Bijzonder vriendelijk, nemen de tijd om goed uit te leggen wat er gaat gebeuren. Ben zeer tevreden.

Heel prettig

Er moest een gebroken kies getrokken worden,ik ben heel prettig geholpen,ook met fijne uitleg over wat er ging gebeuren.en ik heb totaal niet een moment pijn gehad

Ervaring is goed. Alleen de laatste afspraak was pittig vanwege een kies laten verwijderen. Wat moest gebeuren vriendelijke tandarts Bart. Voor de rest ben ik tevreden met jullie praktijk

Korte wachttijd en professioneel, met aandacht behandeld.

Korte wachttijd en professioneel, met aandacht behandeld.

Zorgvuldig, vriendelijk en pijnloos

De mondhygiënist nam uitgebreid de tijd, vertelde wat hij deed en waarom en deed zijn uiterste best om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Toppie

Met m'n 2 kids naar Tandarts Rik geweest en hij is zo leuk met kinderen! Zijn assistente is ookgoed met kinderen en dat maakt het voor mijas moeder een topervaring en in alle relaxedheid kan ik er heen. De kinderen zien er ookecht naar uit om naar de tandarts te gaan.

Zoals altijd ben ik heel tevreden.

Heb niets toe te voegen aan hetgeen ik hierboven opschreef. Een hele prettige, kundige tandarts.

Professionele mondverzorging

Zorgvuldig , empatisch en professioneel

snel klaar controle.

geen

Empathisch

Vriendelijk, geduldig en begripvol

Ik ga met vertrouwen naar deze tandarts, ze luistert goed naar ons en maakt het zo aangenaam als mogelijk is onder de omstandigheden. Ik hoop dat ze altijd hier zal blijven, anders moet ik met haar mee verhuizen want ik wil nooit meer naar een andere tandarts. Ook de mondhygienist is fantastisch.

Stap voor stap uitgelegd

Begin ve wortelkanaalbehandeling, waar ik vreselijk tegenop zag. Stap voor stap door alles heengeleid en geen centje pijn gehad. Noch tijdens, noch na de behandeling. Ik mag nog een keer, maar zie er al minder tegenop.

Prima tandarts die heel eerlijk advies over de komende behandeling heeft gegeven. Dat heb ik ook wel eens anders meegrmaakt bij andere tandartsen. Ja, zeer tevreden!

Vriendelijk

Goed en snel geholpen,

Vriendelijk patientgericht

Op tijd alles volgens afspraak. Duidelijk in de communicatie

Heldere en duidelijke manier van (tandheelkundige) behandeling

Ik vond zowel de persoonlijke benadering als de tandheelkundige behandeling erg professioneel, zowel van de tandarts als de assistente.

Super tandarts

tandarts mevr Mulder

ik ben zo ontzettend goed geholpen door mevr Mulder wt een goede tandarts is dat , dankjewel

personeel hartelijk en professioneel.

van het moment dat je de entree betreedt tot het verlaten van de praktijk het gevoel zich in goede handen te bevinden.

Goeie ervaring met Sander Mondhygienist

Prima tandarts

Aardig en rustig persoon, professioneel en deskundig!

Weer een heel positieve ervaring.

Deskundig, op tijd, en heel vriendelijk en behulpzaam. Kan niet beter.

Zeer goed behandeld

Na lange tijd niet geweest te zijn dorst ik niet meer maar ben toch weer gegaan. Naar de mondhygienist en hij heeft het heel erg goed gedaan , ben zeer tevreden.

Goed en netjes geholpen

Zoals het hoort

Op tijd volgens afspraak, en efficiënt werken

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.