Probleem verholpen.

Prima, hopelijk voorlopig geen gebit klachten meer.

Snelle, kundige hulp

Er was een halve kies afgebroken dankzij het eten van een hard pepermuntje. Wel het gedeelte van de kies, achterkant, wat al voornamelijk uit vulling bestond. Na melding, maandag, kon ik dinsdag al terecht. De tandarts heeft de mogelijkheden besproken; een nieuwe vulling of een brug. Gelukkig kon ik, vanwege de kosten, zelf de keuze maken voor een nieuwe vulling. Dit wel in goed overleg met de tandarts die ook achter mijn keuze stond.

Vakkundige praktijk

Ik vind alleen dat de wachttijd van 11 weken om twee gaatjes te vullen erg lang is

Prima geholpen

Tandarts Groen heeft erg haar best gedaan met de voorbereidingen en het plaatsen van mijn nieuwe prothese. Ik ben er erg blij mee!

goed , legt de behandeling van te voren uit , en er is ruimte voor vragen te stellen. behandelingen op zich gingen ook goed.

Goede ervaring

Geen klachten. Aardige tandarts. Goede uitleg en behandeling. Mooi schoon gemaakt gebit.

Tandarts Ali en zijn assistent werkten zeer geduldig en zorgvuldig

zie boven

Zie hier onder.

We zijn de laatste keer heel fijn geholpen. Jammer dat haar naam niet in het rijtje staat van degene die ons geholpen heeft. De wisseling van tandartsen ervaren wij niet als prettig. Iedereen kijkt toch weer anders. De behandelingen zijn ook wisselend, verschillend. De mondhygiënist werkt zeer secuur. Heel prettig.

Goed en duidelijk geholpen!

Goed!

Professionele tandartspraktijk met aandacht voor de client

Professionele tandartspraktijk met aandacht voor de client

Fantastisch niet meer bang

Is goed met overleg met mondhygiëniste/assistent tandarts en tandarts zelf, kan niet beter toppie.

Rustig, top kwaliteit, punctueel

afspraak mooi op tijd, aanpak goed, uitleg goed. Concrete afspraken.

Naast het gebruikelijke, goed uitgevoerde, gebitonderhoud zijn na een goede uitleg concrete afspraken gemaakt voor de aanpak van een slechte brug met ontstoken kaak. Behandeling verliep prettig.

goede dienstverlening

pijnlijk maar noodzakelijk, goed advies

De behandelaars waren vriendelijk.

Het gaat om het resultaat. Of de behandeling goed is gegaan , moet in de toekomst blijken. Voorlopig gaat het goed.

uitstekend

geweldig

Heel vriendelijk.

Heel goed

Een goede ervaring

uiterst vriendelijk en mee denkend

Fijne Tandartspraktijk. Ook niet onbelangrijk, dat er altijd wel een tandarts is om in noodgevallen beschikbaar te zijn voor de patiënt. Dat is dus weer fijn in een samenwerkende tandartsen praktijk.

Prima, snel en goed geholpen

Pijnlijke kies, snelle afspraak en behandeling was vakkundig en tijdens de behandeling werd de stappen verteld en geïnformeerd hoe het ging.

Goede zorg, vriendelijk rustig

Jammer dat ik een kies moet missen.

Na een behandeling bij de mondhygiëniste had ik het gevoel dat er toch iets mis was met de kies en deze was zeer pijnlijk bij koude- en warme vloeistoffen.

Alice heeft mij geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Prettig en meedenkend

Prettig en meedenkend

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.