Heel fijn

De balie dames zijn vriendelijk. De mondhygiënist is heel vriendelijk, rustig en gaat uiterst zorgvuldig te werk. Ook heeft hij aandacht voor eventuele spanning en pijn. Ik ben blij dat ik naar deze praktijk ben overgestapt.

Heel prettig contact en begeleiding

Er wordt uitgelegd wat de stappen zijn die worden uitgevoerd. Goed advies.

Heel goed

Heel goed

Goed geholpen en duidelijk uitleg

Ik en mijn kinderen zijn hier zeer goed geholpen, we kwamen voor de halfjaarlijkse controle. Er werden goede tip gegeven om ons gebit gezond te houden. Zeer vriendelijk personeel!

Goed geholpen

Ik ben door de tandarts (vr) goeg en bekwaam geholpen, ben blij hierom.

Zakelijk, Correct en Vakkundig.

Netjes op tijd werd ik geholpen, klein puntje voor verbetering, de tandarts riep "mevrouw Nugteren" en ik vroeg of ze, heer Nugteren bedoelde. Dan heb ik niet goed gekeken, goede morgen! Voor mij geen probleem hoor, maar goed voorbereiden is heel belangrijk. Verder wat afsandelijk maar netjes geholpen.

Goede mondhygiënist

Ik wordt door Alex altijd respectvol en met aandacht behandeld

Erg goed

Vriendelijke en professionele personeel

Mondhygiëne

Uitstekend behandeld MAAR. Zeer duur. Vergeleken met vorig jaar bijna verdubbeld. Dat vind ik wel exorbitant veel. Van 64 naar 117 euro voor een bezoek

Netjes en correct geholpen

Dames waren beleefd correct en alles in goed overleg behandeld.

Competente medewerkers

Naar mondhygiënist geweest. Weer wat tips ontvangen.

controle goed en de reperatie puur slecht

Er was één tandje uit mijn prothese en ze zetten er een veel grotere in gevolg dat ik ongelijk kan eten en de plaat was erg ruw

Luisterend oor - goed advies gekregen

Vakkundig en geduldig verzorgd

De Mondhygiëniste is zeer vakkundig en geduldig met haar werk. Zij voert het grondig uit en het resultaat is goed zichtbaar.

Uitstekende behandeling.

Prettig team om je daar te laten behandelen.

Ontevreden over laatste behandeling

Hi, Ik ben altijd zeer goed behandeld door Ayse en Stacy. Na elke afspraak was ik erg tevreden over het resultaat. Helaas ben ik ontevreden over mijn laatste behandeling. De arts leek mij niet goed te begrijpen en verdraaide mijn woorden. Daarnaast deed zij alsof zij mij vaker had behandeld, wat niet het geval is. Dit gaf mij geen vertrouwd gevoel. Ik weet ook niet hoe deze arts heet, dit was voor mij de eerste en tevens laatste keer bij haar. In de toekomst maak ik graag weer een afspraak bij Stacy of Ayse.

Heb om half twee een afspraak en wordt pas om 10 over half twee geholpen omdat het zo gezellig is samen te eten. En ook geen receptioniste achter de balie.

Fijne en snelle behandeling

De reiniging was zonder pijn en met een mooi resultaat.

word netjes behandeld alleen met het onder gebit niet tevreden

Goede uitleg

Goede uitleg over behandeling

Fantastisch

Top, professioneel.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe mondhygiëne Bo Zij is jong, vriendelijk en heel fijn hoe ze mij behandel, ik voelde geen pijn in mijn kies en tanden. Zeer tevreden.

Ik voel me op mijn gemak

In het verleden heb ik erg vervelende ervaringen gehad bij mijn tandartsen. Na de verhuizing naar regio Dordrecht en aanmelden bij Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht voel ik me een stuk beter op mijn gemak. Ik heb het idee dat er echt naar me geluisterd wordt en de sfeer is erg fijn. Extra complimenten aan tandarts Runa Ong. Wat een fijne tandarts is zij!

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.