Dit was mijn eerste bezoek

Ben netjes geholpen,kon snel een afspraak maken omdat ik kiespijn had,kies was dermate rot dat de hulp van een kaakchirurg nodig was!Ook dit was snel en adequaat geregeld kon de volgende dag al terecht.Al met al prima eerste indruk.

Goede uitleg en behandeling.

Gewoon goed. Ben netjes en goed behandeld. Lig niet in die stoel voor de lol, maar heb een behandeling gehad die niet prettig is, maar wel heeft geholpen. Dus deze was nodig, professionaliteit, top!

Behandeling goed maar duurt te lang.

Wij zijn klanten die met Gijs zijn meegekomen. De behandeling was goed en medewerkers vriendelijk. Ik kom met 3 kinderen voor controle, Gijs plande dit zo dat er minimaal 2 personen tegelijk geholpen werden (en soms zelfs 3), dan sta je met 20-30min weer buiten. Nu waren 4 afspraken van 15min achter elkaar gepland, niets gelijktijdig. Voor kinderen van 7 en 8 is dat gewoon te lang wachten. Dit moet echt beter.

Fijne communicatie

Goed geholpen

Verkeerd geinformeerd

Tandarts heeft me tand eruitgetrokken had niet eens gezegd dat hij dat moest doen. En gezegd moet eerst helen daarna kan ik pas inplantaat zetten wat achteraf niet klopt voor niks 2x pijn

Fijn geholpen

Er werd rekening gehouden met mijn angst voor tandartsen.

Heel goed en snel

gewoon zo doorgaan

Vriendelijk en betrokken

Een prima en ervaren tandarts

Dat gaat goed

Mijn tandart zijn goed bezorgd van mijn arts, zij doet goed

Goede ervaring alleen wel heel lang met de mond open soms langer als een uur zou wel even slokje water tussendoor willen

Behandeling is altijd goed Soms te lang wachten

Aardige mondhygiënist

Goede uitleg welke tanden stoker/ reageren je kan gebruiken.

Goed geholpen erg vriendelijk top

Goed geholpen is geweldig gegaan

Uitstekend geholpen

Goed geholpen, vriendelijk personeel, goede uitleg wat ze gaan doen.

Netjes en goed mijn vullingen in mijn voortanden gemaakt

Top reparatie van mijn vullingen aan mijn voortanden.

Keurige behandeling en héél schoon zoals de behandelkamer, toilet

Vriendelijke behandeling, professioneel personeel

Ik heb goede ervaring met Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht en ben al lang ingeschreven bij deze praktijk. Ik ga naar de mondhygiënist en de tandarts. Beide zijn professioneel en vriendelijk.

Prima!

Fijne, vriendelijke tandarts. Ondanks lange tijd niet geweest te zijn, werd ik vriendelijk behandeld. De tandarts komt kundig over. Ze is duidelijk over de behandeling en werkt rustig.

Vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke communicatie en een goede behandeling,

Personeel was heel vriendelijk en was duidelijk naar mij toe in de communicatie. Het was een goede behandeling door deskundig personeel en duidelijke afspraken. Alles bij elkaar genomen ben ik wel tevreden over deze behandeling.

Goed en duidelijk geholpen

Goed en zakelijk

Goed, snel, zakelijk, duidelijk.

was goed en kreeg een goede uitleg om mijn gebit te onderhouden

Goede tandarts, vriendelijk goede en duidelijke tips

Altijd correct en vriendelijk geholpen

Vindt alleen jammer dat deze technische alleen een keer per week aanwezig is.

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.