Heel prettig

We konden meteen naar binnen. De tandarts was heel vriendelijk en kundig. Het was een jonge vrouw maar weet niet meer hoe ze nou heette. Normaal gesproken zitten we naar een andere tandarts maar we vonden het bij haar echt prettiger.

Nieuwe mondhygieniste helemaal top.

Zorgvuldig, vertelt wat ze doet en raffelt de zaak niet af!

Prettig geholpen door de vrouwelijke mondhygieniste

Behandeling ging zorgvuldig en goed advies. Eerlijk gezegd weet ik niet haar naam.

Fijn, vriendelijk en bekwaam geholpen

Nvt

Top!

Goed, vriendelijk, grondig, snel, vrijwel pijnloos.

Goede communicatie

Sobere maar wel goede werkwijze.

Jammer dat er zoveel verloop van personeel is. Een krantje in de wachtkamer zou leuk zijn.

Prima behandeling

Prettige tandarts, ze heeft geen handelingen gedaan die niet nodig zijn.

Prima geholpen door tandarts die ik niet kende

Vriendelijk, goede uitleg en goed geholpen. Wel steeds nieuwe tandartsen.

Correct behandeld.

Zeer tevreden .

Duidelijke uitleg over plan van aanpak!

Vriendelijk en duidelijk mensen.

Begripvol, meedenkend, waarschuwend

Begrijpt dat ik mijn kies wil behouden Denkt mee over de situatie na de extractie van de kies Waarschuwend over de risico's als ik niet tot extractie zou besluiten

perfecte zorg en vriendelijke behandeling

voorep de behandeling van een kapotte vulling de keus gegeven voor verdoving of niet. Dat bleek me niet nodig en de hele behandeling werd m. i. zeer professioneel uitgevoerd in alle rust.

Fijne behandeling

Professioneel en clientvriendelijk

Deskundige, vriendelijke en persoonlijke benaderen

Top dat het is

Na de ervaring.verleden.voel nu fantastisch om het opte lossen

Fijne praktijk

Voor mijn gevoel werd de gebitsreiniging minder intensief uitgevoerd dan bij de tandarts Ahmed. De mondhygiënist heeft zich voorgesteld dus ik weet zijn naam niet. Was een heel vriendelijke man overigens.

Hardhandig en pijnlijk. Na 3 dgn nog voelbaar

Nooit meer !!

Dit was mijn eerste bezoek aan de mondhygiëniste. Goede uitleg/behandeling. De naam van de dame die me heeft behandeld staat niet in de lijst, vreemd.

Vriendelijk, deskundig en empathisch

Vriendelijke ontvangst. Empathisch door rekening te houden met mijn gevoelens. Komt deskundig over.

Kies netjes hersteld.

Snel afspraak

Fijn dat ik dezelfde dag terecht kon, rustig ben geholpen en advies gekregen

zeer goed

IK heb een zeer prettige ervaring werd goed geholpen

Een verademing

In tijden niet zo'n relaxte tandarts gehad. Geen gejaag maar rustig de tijd nemend.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.