Er wordt duidelijk verteld van wat er te gebeuren gaat en elk moment tijdens de behandeling.

Goede ervaring en goed geholpen.

Voor de eerste maal de praktijk bezocht. Toen ik binnenkwam was de receptie onbezet. Ik heb plaatsgenomen en werd op tijd door Bo ontvangen. De behandeling was goed en volledig. Bo legde goed uit wat zij ging uitvoeren. Kortom goede ervaring.

snel een afspraak

goed geholpen

Rustige fijne praktijk.

Tandarts is niet zo mijn favoriete afspraak, maar zowel de mondhygieniste en tandarts gaan heel rustig te werk. Het valt altijd weer mee!

Zeer kundige en vriendelijke tandarts

Afgebroken vulling voortand, ik kon op dezelfde dag terecht en werd prima geholpen

vriendelijk en beleefd

geeft goede informatie over het probleem en wat ze gaat doen.

Ik heb nog maar 1 afspraak gehad, maar lijkt me een fijne praktijk

Fijn, meedenkend

Heel prettig

Tandarts Gojs is een kundige tandarts en ook eerlijk wat betreft je gebit en wat er moet gebeuren. Hij overlegd altijd de keuzes die er zijn. Bij het maken van een nieuwe afspraak aan de balie was het wel jammer dat ik lang moest wachten omdat er niemand aanwezig was op dat moment

Eerste indruk is goed.

Mijn 1e bezoek. Ontvangen door een vriendelijke receptioniste. Ruime, lichte wachtkamer.

Professioneel.

Positief. Ze leggen alles goed uit. Denken mee aan een plan.

Zeer fijn en gezellig

Mijn ervaring was erg prettig. Ik was bij Mariah en Danielle en ze hebben mij erg fijn geholpen. Meestal als je naar de tandarts gaat voel je je niet zo prettig maar met deze 2 is dat gevoel snel weg en is het allemaal niet zo vervelend om naar de tandarts te gaan.

Mijn ervaring is goed. netjes ontvangen en snel aan de beurt Wat ook prettig is dat je goed kan parkeren

Uitstekende zorgverlening

Duidelijke uitleg over behandeling en aandacht voor de inbreng van de cliënt. Behandeling door tandarts Gijs (staat niet in de lijst met personen).

Geweldig personeel

Geweldig personeel heel kundig en klantvriendelijk

Behulpzame mensen, flexibele planning, persoonlijke benadering.

Zie boven.

Goed en degelijk

Zorgvuldig nagekeken en advies gegeven

Altijd gezellig maar ook professioneel.

Buitengewoon hartelijke en deskundige hulp

Buitengewoon hartelijk

zeer goed

kwam voor controle

Correct geholpen

Nette locatie, correct geholpen. Ik kwam op de wachtlijst voor een behandeling. Binnen een week geregeld. Naam van de behandelende tandarts staat er niet bij. Volgens mij Mishie voor tandarts Gijs.

prettig geholpen en vakkundig

goede ontvangst en duidelijke uitleg bij de behandeling.

Rustig bekwaam goed advies

rustige tandarts netjes alles uitgelegd goed advies neemt de tijd.

netjes en correct

Moet wennen aan grootte praktijk

Was goed, maar

Was verbaasd, daar ik een afspraak gemaakt bij tandarts Gijs en ik ineens door iemand anders geholpen ben. Zij heeft mij wel goed behandeld, daar niet van want kan zij ook niets aandoen. Fout van de administratie

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.