Prima ervaring overall. Ontvangst, niet lang wachten, vakkundige tandarts en Mondhygiënist die uitleg geven indien nodig.
zie hierboven
Goede begeleiding en behandeling geduldig en vriendelijk
De tandarts was geduldig, duidelijk en adequaat. Prima dus.
Mijn probleem was een afgebroken kroon. De kroon werd beoordeeld als onmogelijk weer goed te herplaatsen. Het werd afgeraden, het zou vast niet langer dan een week houden, het zou niet zinvol zijn. Ik heb van Noordenne aangegeven dat zijn collega veel positiever reageerde. 5 maanden eerder was de kroon ook op dezelfde wijze afgebroken, de dienstdoende tandarts gaf aan dat hij niet kon garanderen hoe lang de restauratie zou houden, maar hij wilde het wel proberen. Nadat ik tot twee maal toe verzocht had om toch een poging te wagen, wetend dat hij niets kon garanderen, heeft van Noordenne, onder een diepe zucht laten weten het dan toch maar te proberen. De tijd die hij besteedde aan de restauratie was aanmerkelijk korter dan zijn collega. Op zijn vraag of de teruggeplaatste kroon goed aanvoelde en geen scherpe randjes waren, heb ik laten weten dat het goed was, omdat ik niet vertrouwen kon hoe hij zou reageren als ik zou aangeven nog wel wat oneffenheden te voelen. Hij herhaalde het betoog over welke behandeling dan wèl zinvol zou zijn; deelde nogmaals mee dat dit waarschijnlijk geen week zou houden, maar dat ik misschien geluk zou hebben.
Prima, geholpen, maar nu vertrekt de mondhygiëniste weer Ik heb al vele tandartsen gehad. Ervaar dit als zeer onprettig en ben van plan een andere praktijk te gaan zoeken.
Zie boven
Prima.
Prima.
Mijn probleem was een afgebroken kroon. De kroon werd beoordeeld als onmogelijk weer goed te herplaatsen. Het werd afgeraden, het zou vast niet langer dan een week houden, het zou niet zinvol zijn. Ik heb van Noordenne aangegeven dat zijn collega veel positiever reageerde. 5 maanden eerder was de kroon ook op dezelfde wijze afgebroken, de dienstdoende tandarts gaf aan dat hij niet kon garanderen hoe lang de restauratie zou houden, maar hij wilde het wel proberen. Nadat ik tot twee maal toe verzocht had om toch een poging te wagen, wetend dat hij niets kon garanderen, heeft van Noordenne, onder een diepe zucht laten weten het dan toch maar te proberen. De tijd die hij besteedde aan de restauratie was aanmerkelijk korter dan zijn collega. Op zijn vraag of de teruggeplaatste kroon goed aanvoelde en geen scherpe randjes waren, heb ik laten weten dat het goed was, omdat ik niet vertrouwen kon hoe hij zou reageren als ik zou aangeven nog wel wat oneffenheden te voelen. Hij herhaalde het betoog over welke behandeling dan wel zinvol was, deelde nogmaals mee dat dit waarschijnlijk geen week zou houden, maar dat ik misschien geluk zou hebben. Ik heb hem bedankt dat hij desondanks toch de moeite heeft genomen om deze restauratie uit te voeren.
Mijn probleem was een afgebroken kroon. De kroon werd beoordeeld als onmogelijk weer goed te herplaatsen. Het werd afgeraden, het zou vast niet langer dan een week houden, het zou niet zinvol zijn. Ik heb van Noordenne aangegeven dat zijn collega veel positiever reageerde. 5 maanden eerder was de kroon ook op dezelfde wijze afgebroken, de dienstdoende tandarts gaf aan dat hij niet kon garanderen hoe lang de restauratie zou houden, maar hij wilde het wel proberen. Nadat ik tot twee maal toe verzocht had om toch een poging te wagen, wetend dat hij niets kon garanderen, heeft van Noordenne, onder een diepe zucht laten weten het dan toch maar te proberen. De tijd die hij besteedde aan de restauratie was aanmerkelijk korter dan zijn collega. Op zijn vraag of de teruggeplaatste kroon goed aanvoelde en geen scherpe randjes waren, heb ik laten weten dat het goed was, omdat ik niet vertrouwen kon hoe hij zou reageren als ik zou aangeven nog wel een scherp randje te voelen. Hij herhaalde het betoog over welke behandeling dan wel zinvol was, deelde nogmaals mee dat dit waarschijnlijk geen week zou houden, maar dat ik misschien geluk zou hebben. Ik heb hem bedankt dat hij desondanks toch de moeite heeft genomen om deze restauratie uit te voeren.
Na een plezierig gesprek met de receptioniste had ik de zelfde dag nog een afspraak met de tandarts. Ook zij heeft na goed overleg mijn tandprobleem opgelost. Grote klasse.
deskundige behandeling en vriendelijk ook aan de telefoon
behandeling en vriendelijkheid ter plekke en door de telefoon
Vakkundige tandarts en Mondhygiënist. Prettige ontvangst. Fijn dat je niet lang hoeft te wachten. Overall zeer tevreden
Montaubanstraat 16
3701 HR Zeist
Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.