De behandeling is buitengewoon goed verlopen.

De behandeling is heel duidelijk uitgelegd, ik wist wat er ging gebeuren. Dat was heel prettig.

Kundig

Met aandacht en kundigheid met duidelijke uitleg geholpen.

Goed en vakundig

Geduldig en vakkundig

Op tijd en goed geholpen

Goede zorg, slechte wachttijden voor afspraak

Aardige en duidelijke tandarts en assistenten. Alleen de wachttijden slaan nergens op voor een afspraak. Moest voor een normale controle al 2 maanden wachten voordat ik mocht komen, ben binnen 10 minuten klaar en is er eigenlijk net niks gedaan. Moet dan nog terug komen om mijn tandplak te verwijderen (ben gewend dat dat normaal direct gedaan wordt, maar oke...) Moet ik nu weer 2 maanden wachten om mijn tandplak te verwijderen.. Vind dit zo onzinnig...

Klantvriendelijk en deskundig

Toelichting gegeven over aanpak

Attent en zorgvuldig

Mijn ervaring is dat de controle's zorgvuldig gedaan worden.

Vakkundig

Fijne en gemoedelijke sfeer, aandacht voor de persoon en goede service en advies.

Fijne sfeer en goede service

Goed geholpen

Goed geholpen, de ontsteking is weg

Uitstekende behandeling en vriendelijke mensen.

Zie hiervoor: uitstekende behandeling en vriendelijke mensen.

Vakkundig en netjes geholpen

De kies vakkundig en heel netjes gerepareerd en gaf een geruststellend gevoel

Voel me op mijn gemak

Ik voel me op mijn gemak bij Christine en Susanne.

Snel en vakkundig

Ik kon snel terecht en het probleem was ook zo gevonden. Vakkundig geholpen.

Goed geholpen

Tijdens behandeling kwam ik er achter dat de tandarts zich goed had ingelezen. Prettig behandeld.

ben in behandeling voor een nieuw kunstgebit dus kan nog geen uitslag geven wat het resultaat is

Goeg

Geweldig geholpen, en geen pijn!

sympathieke, geruststellende tandarts.

Heel tevreden

Sam is een arts die je het perfect behqndeling biedt. Niet alleen maar behandeling, maar de aandacht. Bij hem ben ik altijd op tijd geholpen, netjes toegelicht. Genoeg tijd en aandacht gegeven. En altijd meedenken bij het nemen van de de juiste keuzes. Het kliniek is goed ingericht. Medewerker zijn lief en aardig. Assistent luisterd naar je klacht en overlegt altijd met de arts over de mogelijkheden. Als nodig wordt je snel geholpen. Ben tevreden.

Heel fijn geholpen

Fijne tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren

Prima ervaring

Prima!

Prima!

Doeltreffende behandeling

Ik kwam met zenuwpijn.. de lokaliseren zijn goed bekeken, ook op de foto’s. Probleem was niet duidelijk. Pijn mogelijk door kaakklemmen. Fluorbehandeling gehad en tips voor tandprothese en tandpasta. Nu 2 dagen later, lijkt het over.

Fijne vrouw die mij hielp, vertelde duidelijk wat ze deed

Prima praktijk, werd snel en fijn geholpen

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.