Prima geholpen. Aardige man

Goed en prettig

zeer zorgvuldig en zeer klantgericht

Ik moest een hele sessie, waar je erg tegenop kunt zien, maar door tandarts Rik Borgman ben ik zeer goed geholpen en begeleid!

Goede ervaring

Vriendelijk, rustig en voorzichtig

Tevreden

Ben blij met deze tandarts

Ongelooflijk Goed!!!!!! Gezellige en vertrouwde dames was meteen op me gemak.

Onderaan moest ik invullen hoe deze meiden heten. dat ben ik vergeten. ze hebben het zo goed gedaan dat ik naar die tijd geen last heb gehad, van mijn Wortelkanaal ik weet de ene woonde in Doorn en de Assistent kwam uit Zeist. maar geef ze maar een dikke Kus van mij. Toppers alle twee

Controle tandarts

Een halfjaarlijkse controle, vriendelijk en goede advies, doet geen onnodige behandelingen

Professionele praktijk.

Op tijd geholpen en goede aanpak.

Alles correct verlopen

Geen op of aanmerkingen

Uitstekende Mondhygiënist

Sander is top

Super!!

Fantastisch geholpen weer en met lief geduld! Top!

Een goede tandarts praktijk.

Goed en snel geholpen. Ik kon meteen terecht voor het inplannen van een afspraak. Vanwege een verwijsbrief. Word goed besproken wat er gaat gebeuren. Vriendelijk personeel en hebben kennis van zaken. .

Snelle analyse en direct herstellen van gedateerde oude vulling Heel blij mee ,bedankt

Behandeling goed, maar vooraf en achteraf onvriendelijke communicatie

Het maken van een afspraak: via mail vroeg ik om een afspraak voor het hele gezin. Ik kreeg als reactie een afspraak. Ik vroeg of de afspraak een dag verplaatst kon worden omdat we het voorgestelde moment niet konden. Als reactie kreeg ik een nieuwe afspraak de dag er na. Achteraf bleek alleen mijn eigen afspraak en niet die van de rest van het gezin verplaatst. Dit werd duidelijk toen de assistent belde waar we bleven op de dag die oorspronkelijk was voorgesteld. Vervolgens kregen we na de behandeling een brief waarin ons wordt verweten dat we er niet waren en waarin wordt aangegeven dat de volgende keer kosten in rekening worden gebracht. Dit vind ik zeer onterecht. Mijns inziens lag het misverstand voor minstens de helft bij de assistent en werd veroorzaakt door de minimale communicatie rond het maken van de afspraak. De behandeling zelf was verder super, maar het bovenstaande misverstand en vooral de brief die achteraf werd verstuurd vond ik onrechtvaardig.

Prettig

Fijne medewerkers, goed advies. Krijg goed antwoord op de vragen die ik heb.

Deskundig

Controle op een rustige en grondige manier. Neemt de tijd

Al geruime tijd geen angst voor de tandarts maar wel altijd een prettig bezoek.

Het is nuttig om ieder halfjaar een bezoek te brengen voor controle. Altijd vriendelijke ontvangst en daarna vrijwel altijd pijnloze behandeling.

snel aan de beurt om voortand te herstellen,

Dank!

Duidelijke en goede uitleg en behandeling

X

Prima praktijk

Vriendelijke medewerkers en professioneel!

Uitstekende behandeling met goede uitleg en geruststelling.

Van te voren keurige prijsopgaaf gekregen. Lange behandeling waarin je gefascineerd wordt door alle technieken die de tandarts gebruikt. Ik had het gevoel in goede handen te zijn.

Heel goed

Goede en vriendelijke behandeling tandarts en assistente.

Jammer dat behandeling mondhygiëniste pas in juli kan plaatsvinden.

Leuke en aardige mensen. Hebben begrip voor mijn bang zijn voor de tandarts.

In 1 woord geweldig. Altijd in voor een praatje en je wordt erg vriendelijk te woord gestaan.

op tijd behandeld . geen wachttijd

op afgesproken tijd behandeld voldoende inlevingsvermogen

Altijd rustige sfeer en veel aandacht.

Ik ben onder behandeling bij Niels en ik vind hem heel prettig in de omgang en hij werkt aandachtig. Laatste keer was Niels uitgelopen en kon ik direct door een Andere tandarts worden geholpen. Helaas is de naam mij ontschoten. Ik dacht Bart.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.