Prima tandarts

Zeer competente tandarts. Ben er content mee maar een tandarts zal nooit mijn vriend worden haha

vriendelijke ontvangst en prettige behandeling

Ik kwam deze keer voor de mondhygiënist en werd vriendelijk ontvangen en deskundig behandeld.

Het was heel goed

Ok werd heel netjes behandeld

Behandeling begon op tijd

Gehaast en snel

De afspraak voor mij liep uit. Kan gebeuren, maar om voor mijn afspraak waar meer tijd voor uit is getrokken met 10 minuten weer in de auto te zitten is zeer teleurstellend.

Vaktechnisch prima en plezierig in de omgang

Nam de tijd

Goede en kundige behandeling

Plezierige mensen.

De behandeling verliep prima. Rustig werd er gewerkt en daarbij goede uitleg (was wel lastig antwoord geven :) ). Als het nodig is ben je hier aan een heel goed adres!

Goede sfeer

Deskundig, prettige arts

Tot nu toe alleen nog gesprekken ikv mogelijke behandeling gehad. Dat verliep allemaal goed en prettig.

Prima behandeling met aandacht voor de client

Ales is altijd tip-top in orde, van de afsprakenbalie tm de deskundige behandeling.

Prettig

Hoewel de behandeling niet prettig was toch de reactie prettig. Fijne vriendelijke tandarts.

super

goede ervaring en ze heeft goed de tijd genomen om mn kunst gebit weer schoon te krijgen djw carmen

Afspraken lopen op tijd, nagenoeg geen uitloop. Bij wijzigingen, reminders komen digitaal binnen. Goed deskundig advies.

Prima ervaring

Naar de gaan tandarts gaan is nou eenmaal iets wat erbij hoort en in het verleden was dit niet met plezier. Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten is dit degelijk veranderd het gaat er zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam aan toe. Wij zijn blij met onze tandarts

Prettig geholpen

Zeer prettig geholpen en van advies voorzien

Zeer bekwame en vriendelijke tandarts

Mijn wortelkanaalbehandeling was zeer snel en pijnloos uitgevoerd. Ik zag er enorm tegenop maar dit was achteraf totaal niet nodig geweest. Zeer vriendelijk en elke stap uitleggend geholpen.

Zeer goed geholpen

prima behandeld

mijn ervaring zijn goed

Professionele praktijk

Vriendelijke ontvangst, voorstellen nieuwe tandarts. Professionele behandeling met duidelijke uitleg

Vriendelijk

Ik werd vriendelijk ontvangen. De tandarts nam de tijd om alles uit te leggen. Ook kreeg ik, zoals beloofd, een duidelijke begroting doorgestuurd, waardoor ik contact kon opnemen met mijn zorgverzekering.

Ik ben prettig geholpen

Goede uitleg en behandeling

Prima geholpen

….

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.