Fijne vrouw die mij hielp, vertelde duidelijk wat ze deed

Prima praktijk, werd snel en fijn geholpen

matig

matig ben 5 min binnen geweest voor controle, voor het verwijderen van tandsteen moet een nieuwe afspraak gemaakt worden, voorheen werd dat met een controle gewoon meegenomen, erg jammer dat dat niet meer met een controle wordt gedaan.

Gewoon goed

Goedemorgen tandarts

Prettig, correct en professioneel geholpen

Er viel spontaan een kies in mijn mond. De volgende dag ben ik naar de praktijk gegaan om te vragen of er ruimte was voor een consult. Voor spoedconsulten blijken geen plaatsen gereserveerd te zijn. Is afwachten of er afspraken afgezegd worden en zo komen er plaatsen vrij. In mijn geval na 6 dagen. Beoordeling van wat aangetroffen werd vond professioneel plaats en zal met een collega besproken worden alvorens tot een advies te komen. Na 7 dagen hoor ik meer. In de tussentijd kan ik zelf oordelen of ik restitutie nodig vind of dat het ontbreken van een kies geen probleem voor me is.

Niets op aan te merken.

Geholpen door Marte.

Altijd prettig

Fijne praktijk, vriendelijk. Tandarts Leenders is erg prettig om door geholpen te worden, werkt rustig en geruststellend.

Prima.

De (nieuwe) mondhygiëniste deed onderhoud en controle zelf, was klantgericht en gaf goed advies.

prima behandeling lieve mensen

goede uitleg en behandeling

Fijn dat ik snel geholpen werd en de pijn over is na de behandeling

Prima tandarts

Rustige fijne tandarts die uitlegt wat ze gast doen

een prettige behandeling voor een moeilijke klus

een goede uitleg over mijn gebitsprobleem. heb nog 3 behandelingen staan ik heb wel heel lang moeten wachten op een afspraak, terwijl ik een naar tandprobleem had. moet nu weer 3,5 maand wachten. vind het prettig dat de arts contact zoekt met andere artsen die mij behandelen. moet melden dat ik nog geen ervaring heb met de praktijk ben er pas.

Prettig en deskundig

Intake was kort krachtig prettig en deskundig

Fijne ervaring

Het was een zeer zorgvuldige controle

Snel en pijnloos

Probleemloos

prettig/goed consult gehad bij tandarts Carmen

De tandarts luisterde goed naar mijn (pijn)klachten en heeft deze klachten goed onderzocht. Ook zijn er foto's gemaakt om verder te zoeken. Heel tevreden!

Vertrouwd

Gerustgestellend vertrouwd

Veel betrokkenheid en begrip

Vakkundig en snelle behandeling. Tijdens de behandeling toch aandacht voor de patiënt. Goede informatie over behandeling en nazorg.

Heel goed

Rustig en fijn

Rustig gesprek en fijne behandeling, correct.

Sam is een perfecte tandarts

Prettige en secure tandarts!

Prima, prettig geholpen, goeie uitleg

Prima,

Prima behandeling

uitstekend

goede uitleg, geen (na)pijn.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.