Met zorg behandeld

De assistente was duidelijk en had na mijn wete veel juiste informatie over de behandeling De tandarts heeft veel geduld ik ben geboren in 1972 en heb de schooltandarts meegemaakt. Bij deze tandarts en assistente viel ik me veilig

Zorgzaam

De gehele zit/lig. Behulpzaam goede uitleg van de assistent tandarts. Tandarts is meedenkend en geef goede duidelijke advies

Kundige tandarts en vriendelijk. Meelevend

Goede tandarts kundig en patiënt gericht.

Kundige tandarts en vriendelijk. Meelevend

Goede tandarts kundig en patiënt gericht.

Vakkundig en met goede uitleg en rekening houdend met patient.

Goede behandeling vriendelijk en vakkundig.

Elk bezoek gaat over budget.

Ik kom niet veel. Maar mijn ervaring bij de kliniek is op zich goed . Waar ik mij aan stoor, dat het elke keer over het budget gaat. Verder ben ik eerder behandeld en toen werd er gezegd ,dat ik een beweeglijke tong heb. Ik kom al 65 jaar bij tandartsen en dit heb ik nog nooit eerder gehoord. Ik krijg twijfels over mezelf ,maar ook over de competentie van de uitvoerende personen. Hierbij mijn obsevatie

Goed geholpen

Goed geholpen geen last van gehad, helaas is mijn vulling los gekomen. Maar ook dit is keurig en snel opgelost.

vriendelijk en deskundig

Goed werk, maar declaratie klopt niet.

Iemand was niet opkomen dagen, ik kon mooi op tijd naar binnen. Ik moet letten op mijn zorgverzekering, maar hier werd dit keer geen rekening mee gehouden in de factuur. De vorige gebitsreiniging dit jaar was prima 2x 5 minuten. Zodat ik mooi nog een keer dit jaar 2 x 5 minuten zou kunnen. Nu werd ik afgelopen week door een ander behandeld en zijn er 5! x 5 minuten gerekend. Het heeft wel wat langer geduurd dan de vorige behandeling maar echt geen 5. En ik baal er van dat er dus geen rekening wordt gehouden hoeveel vergoeding er nog over is voor het jaar. Ik hoop dat hier nog een correctie in kan komen en ook in het vervolg kijken naar de financiële omstandigheden van de client.

Vriendelijk personeel en verbeteringen binnen de praktijk

Na dat deze praktijk een aantal jaar veel wisselingen in tandartsen heeft gehad, lijkt dit te zijn opgelost. In eerste instantie heb ik hierdoor overwogen naar een andere praktijk te gaan. Huidige tandarts, mondhygiënist en assistente zijn erg vriendelijk.

Goed geholpen.

Tandarts was vriendelijk. En vertelde wat hij ging doen en waarom.

Wat mij betreft prima en vriendelijk en vakwerk

Goed geholpen aan de balie en wat mij betreft goede tandarts en assistente, prima

Ik heb angst en hier stellen zij mij zeer gerust, nooit een slechte ervaring gehad, personeel met gevoel voor de mens!♥️

Prettig en proffesioneel

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat de eventuele vervolg behandelijk zou zijn, en deze kunnen vrij snel plaatsvinden.

Op mijn gemak

Ik ben bang van de tandarts maar hier wordt je rustig behandeld en alles wordt uitgelegd. Geweldig

Vriendelijk, professioneel en goed geholpen

Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen met oog voor de Patiënt.

Prettige ontvangst. Rustige wachtruimte. Schone behandelkamer, vriendelijk personeel en bekwame tandarts. Jammer dat de vervolgbehandeling pas over anderhalve maand kan plaatsvinden.

Fijne uitleg van welke handelingen ze doet/zou gaan doen

Fijne uitleg van welke handelingen ze doet/zou gaan doen

goed team

Vriendelijk , kundig en goed team van tandartsen. Ik ben zeer goed behandeld.

Fijne, vriendelijke en vakkundige mensen

Herhaling van wat ik hierboven vermeld heb!

goede evaring

Mooi en schoon praktijk

Uitstekend wordt goed behandeld.

Voel mij zeer op me gemak .duidelijke uitleg.

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.