Weer uitstekend

Ben weer goed geholpen en geadviseerd

Ik ben heel goed geholpen en voelde me veilig en gehoord.

Heel fijn om op deze manier geholpen te worden. Steeds in samenspraak tot de juiste beslissingen gekomen. Gevoel om zelf de regie te hebben. Toen ik uiteindelijk belde voor de behandeling was alles al goed voorbereid en kon ik direct een afspraak krijgen op heel korte termijn.

Goed en snel geholpen

Na een afgebroken kies na 1 dag al aan de beurt omdat er iemand was uitgevallen

Onvriendelijke tandarts

De tandarts was ronduit onvriendelijk. Hij had geen zin mijn vragen te beantwoorden over een keuze die ik moest maken. Weinig professionele houding. De assistente was geweldig en hielp me verder.

Vriendelijk en duidelijk.

Zowel de telefoniste als de tandarts waren vriendelijk en duidelijk. Geven duidelijke antwoorden op vragen.

Prettige behandeling

Ik ben goed ontvangen, was allemaal duidelijk en de bahandeling was accuraat. nu nog ff de rekening afwachten

Goede uitleg van behandeling, waa voor mij de eerste keer en een hele aardige mondhygiënist

Als heel vriendelijk en aangenaam

behandeld met kennis van zaken

de aanmelding via het beeldscherm werkte niet

Goed ontvangen uitleg ok

Ok nog beperkte ervaring overigens

Goed geholpen.

Kies netjes hersteld.

Goed, zoals gewoonlijk

Ik ben behandeld door Alice Lecongé (helaas kan ik dat niet opgeven onderstaand. Maar Sam is mijn tandarts en ook altijd heel goed. Het zou overigens niet verkeerd zijn om ook de mondhygiënisten in de keuzelijst op te

Prettig en deskundig

Ten eerste heel fijn dat ik zo snel terecht kon voor de behandeling. De behandeling verliep heel prettig, duidelijke uitleg welke handelingen er volgden . En een empathische houding ( gaat het goed mevrouw?)

Zeer goede praktijk!

Goede hulp gehad en prettige omgang met tandarts en de assistente.

Uitermate deskundig

Uitstekende uitleg, zeer deskundig en uitermate zorgvuldig. Ik was bij de wortelkanaal pecialist.

Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee aan moet

Ik ben begin van het jaar naar de tandarts geweest waarbij ik blijkbaar een gaatje had in een kies. Zelf had ik er helemaal geen last van. Na het vullen van het gaatje kan ik aan mijn rechterkant bijna niet eten zonder pijn. Ook het spoelen na het poetsen is niet te doen. Ik heb een paar weken erna gebeld dat ik er zo'n last van had en ik kreeg een soort zalfje om de tand en ik moest het er maar mee doen... ook van dit bezoekje gewoon een factuur gehad, want service na een behandeling blijft lastig in de zorg. Nu onlangs weer geweest voor de 2 jaarlijkse controle en aangegeven dat ik er nog steeds zo'n last van had. Er zijn weer foto's gemaakt en wat bleek. Er zit toch nog een ruimte onder de vulling en die moet overnieuw gezet worden. Tja mijn vorige tandarts die de vulling gezet had ging met pensioen en de nieuwe heeft natuurlijk een andere mening. Uiteraard wordt dat feestje weer compleet gemaakt met een factuur van 175,- Nu werd er ook een ander gaatje gevuld dus dat er een factuur zou komen is niet gek, maar dat ik ook gewoon moet betalen voor een slechte vulling waar ik al een half jaar pijn aan heb vind ik erg vervelend. Ik snap wel dat de boosdoener inmiddels gevlogen is en dat de nieuwe er niks aan kan doen, dus ben zoals gewoonlijk gewoon weer de sullige consument die er weer voor op kan draaien. Herhalingsreparatie of garantie kent men niet in de zorg

Prettig geholpen, vriendelijke medewerkers

Heel prettig en voor zover mogelijk ontspannen.

Heel goed klantgericht

Prettige praktijk.

vloeiend

Op tijd, vriendelijk en informerend

Vind kwaliteit laatste jaren flink achteruit gegaan

Kort matig onderzoek Maar tot een aantal jaren geleden gewoon de tandarts een goed onderzoek met wat reiniging deed is het nu snel kijken en kom maar aan een andere keer terug om naar preventiearts te gaan Dit betekent dus vier keer in het jaar tandarts waar het voorheen gewoon twee keer was altijd alleen maar onder werktijd is gewoon niet te combineren het lijk wel dat met komt voor al die nieuwe wisselende artsen ook de kwaliteit Wat is achteruit gegaan

Zeer fijn

Zeer goede ervaring met tandarts. Zeer deskundig. Verschillende vullingen en weinig van gemerkt.

Goede behandeling, en vriendelijk

Zeer goede behandeling,behulpzaam en vriendelijk

goed!

Wat een lieve tandarts voor kinderen, die vrouwelijke op de maandag. Jammer dat ze weg gaat

Professionele en kundige behandeling

Zeer kundige en prettige tandheelkundige behandeling door de tandarts.

Prima tandarts

Zeer competente tandarts. Ben er content mee maar een tandarts zal nooit mijn vriend worden haha

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.