Vriendelijk personeel en verbeteringen binnen de praktijk

Na dat deze praktijk een aantal jaar veel wisselingen in tandartsen heeft gehad, lijkt dit te zijn opgelost. In eerste instantie heb ik hierdoor overwogen naar een andere praktijk te gaan. Huidige tandarts, mondhygiënist en assistente zijn erg vriendelijk.

Goed geholpen.

Tandarts was vriendelijk. En vertelde wat hij ging doen en waarom.

Wat mij betreft prima en vriendelijk en vakwerk

Goed geholpen aan de balie en wat mij betreft goede tandarts en assistente, prima

Ik heb angst en hier stellen zij mij zeer gerust, nooit een slechte ervaring gehad, personeel met gevoel voor de mens!♥️

Prettig en proffesioneel

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat de eventuele vervolg behandelijk zou zijn, en deze kunnen vrij snel plaatsvinden.

Op mijn gemak

Ik ben bang van de tandarts maar hier wordt je rustig behandeld en alles wordt uitgelegd. Geweldig

Vriendelijk, professioneel en goed geholpen

Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen met oog voor de Patiënt.

Prettige ontvangst. Rustige wachtruimte. Schone behandelkamer, vriendelijk personeel en bekwame tandarts. Jammer dat de vervolgbehandeling pas over anderhalve maand kan plaatsvinden.

Fijne uitleg van welke handelingen ze doet/zou gaan doen

Fijne uitleg van welke handelingen ze doet/zou gaan doen

goed team

Vriendelijk , kundig en goed team van tandartsen. Ik ben zeer goed behandeld.

Fijne, vriendelijke en vakkundige mensen

Herhaling van wat ik hierboven vermeld heb!

goede evaring

Mooi en schoon praktijk

Uitstekend wordt goed behandeld.

Voel mij zeer op me gemak .duidelijke uitleg.

Met de tandarts prima, met de tandtechnicus minder

Heel prettig

Heel professioneel en luisterde goed naar mijn vragen

een fijne behandeling

vriendelijke ontvangst geen wachttijd en de behandeling was goed

Goede behandeling

Netjes behandeld

Hoe vervelend de behandelingen soms Ook zijn deze maakt er altijd iets leuks van.

prettig geholpen ,gauw klaar,

Vriendelijk en meelevend

Vriendelijk en meelevend

Altijd vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over war er wordt gedaan.

Jr wordt vriendelijk geholpen. Prettige tandarts en mondhygiënist

De behandeling is vakkundig uitgevoerd.

De wachttijd was kort. In de stoel ben ik vriendelijk ontvangen. Daarna is mij een onbekende plastic ring in de mond geschoven waarvan ik heb begrepen dat het voor de tandarts gemakkelijker werkt en voor mij lipbescherming biedt. Het voelt niet prettig. Vervolgens denk ik dat de reparaties grondig en kundig zijn uitgevoerd, de tijd zal het leren. De samenwerking tussen tandarts en assistentie klonk vertrouwd,,vriendelijk en duidelijk. Jammer dat ik hun namen niet heb gehoord.

Goed geholpen.

Had een ontsteking, goed geholpen Met vriendelijke groet. Mevrouw A. L. Schrijver.

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.