Ik heb bij de nieuwe tandarts mijn gebruikelijke gebitsreiniging gemist.

nvt

was goed

Goede ontvangst en behandeling

De tandarts vertelt steeds duidelijk wat hij doet. Er prettig Zie er altijd erg tegen op. Maar valt dan wel mee

Netjes gerepareerd

Netjes en vakkundig geholpen

Keurig

De 1e keer nieuwe tandarts Ze was erg rustig netjes en duidelijke uitleg

Vriendelijk geholpen

Mijn mondtiachniste kon niet ( Alice) dus kreeg ik op zaterdag ochtend een gezellige man ben even zijn naam kwijt maar dat is een aan winst voor jullie praktijk. Prima behandeling dus zeer tevreden. Hannie verwaaijen.

Ben niets verplicht lijkt me Wees blij dat ik een beoordeling in vul!

Ontevreden

Wachttijd voor behandeling erg lang, dan krijg je eindelijk een afspraak wordt die maar half uitgevoerd en daarna weer een wachttijd in mijn ogen veelte lang. Personeel vriendelijk en behandeling wat is gedaan zeer prettig. Daar ligt het niet aan.

Prima geholpen!

Fijn dat er een tandarts was voor de controle.

Ik ben prima geholpen.

Uiterst vriendelijk en correct werd ik geholpen en te woord gestaan over mijn situatie.

Snel een plan van aanpak gemaakt.

Nauwkeurig gewerkt

Bij schoonmaken van gebit zorgvuldig gewerkt

Redelijk tot goed

De tandarts vond ik geweldig, kundig, to the point en met uitleg! Heel fijn! Minder fijn is dat ik bij de as controle niet direct tandsteen kan laten verwijderen ( als het veel is??!!) en daarvoor een aparte afspraak moet maken! Vind ik een vorm van consult schrijf mentaliteit! Zeker voor mensen die het niet breed hebben, dan zijn extra kosten die niet nodig zijn! That’s all

Heel goed geholpen

Ik had een stuk van een kroon afgebroken maar dit is heel goed opgelost door de tandarts.

Vriendelijk,duidelijke uitleg

Alles wordt goed uitgelegd.

Mondhygienist prima geholpen

Mondhygienist zeer goed geholpen. Deskundig, loopt zorgvuldig gebit langs. Luistert goed naar ongemakken en handelt daarna. Tevreden.

Super aardige mondhygiëniste en vakbekwaam

Ondanks dat ik een hekel aan de tandarts/mondhygiëniste heb, was ik toch gerustgesteld door deze mevrouw en liep ging ik toch weer met een glimlach naar buiten

prettig

prima communicatie en behandeling

Prettig

Behandeling is prettig en zorgvuldig Behandeling was bij Alice.

Hele fijne behandeling

Vol begrip en rust ben ik bekwaam behandeld Vooral de mondhygiënist Marthe geef ik alle lof ! Zag er enorm tegenop , maar zij heeft me heel goed behandeld!

Prettige behandeling!

De tandarts legde de behandeling goed uit en nam de tijd.

zeer prettig

Tandarts is erg vriendelijk en rustig. Ze legt alles goed uit! Ik ben tevreden

Professionele, snelle en goede behandeling

Ik werd direct geholpen, accuraat, vriendelijk en professioneel.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.