ervaring is goed.

N.V.T.

fijne ontvangst en aandacht voor de mens achter de "klant"

ga ik niet nader op in, is voor ieder heel persoonlijk

Altijd zeer tevreden!

professioneel en snel geholpen

professioneel en snel geholpen

snelle behandeling, in één dag helemaal klaar

goede en kordate behandeling

Grondig en snel

Grondig en snel

Weer heel vakkundig en vriendelijk

Volgens verwachting

Goed ik ben tevreden.

Goed en altijd netjes schoon binnen. Goede afspraken en je word goed op de hoogte gehouden en je word altijd netjes te woord gestaan.

Zeer deskundige behandeling.

Mw. Siers legt bij de intake goed uit hoe de wortelkanaal behandeling zal worden uitgevoerd. Duidelijke offerte ontvangen. Zij stelt je voor aanvang van de behandeling op je gemak, benoemt tijdens de behandeling steeds wat zij gaat doen en na de behandeling laat zij aan de hand van gemaakte foto’s zien hoe zij het probleem heeft opgelost. Mw. Siers en haar assistente zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik ben onder de indruk van hun deskundigheid.

Mijn visitie heb ik als plezierig ervaren

Vriendelijke receptie. Geweldige communicatie en uitleg tijdens de behandeling.

De tandarts en assistente werken als een goed team. De tandarts is zeer ervaren. Ze werkt zeer zorgvuldig en rustig. Al voor de tweede keer een wortel behandeling zonder enige na klachten.

Fijne informele sfeer

Zie boven

Uitstekende

Wordt goed voorgelicht.

Professioneel en plezierig

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld. De behandeling voelde als voorkomend en de uitleg was duidelijk.

Goed en professioneel

Goed en professioneel

Zeer klantvriendelijk. Zeer kundig

Zeer klantvriendelijk. Heel kundig

Vriendelijk

Fijn geholpen

Prettig

Zeer vriendelijke tandarts, legt altijd uit wat hij gaat doen

Very professional and caring

I was grateful to get an appointment at short notice. The treatment was given with care and as painlessly as possible by friendly and professional people!

Goeie controle gehad. Niks op aan te merken.

Tevreden

Heel goed

Vlot ( deze keer zelfs voor de afspraaktijd) geholpen Vriendelijk behandeld.

Altijd super goed!

Tot nu toe goede ervaringen.

Wij zijn nog maar kort patient maar de ervaring met de praktijk is goed.

Fijne en deskundige mondhygienist

Goed op tijd, duidelijke uitleg, werkt rustig en snel

Het was goed

Vriendelijke receptionistes, tandarts behandelt snel en efficient

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.