Vriendelijk

Vriendelijk

Ik heb een angst en fobie voor het bezoeken van de tandarts, maar ik voelde geen angst tijdens mijn laatste bezoek.

Heel goed geregeld.

Het probleem is op een plezierige manier opgelost.

Mijn ervaring met Belinda is goed . Ze heeft oog voor de patiënt . Ik ben dik tevreden .

Snel, deskundig en vriendelijk

Mijn kapotte kies werd nog dezelfde dag gerepareerd. Tijdens de behandeling werd steeds uitgelegd wat er gebeurde en ik kreeg advies hoe in de toekomst dergelijke schade te voorkomen. Binnen no time stond ik weer buiten met een nieuwe vulling. Ervaren als deskundig (wekt vertrouwen) en warm (menselijk, aardig).

alles werd goed uitgelegd

goede ervaring

Fijne en snelle behandeling

Duidelijke uitleg, zorgvuldige behandeling en doordat er iemand uitviel kon ik ook terecht bij de preventieassistente. Prima geholpen.

Zeer deskundige en vriendelijke mondhygiëniste

Denkt in oplossingen, zeer vriendelijk en zorgt dat je ontspannen de behandeling ondergaat.

Prima, deskundig en vriendelijk

Prima bezoek en behandeling. Wel jammer dat het niet mogelijk is om op korter termijn een afspraak te plannen.........

Prettige behandeling

Gewoon een prettige behandeling door tandarts en assistente

Betrokken zorgverlener

Vakkundig en aangenaam verloop van het bezoek

Fijne tandarts,die goed luister naar je. Ik beveel deze tandarts aan.

Snel geholpen maar helaas geen oorzaak kunnen vinden dus voorlopig pijnstillers

Snel geholpen maar helaas geen oorzaak kunnen vinden. Voorlopig pijnstillers maar volgende week vrees ik weer terug te moeten komen

Heel vriendelijke en deskundige mondhygiëniste

Er was alle ruimte voor vragen en ik werd helemaal op mijn gemak gesteld. Ik voelde mij gehoord en werd heel professioneel geholpen. Ik kom heel graag weer bij Marte terug.

Professioneel vriendelijk

Professioneel

Fijn en goed geholpen

Prettige behandeling gehad, met zorg, aandacht en vakmanschap

Heel goed

Prettige, fijne behandeling

Opgelucht

Kies getrokken, ik had het fijn gevonden als er meer uitleg tijdens de behandeling had plaats gevonden.

Kundig vlot en vriendelijk

Vlot en begrijpelijk intakegesprek

Goed overleg damers doen hun best

Goed er varen de mondhygiënist

Ik ben "bang" voor de tandarts. Sinds ik bij deze tandarts kom is mijn angst veel minder geworden. Er wordt rekening met mijn angsten gehouden.

goed advies

goed geholpen

Prima behandeling

Zeer vriendelijk man die me hielp. Grondige reiniging.

Goede praktijk maar slecht in de planning en lange wachtijden.

Het is belangrijk dat je regelmatig naar de tandarts en naar de mondhygiëniste kan, dit is de laatste 2 a 3 jaar niet altijd mogelijk geweest. Er wordt te vaak een afspraak afgezegd of verzet. Een klant heeft recht op zorg want je betaald hier ook voor bij de zorgverzekering. Ik hoop dat dit in de toekomst beter gaat, en dat ik altijd dezelfde tandarts of mondhygiëniste heb, want dit is voor mij een prettig idee.

Prima!

Altijd vriendelijk en werken netjes en correct.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.