Is prima

Moest wel even wennen aan de vulling.

Altijd prima

Bart is altijd vriendelijk en heel duidelijk over hoe mijn gebit ervoor staat.

Zeer Positief

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de behandeling, uitleg, adviezen en houding van de heer Sander Molhoek!

Iets meer aandacht voor cliënt

Iets meer aandacht voor de cliënt. Het ging wel mooi snel, maar hoorde van alles noteren zonder te weten hoe of wat! Geen idee wie mij heeft behandeld

Fijne tandarts!

We hebben altijd prettig contact met onze tandarts en zijn daarom heel tevreden over deze praktijk.

Altijd vriendelijk en goede hulp

Hulp oke

Altijd goede tandzorg.

Zorg voor gebit en persoon!

Professioneel, prettige sfeer, oog voor de persoon, open communicatie en je gebit in goede handen!

Zeer prettige en professionele mensen!

Deze samenwerkende tandartsen en alle andere collega’s vormen met elkaar een collegiaal klantvriendelijk team (tenminste dat ervaar ik als klant).

Top!

Prima en rustig geholpen, voelde me direct op mijn gemaak.

goede, professionele mondzorg!

Zowel bij mondhygiënist Sander Molhoek als bij de tandarts, Rik Borgman

Zorgvuldig

Prettig in omgang, zorgvuldig, een goede behandeling.

Fijne ervaring, zonder ongemak en volgens afspraak

Afspraak voor twee nieuwe kronen, met frisse tegenzin. Nergens last van gehad tijdens of na de behandeling. Erg tevreden!

Zeer vriendelijke tandartsen

Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er gaat gebeuren, er is ook persoonlijke interesse en aandacht. Ik kom hier nu alweer bijna 4 jaar en zou geen andere tandarts meer willen.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Goede uitleg gekregen voor komende behandeling

Fijn tandarts bezoek

Professionele en vriendelijke tandarts. Zelfs aan het einde van de dag werd ik op het afgesproken tijdstip ontvangen door de tandarts. Geeft goed advies.

deskundig

goede sfeer en op tijd

Vanaf het maken van de afspraak (controle en behandeling) ging het soepel en goed.

Aardige tandarts

Aardig en snel

Zorgzaam

Zorgzaam

Nooit een prettige behandeling wortel/kanaal behandeling maar het team zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd wordt over de stappen tijdens de behandeling. Duidelijke communicatie en er wordt nagedacht over een stukje “comfort” zover als dat kan tijdens de behandeling van 1 1/2 uur. Het enige puntje is dat ik de offerte voor de behandeling niet heb ontvangen. Na de behandeling wel al snel de rekening mogen ontvangen.

kundig en stipt op tijd

goed georganiseerd kundig en vriendelijk.

Was prima hoor

De ontvangst beneden is uiterst vriendelijk. Belangstellende vragen van tandarts hoe het gaat !

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.