Snel en vakkundig geholpen

Kon snel geholpen worden nadat mijn kies afgebroken was

Vriendelijk en kundig

Ben goed geholpen en alles word goed uitgelegd

Uitstekend ga zo door!

Afspraak ging strikt op tijd. Ik ben zeer tevreden met de tandarts en geleverde zorg.

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Ondanks dat een tandartsbezoek niet mijn favoriete bezigheid is voel ik mij in deze praktijk zeer op mijn gemak. Altijd tevreden over het resultaat.

Ze nam de tijd en vertelde precies wat ze ging doen

Vriendelijk en professioneel.

Prettig en rustig nam de tijd

Hele fijne Tandarts!

Super fijne en (kind)vriendelijke Tandartsen en assistenten werken hier !

Zondag viel er een stukje van mn kies...ik kon maandag gelijk terecht bij Barbara. Ik ben super tevreden!

Uitstekend en vakkundig geholpen. Vriendelijke tandarts en assistente

fijne tandarts

voorheen slechte ervaring. Nu is er een andere tandarts in de praktijk ik voel me op me gemak, ik kom alleen op haar werkdagen donderdag of vrijdag.

Altijd vrolijk en vriendelijk

Naast de vriendelijke hulp wordt er ook opgelet dat je als patiënt niet teveel pijn ervaart tijdens de behandeling en dat is heel fijn.

Prima behandeling, fijne schoonmaakbeurt :)

Prima behandeling, fijne schoonmaakbeurt :)

Snel afspraak en geholpen.

Goed geholpen en alles goed uitgelegd.

Fijn, vriendelijk en erg pijnloos

Nieuwe tandarts is altijd spannend maar voor de volle 100% tevreden na de eerste 2 afspraken!

Wordt vriendelijk en goed geholpen

Krijg altijd goed advies en wordt goed behandeld

snel vriendelijk en professioneel

Een spoed bezoek i.v.m. vakantie eigen tandarts en een afgebroken kies.

Fijn

Het was een gezellige sfeer en het was een leuke medewerkerster.

Prima praktijk!

Er was een stukje van mijn kies afgebroken … Ik kon snel terecht en werd goed geholpen!

Uitstekend, vriendelijk, en vakkundig.

Volgens afspraak netjes en vakkundig geholpen.

vriendelijk goede uitleg.

behulpzaam

Goed geholpen

Tevreden

Vakkundig en bekwaam

Fijne praktijk

Op mijn gemak naar de tandartspraktijk

Werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De tandarts die mij hielp (Barbara), was vriendelijk, geduldig, legde goed uit en stelt je op je gemak. Hetzelfde geldt voor de assistente die haar hielp. Voor zover dat kan bij een tandarts was het een prettige ervaring

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.