Kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben

Heel kundig geholpen

Betreffende tandarts, die we later hoorden binnenkort met pensioen gaat, zijn naam is mij ontschoten, hij heeft onze zoon fijn geholpen, onze zoon zag er heel erg tegen op. Hij heeft gedaan wat hij gezegd heeft, afwachten hoe het in de toekomst gaat met deze kies, ik de moeder heb er vertrouwen in. Had gewild dat het 20 jaar geleden ook al zo had gekund, fijne kundigheid. tot op heden blij dat onze zoon kundig door onze eigen tandarts is door gestuurd.

Weinig tijd en lang wachten.

Daar kan de tandarts overigens zelf weinig aan doen.

Vriendelijke en correcte behandeling

Fijn hoe een angsthaas als ik rustig door de behandeling ben geholpen.

Lukas gaf goed mij keuze tussen wel of niet verdoven. Hierbij gaf hij het advies waar ik om vroeg. Verder was het fijn dat ik tussendoor goed gelegenheid kreeg om te slikken en de kaken even te ontspannen. De evaluatie achteraf was een goed initiatief.

Tandensteen waten weggedaan, ik heb wel het poetsen met de borstel gemist

Ik was blij dat tandateen weggehaald was, ik mis wel het poetsen met de borstel en aoort tandpasta

prettig en een strakke planning

de behandelingen worden prettig uitgevoerd en qua planning netjes op tijd. Geen uitloop zodat je moet wachten

goede behandeling gehad

de wortelkanaalbehandeling is in ieder geval pijnloos gedaan.

Meedenkend, preventief en goed.

Fijne tandartsen die de tijd voor je nemen maar ook met je meedenken omtrent preventie. Mondhygiënistes ook erg fijn, behulpzaam en vragen door. Geven goed advies.

Fijn

Ik vind het een fijne praktijk. Alleen jammer dat er altijd een tweede afspraak gemaakt moet worden om het gevit schoon te maken.

goed!

Kundige tandarts!

Vind het jammer dat Jeroen is gestopt.

Ik weet nog steeds de naam van de tandarts niet, ik denk dat het degene is die ik heb aan gegeven. De behandeling is goed.

Tevreden

Tevreden.

Prettige ontvangst en goede behandeling.

Ik ben behandeld door mondhygiëniste Alice

Zeer cliënt onvriendelijk

Ik denk dat na dit bezoek zelfs een andere tandarts moet zoeken Ik hoor in mijn omgeving ook al mensen die zijn over gestapt Zeer onvriendelijk personeel geholpen door Alice

Toptandarts

Legt fijn alle stappen die ze gaat doen uit, rustige geduldige tandarts. Ik weet geen naam maar het waren 2 jonge dames.

Zeer prettig

Nieuwe tandarts, Carmen Leenders, voor mij als opvolger van Ton Doppen,. Controle zeer minutieus. Ben uitermate tevreden met de controle en vervolgtraject. Alles werd zeer uitvoerig behandeld en besproken.

geweldig

Prettige uitleg en behandeling.

Oke

Geachte tandarts, Ik ben niet bij uw praktijk geweest. Heb alleen mijn prothese laten repareren in Elst,bij het tandtechnisch laboratorium. Dit alles naar tevredenheid. Vr.groeten, BJM Hermsen-de Ruijter

Goede behandeling gehad en fijn personeel

Bij ST Zetten voel je je meteen welkom door de fijne sfeer in de wachtkamer en daarna de lieve tandartsen en assistenten die je meenemen. Tijdens mijn behandeling werd er goed aangegeven wat er zou komen waardoor ik fijn en rustig in de stoel lag.

Fijne sfeer, lieve mensen werken daar

Fijne sfeer, lieve mensen werken daar

Goed maar kan beter

Het blijkt dat ik de laatste jaren minimaal een kwartier later aan de beurt ben dan het tijdstip van mijn afspraak aangeeft. Ik krijg de nijging om voortaan maar een kwartier later te komen, maar je zal zien dat ik juist die keer dan plotseling wel op tijd wordt geholpen. Het is geen groot probleem maar het valt me op.

Goed geholpen

goed en duidelijk geholpen door de nieuwe mond hygianist

prettige en duidelijke behandeling

Zeer goede behandeling

De tandarts legt goed uit wat hij gaat doen en gaat zorgvuldig met de patiënt om.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.