Met de tandarts prima, met de tandtechnicus minder

Heel prettig

Heel professioneel en luisterde goed naar mijn vragen

een fijne behandeling

vriendelijke ontvangst geen wachttijd en de behandeling was goed

Goede behandeling

Netjes behandeld

Hoe vervelend de behandelingen soms Ook zijn deze maakt er altijd iets leuks van.

prettig geholpen ,gauw klaar,

Vriendelijk en meelevend

Vriendelijk en meelevend

Altijd vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over war er wordt gedaan.

Jr wordt vriendelijk geholpen. Prettige tandarts en mondhygiënist

De behandeling is vakkundig uitgevoerd.

De wachttijd was kort. In de stoel ben ik vriendelijk ontvangen. Daarna is mij een onbekende plastic ring in de mond geschoven waarvan ik heb begrepen dat het voor de tandarts gemakkelijker werkt en voor mij lipbescherming biedt. Het voelt niet prettig. Vervolgens denk ik dat de reparaties grondig en kundig zijn uitgevoerd, de tijd zal het leren. De samenwerking tussen tandarts en assistentie klonk vertrouwd,,vriendelijk en duidelijk. Jammer dat ik hun namen niet heb gehoord.

Goed geholpen.

Had een ontsteking, goed geholpen Met vriendelijke groet. Mevrouw A. L. Schrijver.

Prima tandarts, erg onpersoonlijk

Elk half jaar heb je een andere assistente en in de om en nabij 15 jaren dat ik klant ben heb ik misschien al wel 8 tandartsen gehad. Werkzaamheden worden prima uitgevoerd, maar je weet nooit wat je kan verwachten. Ik weet niet eens de naam van mijn huidige tandarts en met een controle zie je de tandarts zelf misschien 1 minuut. Daarnaast staat blijkbaar ook mijn voornaam volgens paspoort (Arie) in het systeem en niet mijn roepnaam (Ewout), allemaal prima hoor, maar het geeft wel aan hoe onpersoonlijk er te werk wordt gegaan. Het is dat alle tandartsen in Zwijndrecht vol zitten.

fijn geholpen

fijn geholpen

Uitstekende en professionele behandeling

Prima tandarts en prima mondhygiënist.

Geen bijzondere melding. Ben prima geholpen

Perfect geholpen

Duidelijke uitleg

goede tips die ik zeker ga op volgen

Prettig

Gewoon prettig dus

Ik ben goed geholpen en de alles werd verteld wat er ging gebeuren en alles ging snel en goed

vriendelijk en goed geholpen

Zie boven

Prettig

Vriendelijke, deskundige tandarts - en assistenten. Vlotte behandeling en goede informatie.

opgelucht en pijnloos

heb altijd hekel aan tandartsbezoeken. maar ze weten je gerust te stellen, vertellen duidelijk wat ze gaan doen gedurende de behandeling en doen je zo min mogelijk pijn.

Begripvol probleemoplossend klantvriendelijke benadereing persoonlijke aandacht.

Een aangename verrassing als iets niet helemaal goed gaat bij de behandeling met extra persoonlijke aandacht. Bovenop de toch al fijne behandeling van soms pijnlijke behandelingen maken dat je Bijna graag naar deze praktijk gaat.Een tandarts bezoek is niet iets waarbij je staat te trappelen.Maar in deze praktijk staan de medewerkers allemaal voor je klaar om het zo aangenaam mogelijk te maken.Geen stres van af raffelen en lopende band werk maar begrip en goede keuze bij de behandeling in het voordeel van de patiënt.Hartelijk dank heb mijn zus hier ook gebracht na een ronduit slechte behandeling met nare omgangs normen bij een andere tandarts.Ze gaat nu gewoon zonder angst naar de tandarts die haar gerust steld en rekening houd met de persoon.Geweldig hartelijk dank

Word altijd goed geholpen

Word altijd goed geholpen,zijn supervriendelijk en geduldig.

Goed mensen

Goede mensen

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.