Slecht

Zeer onpersoonlijk. Stelt zich niet voor ik was bij tandarts Dobben. Kan op zijn minst zeggen ik ben de plaatsvervanger van uw tandarts. Kijkt in mijn mond alsof ik melaats ben. Heeft een mondkapje voor en zie alleen ogen. Zeer onfatsoenlijk !!! Per direct graag mijn tandarts dossier mailen naar [email protected] Ik moet een naam invullen , maar zou niet weten wie het was in ieder geval een vrouw

Ik was te laat voor mijn afspraak, niet bij Susanne Groen en kon niet meer worden geholpen. Zij heeft mij toch geholpen, inplaats van haar koffiepauze te nemen. Ze stelde het zelf voor en ik vind het heel attent. Ook heeft ze me prettig behandeld bij het nakijken

Zeer vriendelijk

Vriendelijke mensen, geruststellend en muziek op de achtergrond. ;)

De afspraak begon op tijd. Helaas weet ik de naam van de Mondhygiëniste niet meer maar in maart heb ik weer een afspraak staan.

Prima, zoals altijd.

Uitstekend.

De behandeling was prima.

Bij de halfjaarlijkse controle werd geconstateerd, dat een vulling los was geraakt en dat diende gemaakt te worden. Een afspraak maken voor deze handeling was zo gebeurd en gelukkig was de wachttijd op de dag zelve ook geen enkel punt. Ik heb nog geen 5 minuten hoeven te wachten. Daarna was de behandeling ook vlot voorbij, zonder verdere poespas en ik werd heel vriendelijk bejegend. vandaar, dat mijn jongste dochter, die in Arnhem woont, hier in Zetten naar de tandarts gaat.

Zeer goed geholpen door de tandartsen betreffende een anti bijt gebitje.

Op tijd geholpen, vriendelijk en keurige afhandeling van mijn bijt/knars probleem. Ben helaas de naam vergeten maar de jonge tandarts is nu 3 jaar tandarts volgens mijz

Rustig personeel, goed advies, goede behandeling.

Tandartsbezoek zonder poespas. Geen onnodig gedoe. Controle, schoonmaak en klaar. Blij dat dat in één afspraak samen kan, regelmatig hoor ik over een vervolgafspraak bij mondhygiënist o.i.d.

Goede en snelle behandeling

Hele goede tandarts met aandacht voor de client

Hele goede tandarts met aandacht voor de client

Leuk contact met Marthe!

Goede behandeling

De tandarts legde heel duidelijk uit wat de behandeling inhield. Vriendelijke assistente. Mooi resultaat

het was heel goed

de behandeling was heel goed en heel vriendelijk

top behandeld

Voor de behandeling van wortelkanalen word ik door mijn eigen tandarts doorverwezen naar deze praktijk in Zetten. Hier heeft tandarts Diekhorst mij professioneel en adequaat behandeld. Op het gebied van endodontie is hij een pure vakman en een ware specialist.Ik kom er voor dit soort behandelingen graag.

Irene heb ik nu 2x gehad. Helaas vertrekt ze maar ze deed haar werk uitstekend !

Fijne behandeling

De tandarts neemt de tijd en legt goed uit wat ze doet. Ook voor de kinderen erg fijn en geduldig.

Uistekend

Kundige tandarts

Nette organisatie. Door onderbezetting wat vertraagde afspraken. Tandarts die er mee ophoudt. Waar ik mij aan erger het openbaar geroddel in de wachtkamer tussen receptioniste en assistent tandarts. Geen gehoor. Doe dat dan waar jullie klanten niet bij zitten. Geeft naar sfeertje.

Vriendelijk, goede uitleg en werkt netjes.

Hij nam alle tijd om mijn gebit grondig te reinigen en controleren. Hij was vriendelijk en gaf goede uitleg.

Adequaat, efficiënt en effectief

Ivm inlopen op de planning werd ik tijdig gebeld voor mijn agenda mogelijkheden. De behandeling werd iom mij uitgevoerd, een prettige ervaring en resultaat naar tevredenheid.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen

Vriendelijk, hulpvaardig en kundig

Tandarts luistert goed naar klachten. Snelle, zorgvuldige behandeling , vriendelijk contact en goed advies.

Prettig

Wederom behandeld door Alice. Altijd op een prettige manier. Ik heb het écht niet op tandartsen e.d. maar dit gaat prima!

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.