Kan beter

Doet wat chaotisch aan , en door geschuif met afspraken niet erg efficiënt. Ook behandelingen doen traag aan.

Prima zirg

Kundig en goede zorg

mijn ervaring met tandarts mevrouw Groen , is prettig , goede communicatie, goede informatie wat er gaat gebeuren voor de behandeling ,

Goed geholpen, foto's nemen was matig.

Ik heb nog nooit meegemaakt dat foto's nemen pijnlijk was maar dit keer werden er iets in mijn mond gedaan met heel scherpe randjes. Dat moet beter kunnen!

Te lang gewacht voor consult

Dan had ik nu mijn kies nog gehad

Vriendelijk en aandachtig geholoen

Zie boven

Had met een vakdame te maken

Een voor mij onplezierige activiteit toch zinvol te laten zijn. Thnx Marte.

kwaliteit behandeling prima echter geen tijd voor reiniging gebied dan wordt je doorgestuurd

goede behandeling maar duurt te lang voor je terecht kunt daarnaast voelt het als een commercieel bedrijf met doorsturen naar mondhygeniste en onvoldoende duidelijkheid over kosten kroon

heel goed.

ik werd heel vriendelijk geholpen.

Prima geholpen

Prettige tandarts, goede sfeer

Ik word altijd kundig geholpen en de behandelingen worden goed doorgesproken.

Prima op tijd

Volgens afspraak geholpen. Meteen een vervolg afspraak gemaakt.

Wortelkanaalbehandeling

Pijnloze behandeling door uitermate deskundige tandarts. Geen pijn of naweeën gehad.

Goede tandzorg en erg vriendelijk personeel

Ik werd ondanks ziekte van tandarts toch nog ingepland omdat een patiënt zich afgemeld had. Fijn dat dit kon.

Prettige en kundige behandeling.

Prettige en kundige behandeling.

professioneel en goed geholpen

prettig

Tot op heden pas 2x geweest op zaterdag. Maar die 2x waren prima geregeld. Fijn dat je voorafgaand aan de afspraak nog een reminder ontvangt. Een minpuntje: Het is heel erg warm in de wachtkamer, vol in de zon rond 12.00 uur

Gebit was in topconditie

Ik was snel klaar en alles perfect. (?)

Fijne tandarts

Ze is erg fijn

Vriendelijk

Ik vond dat ze vriendelijk waren en had de indruk dat ze kundig waren, zowel naar mij toe als naar mijn kinderen. Tip. De website mag wel bijgewerkt worden, foto van wie er werkt en een klein stukje persoonlijke tekst

Gewoon goed,

Prima goed geholpen!

Ik ben door de assistente gebeld zodra er ruimte was om mijn beschadigde tand te repareren. En hier werd zorgvuldig mee omgegaan.

Zeer goede behandeling

Zowel de voorbereidingen als het plaatsen van een kroon zijn zeer goed uitgevoerd. De behandeling is prima verlopen! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de tandarts.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.