Eerlijk advies

Over facings

alleen een controle gehad.

geen ervaring was te kort.

Goed en zorgvuldig

Met zorg behandeld.

Prima behandeling

Afspraak op korte termijn gemaakt. Snelle en pijnloze behandeling met goed resultaat

Perfect en rustgevend en gezellig

Ga zo door ik zou wel iedere dag willen bij dit team

Snelle en deskundige behandeling

Ik ben snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Keurig geholpen, zoals altijd.

Uitleg en rustig geholpen.

Goede ervaringen

Je krijgt herinneringen over een afspraak. Ze zijn aardig en je kan, meestal, even tussen door als het nodig is. Diegene die mij hebben behandeld in de loop der tijd zijn mensen die hun vak verstaan.

Zijn goed

Er is altijd aandacht voor mijn gebit en er worden zinvolle adviezen gegeven

Goed behandeld zeer prettige ervaring

Zeer nette goede behandeling ben zeer tevreden . Kundig personeel

Goede praktijk

Zeer aardige vriendelijke mensen

Zoals altijd goed geholpen.

Goede zorg, vrijwel altijd op tijd

Ik kom al bijna 10 jaar bij deze tandartspraktijk. Erg tevreden met zowel tandarts/implantoloog als mondhygiënist. Handige combi afspraken mogelijk. Vrijwel altijd stipt op tijd, ook aan het einde van de dag.

Goed en klantvriendelijk

Snel een afspraak mogelijk bij de mondhygiënist, netjes geholpen en advies gekregen.

Prima en leuke tandarts. Jammer dat hij alweer vertrekt.

Professioneel en met de nodige humor

Heel prettige tandarts, juiste benadering voor kinderen

Professioneel, toch persoonlijk

Ik ben heel tevreden.

Ik word altijd prima geholpen, krijg goed advies en heb veel vertrouwen in de deskundigheid.

Ik was heel snel geholpen

Supersnel en pijnloos

Behandeling voldoet aan alle verwachtingen

Geïnteresseerd, persoonlijk, vriendelijk. Goede adviezen. Dit maakt het allemaal veel minder onaangenaam :-)

Machteld Siers legde goed uit wat ze ging doen en was erg Persoonsgericht Zag er wat tegenop maar voelde me op mijn gemak en viel reuze mee

Fijn geholpen, goede tandarts.

Met mijn 2 kinderen op controle. Goed geholpen door de jonge tandarts, die helaas weer naar de studiebanken vertrekt voor een 3 jarige vervolgstudie.

Goed advies en prima behandeling

Prettige behandeling en advies, rustig en kundig.

Fijne tandartspraktijk

Veel geduld en persoonlijke aandacht. Bij elke handeling wordt uitleg gegeven, zodat je niet gespannen hoeft af te wachten wat er het volgende moment in je mond gaat gebeuren.

Vriendelijke Tandarts.

Je bent super snel aan de beurt en de tandarts gaat voorzichtig aan het werk!

matig

heb veel goede ervaringen gehad, op 1 na niet. toen mijn kies getrokken werd, waren ze 2 uur en 3 kwartier bezig met trekken. een ervaring om nooit meer te vergeten! was VRESELIJK!!!!!!!!!!!!!!! als ik dat van te voren had geweten, was ik gelijk bij Bart van Noordennen gegaan, of naar de kaakchirurg. en nu op dit moment heeft Bart mij meer op mijn gemak gesteld. ik durfte niet meer te gaan. ook elke keer weer nieuwe tandartsen in korte tijd. als je je vertrouwd voelt bij een tandarts, gaat ie weer weg in korte tijd, en weeeeeeeeeeeer een nieuwe. das zo klote!

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.