Prima.

Tandarts Ali en z'n assistente hebben ons prima en vriendelijk geholpen.

Oké

Fijne behandeling

Professionele behandeling voor een persoon met gebruiksaanwijzing. Heel prettig.

Uitstekend behandeling

Tandsteenbehandeling: uitstekend. Begripvol m.b.t. lastige zaken.

Zeer vriendelijk en fijn geholpen door de mondhygiëniste

Fijne mondhygiëniste! Ben goed geholpen en geadviseerd. Erg vriendelijk en vakbekwaam.

Naar tevredenheid!

Is goed, prettige benadering en ruimte voor vragen en/of om duidelijkheden.

Prima geholpen

Goede behandeling tijdens controle afspraak.

Giede behandeling en attente zo van,,gaat het wel ," erg positief.

Gewoon super goed gegaan

Netjes en vriendelijk geholpen

nvt

nvt

Goede behandeling en duidelijke uitleg

Was prima

fijne behandeling en goede uitleg.

Afspraak was op tijd, hoefde haast niet te wachten. Vind ik erg belangrijk.

Heel positief!

Ik moest echt een drempel over… zie altijd op tegen bezoek. Heel duidelijke uitleg onderweg naar eind. Geruststelling!

ben heel tevreden met de behandeling.

heel prettig.

uitstekend geholpen

zeer goed geholpen en kies keurig gemaakt

Uitstekend geholpen

De angst voor tandarts een heel eind weg.

Netjes geholpen

Prima uitleg over wat er moest gebeuren.

Voor mij prima maar de tandarts was erg onbeleefd tegen de assistente.

Tandarts heeft mij vriendelijk geholpen en te woord gestaan maar hij was erg onbeleefd tegen de assistente Robin die hij n9dig had. Ze zat in een andere ruimte en ging haar iedere keer heel hard en deligerend roepen.

Was een goede ervaring

gemotiveerd

er werd veel aandacht aan het passen van mijn nieuwe gebit besteed

Goede tandarts en heel lief en geduldig

Lieve fijne tandarts Sam en lieve assistent. Geduldig en een echt goede tandarts

Niet lang hoeven wachten

Goed geholpen, en gelijk een afspraak over een half jaar.

Positief

Personeel is vriendelijk en attent. Alleen jammer dat ik bij de halfjaarlijkse controles steeds een andere tandarts krijg.

Prima netjes behandeld

Ik heb een hekel aan aan verplichtingen

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.