Perfect, geen onprettig gevoel ervaren!

Ze waren aardig en bleven gezellig kletsen wat mij ook afleiding gaf. Prettige dames en prettige ervaring.

vriendelijk en vakkundig!!

De praktijk beviel prima, vriendelijke en belangstellende medewerkers

ik kwam voorde 1e keer in deze praktijk en had een goede ervaring

Posietieve ervaring

Zowel Gijs als Lotte zijn vakkundige medewerkers. Ze zijn vriendelijk en besteden aandacht aan patiënt, stellen je op je gemak, wat ik belangrijk vind.

Volkomen anders dan ik verwachte, maar meelopen met het maken van een 3D kroon was een ! ervaring

Zie boven

Giede service meedenken

Gied prettig bang voor naalden maar daar hield ze rekening mee grdacht in oplodsing

Prima geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Prima geholpen. Aardig iemand. Alleen weet ik de naam niet. Iedere keer andere tandarts.

Tip. Zet de naam van de gene die je helpt bij de afspraak. Zodat je weet wie je helpt. Bij het voorstellen versta je de naam niet altijd.

Goede zorg. Goed op tijd. Prima

Goede zorg. Goed op tijd. Vakkundig.

goed geholpen, leg uit wat ze gaat doen, houd er weer een schone mond aan over

Een goede en pijnloze behandeling, zonder negatieve bijwerkingen achteraf.

Goede aandacht

En luisterend naar de klant ook bij afwijkende processen.

Erg fijne tandarts

Ze was lief en duidelijk in gesprek, en nauwkeurig en netjes in haar werk

tandarts Gijs is een fijne en goede tandarts

Tandarts Gijs is een fijne en goede tandarts, maar de samenwerkende tandartsen praktijk hebben we geen goede ervaringen mee. mijn vrouw vroeg een prijs op van een behandeling .nu vonden wij de kosten te hoog en wat blijkt nu krijgen we een rekening voor het op maken van een offerte van €135,00 zonder te melden dat er kosten aan vast zou zitten als je een offerte zou aanvragen. jammer . en wij vinden de kosten voor de mondhygiëniste buiten proporties.

Vriendelijk

Deze tandarts nam de tijd en was vriendelijk en luisterde ook naar mijn verhaal

Heel zeer vriendelijk geholpen en goed en ben er heel blij mee tot de volgen de keer

Ze doen hun werk fantastisch goed

Simpel en goed

Very goed

Niet zo betrouwbaar

Door het hun systeem, regeling is niet snel . Wachttijden is lang en niet vast . steeds wordt geruild naar andere tijd . Het bereikbaarheid met tandarts is beperkt. Op deze redenen voel ik me niet zo welkom in praktijk en voel ik afstandelijk. Er bestaat goede punten maar helaas bovenstaande opmerkingen heeft meer invloed om mijn gevoel en meningen . Hoop dat zo snel mogelijk verbetering komt . Alvast bedankt

Zoaks je mag verwachten!

Tandarts Gijs is een deskundig persoon,vriendelijk met een duidelijke uitleg.

Goed geholpen

Goede tandarts, fijn geholpen

netjes klant gericht

Er wordt naar je geluisterd als je iets aan geeft

Goed geholpen en weer fris de deur uit

Was eerst een beetje panisch over een mondhygiënist maar hier valt het reuze mee. Bij de tandarts heb ik eigenlijk nooit geen klachten. Ben blij met samenwerkende tandartsen Zwijndrecht.

Gehaast

Was binnen een half uur weer buiten en dik 100 euro kwijt

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.