Top werk

Zeer netjes behandeld, vak dames!

Al jaren klant, het was even spannend toen Ruud er niet meer Redouan ook een goede tandarts

Goed geholpen ondanks angst

Ik was een paar jaar niet geweest om gezondheidsredenen. Ik heb ik die jaren een angst opgelopen voor ziekenhuizen/tandartsen. Door een ontstoken verstandskies toch moeten gaan. Ondanks dat ik aan één stuk door heb gehuild ben ik toch heel serieus genomen en gerustgesteld. Heel erg dankbaar voor.

Altijd vriendelijk en voorzichtig.

Fijne tandarts, duidelijke uitleg wat ze doet of wat er gedaan moet worden. Luistert goed naar mijn vragen en wensen. Neemt de tijd.

Klantvriendelijk

Je wordt vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor jezelf. Wat ik heel erg op prijs eet te stellen is dat ze echt proberen om je door de tandarts te sten helpen die jij wil. Top.

Snel, uitstekend, goed overleg ook bij de afwerking. Super, klantvriendelijk

Nvt.

Nvt.

Prettige en fijne mondhygiëniste. Alleen weet ik haar naam niet, staat ook geen foto van haar op de site.

Fijne behandeling

Had voor het eerst Marte, ik vond haar erg vriendelijk en meelevend. Lucas had ik ook voor het eerst als tandarts. Ook fijn maar snel klaar. Marte heeft diepte reiniging gedaan waar ik jaren eerder een nare ervaring aan over had gehouden. Maar met een verdoving ging het prima

op tijd en netjes gewerkt

op tijd en netjes gewerkt

Prettig en vriendelijk behandeld

Prettig en vriendelijk behandeld

positief

prettig in de omgang. neemt de patiënt serieus

Niets op aan te merken

Prima ontvangen en behandeld.

Heb heel veel angst maar hij stelde me gerust had alle tijd en geduld met me

Uitleg ,op gemak stellend

Prettige behandeling bij mondhygiëniste.

De behandeling bij de mondhygiëniste vond ik professioneel en op een fijne rustige manier uitgevoerd.

Geconcentreerd bezig

Mijn mond is niet zo groot , met de klemmen was niet zo prettig, misschien de volgende keer even wat meer aandacht daarvoor

Uitstekende kennismaking én behandeling

Ik kon snel terecht, de kennismaking en controle voelden prettig en professioneel, tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en ik kreeg praktisch advies over mondverzorging en welke tandpasta ik het beste kan gebruiken, ik liep daardoor met een gerust gevoel naar buiten.

Netjes ontvangen, er is rekening gehouden met mijn omstandigheden door mondhygiënist en tandarts. Aanrader!!

Heel fijn

Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts. Ze stelt je meteen op mijn gemak. Het was tandarts kolf.

no nonsens, goede uitleg, meedenken over behandeling.

Prima behandeling met aandacht voor de patient

Er werd de tijd genomen om dingen uit te leggen. Er was aandacht gedurende de hele behandeling. Behandeling werd deskundig uitgevoerd.

Prima.

Vriendelijk, duidelijke communicatie.

fijne rustige tandarts

mijn tandarts bezoek als fijn ervaren, rustige duidelijke benadering en uitleg.

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.