Vriendelijk en snel

S'ochtends vulling uit kies gevallen eind vd dag er weer keurig nieuwe geplaatst. Top

Lekker vlot geholpen

Lekker vlot geholpen

Zeer deskundig

Vriendelijke ontvangst, zeer deskundige tandarts

Tandarts controle meer dan ruime voldoende, helaas wat krappe wachtruimte

Erg vriendelijke & deskundige tandartsbezoek. Halfjaarlijkse controle is zo een leuke aangelegenheid. Echter, wachtkamer laat helaas nog steeds te wensen over. De nieuwe setting van de stoelen is veel te klein in vergelijking met originele staat. Als je echt langer zou moeten wachten, voelt het niet fijn om met zijn allen dicht op elkaar te zitten.

Geduldig en rustgevend

Zij heeft mijj goed uitgelegd en gecomplimenteerd dat ik goed mijn gebit heb verzorgd

Vriendelijke behandelaars

Behandeling mondzorg ging uitermate goed mede door de goede staat van mijn gebit en de vriendelijke behandelaar

Vakkundig voortand hersteld nadat deze was afgebroken

Er was een stuk tand afgebroken van de voortand. Dit is zeer vakkundig hersteld en ziet er weer keurig uit. Was daar bijzonder blij mee.

Zorgvuldige en rustige behandelingen

De behandelingen worden op een zorgvuldige, deskundige en rustige manier uitgevoerd. Dat geeft rust en vertrouwen. Daarnaast is de tandarts een vrolijk persoon en prettig in de omgang.

Professioneel, vriendelijk en goede uitleg

Goede ervaring

Prettige en vriendelijke ontvangst en behandeling

Fijne tandarts

Fijne tandarts en erg vriendelijk. Goede behandeling.

Prima, goede uitleg

Al jaren goede ervaringen

Hele fijne tandarts die meedenkt over wat belangrijk is voor mij..

fijne praktijk

voor mijn behandelingen wordt ik netjes geinformeerd en worden de mogelijkheden doorgenomen.

Deskundig en begripvol

Duidelijke uitleg waarom een wortelkanaal behandeling nodig was. Ik zag hier flink tegen op maar de tandarts heeft er alles aan gedaan om de behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door zijn rust en begrip en enkele aanpassingen viel de behandeling achteraf erg mee.

Vriendelijk en vakbekwaam.

Ik zit momenteel midden in een opgesteld behandelplan. Inmiddels twee keer bij mondhygiëniste Charlotte geweest. Ben door haar prima behandeld. Door Suzanne zijn inmiddels 2 van de acht kiezen en tanden getrokken. Had na een week nog steeds wat napijn. Ben daarom vandaag teruggegaan en werd direct geholpen. Nu prima. Ook het maken van afspraken via Angelique gaat erg fijn. Tot nu toe zeer tevreden.

Bijna elk halfjaar een andere tandarts e/o mondhygienist

Niet prettig om je elke keer weer voor te stellen aan een nieuw duo. Verder tevreden over de behandelingen. Verschil in werkwijze mondhygieniste is enorm

Redelijk

Steeds andere medewerkers

Snel en kundig

Behandeld door Tandarts van Dijk, snel en vakkundig!

Zeer prettige en kundige tandarts

Zeer tevreden!

Secuur gewerkt/tijd genomen.

Schoonmaken werd door deze dame erg secuur gedaan. Ze nam de tijd, zodat je tussrndoor af en toe je kaak kan ontspannen, en slikken. Nam de tijd om naar je te luisteren. Als zeer prettig ervaren. Tandarts zelf was er kort, maar werkte ook secuur.

Geen enkel minpunt te bedenken

Zelfs de wachttijd is veel korter geworden, dat was in het verleden wel eens een minpuntje.

Ook Mn dochter heeft het erg naar de zin daar (4 jaar oud)

fijn en snel geholpen

prettig, heel rustig en goede uitleg

zowel bij tandarts als bij mondhygieniste

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.