Fijn ervaring

Kundig en plezierige specialiste!

Goede ervaring gehad, goed en snel geholpen.

Snel bekeken wat er aan de hand was en goed actie ondernomen bij het plannen van een afspraak bij de kaakchirurg.

Snel en hoed geholpen

Rustige benadering

Was helemaal prima geen op en of aanmerkingen

Heel goed

Vriendelijke tandarts en assistente.

Vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen en heb een zeer zorgvuldige behandeling gekregen

Super mooi

Super goed

het was toppy

de mondhygiëniste die ik deze keer had was een verademing, snel en duidelijk wat ze ging doen

Bezoek mondhygiëniste

Goede uitleg gekregen over de behandeling die uiterst secuur werd verricht.

Prettig

. Op tijd . Belangstellend . Geeft advies

ik ben gewoon netjes behandeld , niks te klagen

Goede tandartspraktijk

Altijd vriendelijk en je word goed behandeld

Goede tandarts! Weinig op aan te merken!

Vriendelijk, vakkundig, goede service! :)

Vriendelijk ontvangst, secuur en vakkundig:)

optijd en adequaat geholpen

Dank, vulling vervangen zonder verdoving.

leuke nieuwe tandarts

Tandarts El Massouidi gehad voor het eerst. Lijkt me aardige/ kundige man. Eerder was ik vrij ontevreden over de gang van zaken bij jullie; maar wellicht komt dat nu toch weer goed

Uitstekende preventieve behandeling door Alice

Zoals gebruikelijk een uitgebreide uitleg over mogelijke verbeteringen in het schoon houden van het gebit en het volledig reinigen. Helaas staat Alice niet als keuzemogelijkheid op de lijst van behandelaars. Ik heb daarom maar Onbekend ingevuld.

Heel rustig en fijn

Mijn mondhygienist doet alles rustig, duidelijk en vrijwel pijnloos. Heel tevreden.

blij dat ik meteen mocht komen !

Tand verloren, kreeg direct advies over de behandeling, inmiddels afspraak gemaakt voor dinsdag 27 februari

2 kleine gaatjes gevuld

2 kleine gaatjes laten vullen. Het kon zonder verdoving en ik heb niks gevoeld. Hele fijne tandarts en assistente. Fijn op elkaar ingewerkt.

Mondhygiënist en tandarts erg kundig en lief

heel fijn

zeer vriendelijk en aandacht.

goed geholpen.

Ik ben prima geholpen.

Ik weet nu dat mijn gebit prima in orde is.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.