Uitstekende behandeling door Rick Borgman

Dit zegt genoeg. Rick wil zijn best doen mijn gebit te behouden, het is niet zo jong meer. Ik stel dat zeer op prijs. Hij is serieus en vriendelijk. Ik hoop nog lang naar Zeist te kunnen rijden.

Ik belde 8.04uur kon direkt komen om 10,werd goed en vriendelijk geholpen.

Mijn tandarts vertelde me dat ik als ik over een half jaar weer zou komen,dat ik hem dan niet meer in de praktijk zou aantreffen.Hij wist dat hij dan ging verder studeren in diepere tandartsspecialisatie in Amsterdam.Behalve de reparatie waar ik voor kwam,een afgebroken boven middenvoortand,maakte hij ook tijd voor een halfjaarlijkse controlebeurt en het maken van controlefotos.De ruime tijd die hij voor mij beschikbaar had ,kwam door het uitvallen van een geplande afspraak.Mijn eigen tandarts was vriendelijk en geduldig ,had de tijd om vragen uit te leggen.Nu ik weer terug denk aan mijn behandeling die dag.De Tandarts-assistente werd tijdens mijn behandeling weggeroepen om bij een naast gelegen kamer te komen helpen om uitleg te komen geven.Ik denk dat ze na 7 minuten wel weer terug was.

Fijne vriendelijke tandarts en assistente. Zeer vakkundig

Deze tandarts denkt met u mee.

Gewoon prima

Goed werk, vriendelijke medewerkers. Jammer dat mijn tandarts weggaat

Uitstekend behandeld

Prima geholpen

snel en professioneel

snel en professioneel

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en de uitvoering is perfect

zeer vriendelijke mensen en de uitvoering is, zoals het hoort, zeer deskundig.

Altijd vriendelijk en goede behandeling met dito uitleg

Diverse tandartsen gehad vanwege personele wisselingen maar de kwaliteit en service blijft intact. Sander is goede en duidelijke mondhygiënist.

Tevreden

Ben gewoon tevreden met m'n tandarts

Heel prettig

Goede uitleg wat de behandeling inhoudt. Vriendelijk.

Een uitstekende tandarts

Is rustig en als je last krijgt kan je altijd even stop zeggen

Ben niet altijd blij als ik naar de mondhygiënist ga, maar altijd blij dat ik er geweest ben.

Wordt altijd vriendelijk, goed geholpen met duidelijke adviezen

Prima geholpen

Mijn gebit is goed schoongemaakt en vrij van tandsteen.

viel me wat tegen in vergelijk met Bilthoven, in Zeist was controle m.i. zeer oppervlakkig

controle in vergelijk met Bilthoven m.i. oppervlakkig

Eerste indruk is zeer goed

De Mondhygiënist zeer ervaren en professioneel.

Fijne tandarts, betrokken Heeft mij over angst heen geholpen

Snel, vriendelijk en efficiënt

Snel en vriendelijk

Echt helemaal top

s Maandag langs geweest vanwege zeer pijnlijke kies, aangegeven ontzettend bang en nerveus te zijn. werd echt helemaal op me gemak gesteld, foto's gemaakt en ja helaas kies moest eruit 2 dagen later echt helemaal super relaxed gegaan, er werd duidelijk aangegeven wat er gedaan zou worden, ze houden je goed in gaten of je toch pijn ervaart. Echt het is dat mijn kiezen graag langer wil hebben maar anders zou ik deze tandarts al mijn kiezen laten trekken zo ontzettend meegevallen allemaal

rustige en pijnloze behandeling

alle handelingen werden vooraf aangekondigd en kort aangegeven de inhoud en wel of niet gevoelig, was een goede ervaring

Goed geholpen, mooi eindresultaat

Positief

Wortelkanaal weer als nieuw

Het duurde wel anderhalf uur, maar zonder verdoving en pijn nu nieuw wortelkanaal van mijn kies. De metalen pin is er eindelijk uit. Prima.

Deskundige en prettige begeleiding. De van te voren altijd aanwezige stress wordt ter plekke opgeheven.

Uitstekend en heel snel en kundig geholpen. Grote klasse!

Vriendelijk en deskundig

Mijn bezoek aan de Mondhygieniste was prettig, informatief en ze werkte voorzichtig.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.