Niet stabiel in bezetting én met t doel zo veel mogelijk geld te verdienen

Sinds onze vaste tandarts dhr Doppen met pensioen is, zijn we over gedragen aan deze partij. Sindsdien is er continue sprake van verzetten van afspraken of tandarts/mondhygiënisch Ivm wisselde bezetting. Bij dhr. Doppen mankeerde zowel mijn man als ik nooit iets aan ons gebit, nu lijkt er bijna altijd gezocht te worden naar iets in ons gebit, waardoor een foto, een afspraak bij de mondhygiënist etc. gemaakt moet worden. Het is wellicht geen feit, maar wel een gevoel die is gaan spelen door afgelopen ervaringen dat de praktijk uit is op zoveel mogelijk omzet. Ik hoor in mijn omgeving soort gelijke ervaringen en gevoelens spelen over de praktijk. Dus nee, ons gevoel is niet heel goed.

Fijne praktijk en fijne tandarts

Fijne praktijk en fijne tandarts

Top; snel en goed geholpen!

Net de avond voordat ik een week het land uit ben breekt er een kies af; balen! Volgende morgen aangegeven en dezelfde dag nog pijnloos en perfect gemaakt, helemaal super!!

Geruststellend bekwame verwijdering kies

Dankzij een attente actie van de receptioniste (Hermien) kon ik sneller dan verwacht terecht. Niet bij de "eigen" tandarts. Maar de tandarts (mevrouw Groen) die de ingreep verrichtte had zich prima ingelezen, gaf vooraf aan wat zij van plan was, hield mij tijdens haar ingreep goed op de hoogte en deed haar werk met rust en overtuiging. Over de behandeling ben ik erg tevreden. Er zijn naderhand ook geen bij-effecten opgetreden.

Goed!

Ik kon snel een afspraak maken. Eenmaal aangekomen op de afspraak heb ik nog geen minuut hoeven wachten voordat ik werd geholpen en ik was ook erg snel weer klaar. Super fijn!

Goede en vakbekwame behandeling

Goede behandeling ben van het probleem af.

Prima geholpen

Fijn geholpen, ben altijd erg bang maar werd rustig benaderd

Er werd zorgvuldig gewerkt

Was een lastige ingreep, maar ik werd goed geïnformeerd en er werd rustig en zorgvuldig gewerkt

ik heb een nieuwe tandarts gehad.

ik heb een nieuwe tandarts gehad. Deze wil tanden trekken. Ik ben daar niet zo voor. Ik wil daar over praten.

Goed.

Goede klant gerichte snelle en duidelijke behandeling.

Afspraak verviel door ziekte, maar een goed alternatief geboden.

De behandeling was goed, zorgvuldig en snel door de vervangende tandarts. Het trekken van een kies is nooit een pretje maar aangezien dit nou eenmaal onvermijdelijk was ben ik goed geholpen.

Niet fijn qua behandeling, maar goed geholpen!

Ik had 2 gaatjes, allebei in een verstandskies. Rechtsboven is nog gevuld, linksonder was ook nog afgebroken, dus op advies van de tandarts heb ik hem laten trekken. Het duurde even voor de kies eruit was, hij zat muurvast! Maar het is gelukt! Hele aardige tandarts, hij legde me rustig uit wat hij deed en wat er ging gebeuren.

Tandarts is kundig, luistert goed en denkt mee.

Prettig

Snel tijd vrijgekomen voor de behandeling. De behandeling verliep goed en het resultaat is naar tevredenheid.

vriendelijke behandeling

fijne tandarts

Goede praktijk

Goede praktijk met een vriendelijk en rustige endodontoloog met veel ervaring

Goed.

Heel goed behandeld.

Menselijk, communicatief en zover ik dat beoordelen, moderne praktijk, personeel dat bij de tijd is

Goede opvolgende controle van mijn 2 jaar oude wortelkanaalbehandeling. Advies op basis van foto’s, bespreken van voor en tegens voor het preventief vervangen van deze ‘Endo’ door een sterkere kroon.

Snelle service

Snel geholpen. Top!

Mijn ervaringen zijn goed. Wat minder is dat de avond momenteel niet beschikbaar is . Dat je lang moet wachten voor gaatje in tanden behandeld kan worden en dat dat niet in 1 behandeling afgewerkt kan worden doordat er alleen maar korte afspraken gemaakt kunnen worden .

De mondhygieniste was bekwaam snel en vriendelijk

De mondhygieniste was bekwaam snel en vriendelijk

Accuraat en goede uitleg en nazorg

Duidelijke uitleg en ev consequenties.

Tandarts heeft goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Na overleg gedaan wat op dat moment de juiste optie was.

Carmen is een aardige nieuwe jonge tandarts. Ze leek me deskundig en praktisch, legde duidelijk uit wat ze ging doen!

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.