen gekund, maar gelukkig is hij daar niet mee bezig en maakt hij samen met zijn vaste assistent Petra mensen gelukkig, want goed kunnen eten en zelfvertrouwen uitstralen daar draait het om als het om je tanden gaat. Fred H

Altijd een fijne belevenis geholpen worden buiten de tijden van mijn afspraak! de receptionist die zo aardig een (Beautiful soul) De attentie en aandacht die naar mij als cliënt wordt gegeven. TOP

Slechte informatie

Kreeg bericht om 1 keer per jaar het gebit te laten nakijken. Wij hadden daar een afspraak voor gemaakt. Bleek alleen controle voor de implantaten te zijn. Dit werd altijd gelijktijdig met het gebit nagekeken en bij de mondhygiëniste. Nu moeten we weer een afspraak maken voor het gebit. Dit was voor ons het belangrijkste.

Alleen de rekeningen

Zie nooit een rekening tot DEURWAARDER, dat kost 40 euro en daar is geen ontkomen aan. Ik vind dat cremaneel

Goede service met goede tandartsen en mondhyg. Aardige baliemedewerkers

Helemaal top

Nadat het noodgebit geplaatst was de volgende dag controle bij tandarts Barry de Man, had meteen een goed gevoel. Na een week met pijnklachten en na 2 weken voor aanpassing gebit teruggeweest. Dat laatste gaat wat later plaatsvinden, was nog te vroeg. Ben zeer tevreden over deze tandarts. Ook over het personeel aan de balie alleen maar lof, aardige behulpzame mensen.

Tandarts stelde me goed op mijn gemak

Allemaal mensen die werken en zorgen met hun hart

Na ruim 30 jaar, veel narigheid en pijn aan m’n gebit…. Waren dit de mensen die mij ervan af hielpen. Door te luisteren, en in goed overleg te handelen. Eindelijk pijn vrij. Ook zeer goede nazorg. Dankbaar voor jullie hulp…

Vriendelijkheid

De medewerkers en zelfs de tandarts zijn heel aardig.

Was goed vriendelijk geholpen

Was bij mondhygiëniste De zelfde als de laaste keer Ik weet haar naam niet Ze was blond Bij de balie ook vriendelijk geholpen.

Korte wachttijd, vriendelijk personeel.

Qua wachttijd en personeel is Smile Clinic zeker een aanrader.

Zeer goede tandheelkunde

Heel fijn om hier geholpen te worden . Elke keer weer.

snel, vriendelijk en accuraat geholpen.

Er moest een botsplinter uit mijn onderkaak worden verwijderd vanwege de irritatie in mijn onderprothese. Bleek nog een stuk wortel te zijn. Verder snel en pijnloos verholpen.

Niet geweldig, in het begin was ik enthousiast maar na enkele negatieve bezoek ervaring ineen ik nie

Een gedeeltelijk kroon laten plaatsen mislukt al 3 keren

Snel en heel goed geholpen.

Tand afgebroken net voor de vakantie en fantastisch geholpen.

Vriendelijk en snel

Kwam aan en werd snel geholpen. Werd geadviseerd om een combinatie afspraak te maken, dat was geen enkel probleem bij de receptie.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam