Op tijd, deskndig en vriendel8jk

, deskundig en vriendelijk

Ben behandeld door dr Nederstrom tot ze wegging. Daarna voor kunstgebit bij Wouter de Rooy (ook weg). Voor beiden niets dan lof.

prima bevallen

Hier staat de patiënt echt nog voorop.

Klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en professionele behandeling zonder pijn. Ben zeer tevreden

Alles goed - fijn communiceren.

keurig afgehandeld

Alles op tijd afgehandeld

Goede controle en overleg

Aaaaaa

Bbbbbbb

Kundige mensen

Vriendelijke en kundige medewerkers.

Uitstekende

Geeft goede voorlichting.

Prettige tandarts waar ik mij op mijn gemak voel

Prettige bejegening, kwalitatief goede tandzorg. Persoonlijke aandacht waardoor ik op mijn gemak gesteld word.

Zeer professioneel

Het laten verwijderen van tandsteen was bij mij (vanwege teruggetrokken tandvlees) altijd pijnlijk. Maar nu gebeurde het zo voorzichtig (er werd ook zo weinig mogelijk koud water langs de gevoelige tanden gespoeld), dat ik er vrijwel geen last van heb gehad! Dank, Achmed!

top

gebit goed, snel en vakkundig gereinigd en wederom goed poetsadvies

Prettig, vooral complimenten voor Sander.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen ik was niet erg bang meer

Zoals meestal goed geholpen

Op tijd Kwalitatief uitstekend Zeer klantvriendelijk

n.v.t.

Prima behandelingen maar jullie zijn erg commercieel bezig, dat kan irritant zijn ,dit hoor ik ook van andere mensen die in jullie praktijk behandelt worden. Mijn aanbeveling is neutraal dat moet ieder zelf ervaren. Jammer dat deze keuze niet gemaakt kan worden.

Goede en pijnloze behandeling

Een fijne tandarts praktijk

Fantastische behandeling

Wortelkanaal behandeling gehad. 1 uur en 40 minuten behandeld. Zat ook nog een groot gat in de kies. Niets van de behandeling gevoeld, geen na pijn oid. Klasse tandarts!

Toch voor je lol naar de tandarts ???

Mijn ontbrekende voortand ( bepaald geen fraai gezicht ) werd na een uiterst zorgvuldige wortelkanaalbehandeling vervangen door een fraai kunst exemplaar. Ik ging met een brede glimlach op mijn gezicht de praktijk uit. Heel duidelijke uitleg vooraf en ook tijdens de behandeling.

Op tijd, snel en correct geholpen

De periodieke controle was zo gebeurd, maar accuraat en ik kreeg ook realistische adviezen.

Prima ontvangen en doorverwezen, zowel aan de balie als de tandarts zelf

Vriendelijk, snel en efficiënt. Rustige, bekwame en positieve tandarts.

Goede tandartsenpraktijk, vriendelijke personeel.

Heel goede uitleg en prettig contact

Voor de behandeling kreeg ik goede uitleg over de oorzaak en de uitleg behandeling. Op het einde kreeg ik foto’s te zien waarop zij een uitleg gaf. Het gaf een goed inzicht in wat er gedaan is.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.