Fijne ervaring

De tandarts stond al op me te wachten toen ik binnenkwam. Ik kon zo doorlopen! De verdoving werkte snel en de vulling werd snel gemaakt.

Snel en stil

Ze gaf niet wat ze ging doen en waarom. Ik gaf aan dat ik ( vooral wanneer ik ziek ben ) last van bloeden tandvlees heb Hierover kreeg ik geen uitleg van hoe dat komt en wat ik er dan aan kan doen beetje jammer dat ze dat niet gaf

Zoals ik mag verwachten

Wist vooraf niet met wie ik een afspraak had. Gezien de wisselingen van afgelopen jaren weet ik nog wie de behandelde tandarts ik heb.

Gewoon goed, zoals het hoort

Bij mijn vorige bezoek aan de mondhygiënist ging het bijna fout, ik had nog tussentijds gevraagd of hij het een leuk beroep vond om zo deze hardhandige behandeling te kunnen verminderen, dat hielp echter niet en werd voortgezet met dezelfde harde hand. Ik had 3 weken daarna nog bloederig tandvlees en heb bij m'n recente bezoek aan de tandarts daar melding van gemaakt. Het bleek dat de betreffende mondhygiënist inmiddels bij deze praktijk was vertrokken. De opvolgster had er veel moeite mee om "onbevangen" de behandeling over te nemen door wat zij in het verslag had gelezen. Ik hoop met deze medewerker een goede band te kunnen opbouwen voor het behoud van mijn gebit.

Erg fijn

Wortelkanaalbehandeling prettig uitgevoerd. Goede uitleg.

Vriendelijk en informatief

Vriendelijke ontvangst. Duidelijk in wat er ging gebeuren. Deels verdoofd dt had wat mij betreft wel helemaal gemogen. Was best pijnlijk

Prima geholpen

Plezierig

Prettig

Goede ontvangst, prettig contact en goede behandeling.

Prettig geholpen

Er werd goed gecommuniceerd tijdens de behandeling.

Goed geholpen, zoals gewoonlijk

Jammer dat mijn vorige tandarts, Sam Ahmed, vertrokken is. Maar Carmen Leenders heeft mij vriendelijk geholpen (controle). Overigens kwam ik voor Alice Lecongé voor de halfjaarlijkse gebitsinspectie/-reiniging. Jammer dat zij niet als behandelaar is vermeld. Zij heeft, zoals altijd, uitstekend werk geleverd.

Uitstekend en snel geholpen

Mijn tand is weer als nieuw

Prima gedaan!

Ben tevreden!

Smorgens om 09.10 al 20 minuten wachten. Ongeïnteresseerde baliemedewerkster die niets onderneemt.

Zelfs smorgens om 09.10 weten ze een afspraak al 20 minuten uit te laten lopen. Niet vanwege spoed, maar om van gedachten te wisselen met een client ? De balie medewerkster doet niets, zegt niets en onderneemt geen actie terwijl ze ziet dat afspraken volledig uitlopen. Als een cliënt 1 minuut te laat is (zelfs met goede reden) krijgt deze de faktuur met liefde door de tandarts voorgeschoteld. Nu de tandarts/mondhygiëniste 20 minuten te laat is, krijgt de cliënt nog steeds met liefde de faktuur voorgeschoteld.

Vakkundig

Neem de tijd en goede begeleiding.

prima organisatie

Goed geregeld Ik hoef bijna nooit te wachten

Prettig en professioneel

prettig en professioneel

overdonderd

om te beginnen mijn naam al niet volledig in de mail. dan kom ik voor de jaarlijkse controle en krijg een 0 status compleet met pocketmetingen en advies waar ik niet om gevraagd heb. tandsteen verwijderen en polijsten is bij mij jaarlijkse controle en DAT is niet gebeurt.

Goede uitleg van de behandeling en behulpzaam

Prettig en respectvol

Prima geholpen

Prettig geholpen, probleem opgelost!

Veel verschillende tandartsen, teveel aandringen en te lange tijd tot de behandeling plaats vind.

Heb al te vaak een andere tandarts gehad, en ik vind als ik 4 gaatjes heb en ze pas in oktober gevuld kunnen worden dat veel te lang duren. Ik geef de dagen door wanneer ik kan, dan zit er of geen tandarts of het is vol. En er wordt maar aangedrongen om na de mondhygiënist te gaan, oren verstopt denk ik, want ik zeg telkens dat ik dat niet kan betalen. Ik ga opzoek na een andere tandarts als dat zo blijft doorgaan. Misschien komt dat jullie beter uit.

De tandarts heeft mij goed behandeld.

Zij heeft het probleem met mijn plaatje snel getraceerd en goed verholpen . Ik ben daar zeer tevreden over. Ik ben vergeten op haar naamplaatje te kijken .

Pijn in mijn mond

Ik kwam voor een controlle bij de mondhygiënist omdat er geen tandarts aanwezig zou zijn. Uiteindelijk blijk wel bij een tandarts te zijn , na mijn bezoek deed de rand van mijn tandvlees zeer! Ik vermoed door het borsteltje van het apparaat waarmee tandsteen verwijderd word. En in het algemeen vinden wij de bezoekjes erg rommelig.

Voor het eerst in 53 jaar, tijdens een behandeling ontspannen in de stoel gelegen. Thx tandarts Wolf.

Vakkundig, pragmatisch en met aandacht voor de patiënt!

Ik ben uitstekend en snel geholpen door een uiterst bekwaam team. De sfeer is goed, de praktijk laagdrempelig en er is aandacht voor de mens!

Super vriendelijke nieuwe tandarts Lukas

Wederom goed geholpen, nu door Lukas

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.