Uitstekende tandartsenpraktijk met expertise op alle tandheelkundige zorg

Bovenstaande zin zegt eigenlijk al veel. Daarnaast. Prettige mensen. Bijna altijd op tijd. Aan te bevelen dus.

Vakmanschap; rustig, geduldig, goede samenwerking arts/assistente.

Focus.

Vriendelijke ontvangst en op tijd geholpen

Vriendelijk, deskundig, effectief en duidelijke afspraken

Prima tandarts en mondhygiënist, ook voor kinderen.

vlot en vakkundig behandeld

duidelijke feedback

prima snel en erg vriendelijk. ik was alleen gewend dat naast controle ook altijd gebit met fluor werd schoongemaakt

Fijne en eerlijke praktijk

Ik kom twee keer per jaar in de praktijk voor onderhoud. Ik word altijd netjes en deskundig geholpen.

Prima behandeling, jammer dat er wat verloop van personeel zit bij de preventiemedewerkers. Verder allee top!

Ik zag enorm tegen de behandeling op maar het is me alles meegevallen.

Mede door de open blik, de vriendelijkheid en de duidelijkheid vooraf en tijdens de behandeling van zowel de tandarts als haar assistente kon ik redelijk ontspannen in de stoel liggen.

adekwaat behandeld

Op tijd, netjes en deskundig.

Goed.

Aangenaam

Ik heb hele goede ervaringen, vriendelijk en bekwaam.

Matige interesse

Heb verschillende klachten oa ontstoken tandvlees. Werd ook niet id computer gekeken naar mijn geschiedenis, s

Heel professioneel maar je wordt goed begeleid

Goede ervaring, pijnloos, goede begeleiding

Prima controle

geen

snelle en efficiente behandeling

snelle en vakkundige behandeling

Snelle effectieve behandeling

Duidelijke uitleg vriendelijk op je gemak stellen , vlot en deskundig ondanks jonge leeftijd

Vakkundig, professioneel en met persoonlijke zorg voor de patient

Rik heeft 2 kronen geplaatst. Hij kent mijn angst en heeft de behandelingen van tevoren uitvoerig met mij besproken. Ook tijdens de behandelingen legt hij uit wat er gaat gebeuren en geeft mij de tijd waar nodig. Dat stelt me op mijn gemak en verminderd mijn angst. Ik ben enorm blij met het resultaat en met Rik:-)!

Fijn en snel geholpen

Heel fijn door mijn angst heen geholpen.

Heel kundig geholpen. Weet waar ik rekening mee moet houden. Ben erg bang, maar heel rustig door de situatie heen geloosd. Afgebroken kies door te laat bezoek aan de tandarts.

Goed en professioneel geholpen

Vriendelijke omgang en goede uitleg over het hoe en waarom van de behandeling. De behandeling zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Na de behandeling wel veel bloed en slijm en prikkeling in de mond.

Goede zorgvuldige behandeling met aandacht voor mij als patiënt

Zie voorgaande samenvatting

Goede communicatie en behandeling

Ik voel me, ondanks mijn tandarts angst, altijd veilig bij deze mensen. Ze communiceren goed en gaan rustig met de patiënt om. Overigens wordt er, na mijn verzoek, prima omgegaan met mijn wens neutraal aangesproken te worden. Erg fijn!

vlot geholpen, prettige bejegening.

Vlot geholpen, prettige en deskundige behandeling.

Zeer goed en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.