Gedegen en vriendelijk

Rustig de tijd genomen om naar mijn klachten te luisteren. Voelt goed en kundig. Bekijken van de foto’s met uitleg.

uitstekend

Ik ben prima geholpen.

Professioneel en snelle service

Kon snel terecht, netjes issue verholpen

Prima ervaring

Helemaal naar wens nog bedankt c:

Ik ben zeer tevreden over de service en de kundigheid. Het enige waar ik een enorme hekel aan heb is deze mail achteraf om een beoordeling! Hou daar mee op!

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Het was fijn dat ik kon komen had last

Het was fijn dat ik dezelfde dag nog kon komen want er zat een ontsteking

Snel gemaakte afspraak

Op dezelfde dag dat ik van plan was wegens toenemende kiespijn kon ik in de namiddag een afspraak maken. Dat is snel.

Heel goed

Mijn vrouw vond de behandeling in alle facetten heel goed!

Tandarts prima, maar geen lecture in wachtkamer. Zelf meenemen, nne toch

Tandarts prima en persoonlijk, maar lectuur in wachtkamer ontbreekt. Corona is al 2 jaar over, dus dat kan wel weer.

Tandarts stelde me op mn gemak (heb toch altijd wel enige angst)

Aardig en kundig

Vriendelijke ontvangst Niet lang hoeven wachten Vriendelijke en kundige vrouw

zeer tevreden

zeer tevreden

Erg goede tandartspraktijk

Professioneel, vriendelijk.

Prettig, professioneel

Prettig, professioneel

Zorgvuldig, zorgzaam, Informatief, en betrokken

Naar mijn mening heb ik een tandarts die zorgvuldig te werk gaat. Zorgzaam is en mij zo zorgvuldig mogelijk informeert. Ze is in mijn ogen zeer betrokken bij haar patiënt. Ik vind haar erg prettig en een fijne tandarts.

Een erg prettig en goed team

Ik heb alleen maar goede ervaringen met het team

GOED!

Vriendelijke mensen. Goede adviezen Nauwkeurig Ik ben blij met de halfjaarlijkse controle en met de eventuele behandelingen

Heel goed geholpen

Prettige ervaring!

Zo hoort een bezoek aan de endodontoloog te zijn

Prettige ontvangst in een mooie praktijk. Geduldige, kundige en geruststellende behandelaarster en assistente. Ze legde stap voor stap uit wat ze aan het doen was tijdens de wortelkanaalbehandeling. Meekijken met een spiegel was geen probleem.

Vriendelijke&persoonlijke ontvangst en daarna een kundige, vlotte, vertrouwenwekkende behandeling

De receptioniste is lief, attent en kundig. De tandarts is kundig, geeft goed onderbouwde adviezen en de behandeling is altijd vlot en professioneel. Er hangt een rustige, ontspannen sfeer in de praktijk. Alles komt goed georganiseerd, professioneel en vriendelijk over.

Aardige mensen

Fijne tandarts praktijk, mooi gebouw en vriendelijke personeel.

prima geholpen

Prettig klantgericht

Alle medewerkers die ik tot nog toe ontmoet hebt zijn prettig in de omgang en helpen mij goed om te gaan met mijn spanning voor de tandarts.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.