prettig en kundig

fijne benadering, flexibel, gevoel in goede handen te zijn, zowel bij de mondhygieniste (Marte Perlo) als bij de tandarts (Suzanne Groen)

goede uitleg

Jos was rustig ,luisterde en vertelde wat hij ging doen .

Persoonlijk en professioneel contact

Professioneel en persoonlijk

De mondhygiëniste was professioneel en aardig

De mondhygiëniste vertelde alles wat ze ging doen, ik mocht ook aangeven als ik iets niet prettig vond, maar het ging heel pijnloos.

goed en klantvriendelijk

1. Waar staat het sterretje dat aangeeft dat invullen verplicht is? 2. Het was bijzonder attent om tijdens de behandeling de mogelijkheid te bieden na kort wachten een vulling aan te brengen waarvoor ik anders een aparte afspraak had moeten maken.

Rustig behandeld

De afspraak was een kwartier te laat, maar de behandeling was prima. Met zorg uitgevoerd. Hopelijk houd ik nu deze vrouwelijke behandelaar!

Prima praktijk. Wel veel wisselingen in tandartsen.

Snelle behandeling

Ik wist dat er een kies getrokken zou worden. De uitleg vooraf om alles door te nemen was helder. Ook na de behandeling kreeg ik informatie en informatie mee op papier. Erg duidelijk.

prettige behandeling

Gebit werd zorgvuldig en deskundig behandeld.

tandarts goede behandeling

ik wordt prettig behandeld tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren

Heel goed geholpen

Heel fijn om zo vooraf gerustgesteld te worden.En je wat af te leiden.

goed behandeld

goed behandeld

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Gebitsreiniging is zeer vakkundig door Alice le Conge uitgevoerd. Ze neemt de tijd voor de behandeling, geeft duidelijke uitleg, ze straalt rust uit en stelt je op je gemak. Kortom, ze is zeer deskundig en klantvriendelijk.

Ik was bij de mondhygiëniste en vond haar vriendelijk en deskundig

Met aandacht voor de patient behandeld

Na 40 jaar Jeroen Maassen,v En weer angst voor tandarts...kiezen trekken.met ontstoken wortels...onvoldoende verdoofd,... Ook bij kaakchirurg... Viel deze behandeling mee, Lukas is rustig, stelde me op mijn gemak... Geen "ontsmettings"...vloeistof als afsluiting. Na een paar dagen geirriteerd, geinfecteerd Tandvlees, tong... Ik weet niet of dit voorkomen kan worden?

zijn heel vriendelijk

Goed behandeld

Erg kundige tandarts

Speciaal uitgevoerde wortelkanaal behandeling uitgevoerd. Duidelijke uitleg erg rustige en vertrouwde uitstraling van de tandarts!

Behulpzaam

Mijn vrouw wordt in haar rolstoel heel prettig behandeld

Probleemloos kies getrokken

Voor niets zenuwachtig.

Goed tot zeer goed

Attent goed en neemt tijd voor je

Werd snel en goed geholpen

Prettige capabeleman

Zie boven

Aan bevolen

Gewoon goed geregeld

prima service en geen wachttijd

prima service en geen wachttijd

Zeer professionele mondzorg met een menselijke maat!

Controle en een plan voor de toekomst gemaakt. Professioneel en doortastend. Eerlijk en menselijk. Voelde me vertrouwd en op mijn gemak!

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.