Adequate behandeling van een afgebroken tand

Er is gezocht naar een oplossing die direct en zo eenvoudig mogelijk was.

Altijd netjes geholpen

Ik ben patiënt bij tandarts van Noordenne. En ga elk half jaar voor controle. Bij de balie wordt je netjes geholpen door de medewerkers. Afspraken lopen bijna altijd keurig op de afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden over het geheel.

Deskundigheid

Deskundige Mondhygiëniste heel prettige behandeling bij een heel aardige professionele persoon

Duidelijk, snel en efficiënt

Tandarts Borgman is een fijne rustige tandarts die altijd heel secuur te werk gaat. De behandelkamer is altijd schoon en opgeruimd. En de samenwerking met de assistent verloopt ook altijd vlot.

Goed geholpen met goede poetsadviezen!

Zie hierboven

zeer prettig

ben zeer goed geholpen en heeft mij gerust gesteld

Prettig en deskundig

Bij de ingang word ik meteen doorgestuurd naar boven, war een rustig muziekje klinkt en volop plaats is. Twee minuten voor het afgesproken tijdstip word ik al naar binnen geroepen en begroet door Niels en zijn aaltijd vriendelijke assistent. Hij luistert goed naar mijn klacht en onderzoekt de eventuele oorzaak, gaat al mijn andere tanden en kiezen langs. WE maken een vervolgafspraak die ik onder bij de ingang bij de ontvangende secretaresses vastleg.

Snel en goed geholpen na probleem met een kies.

Snel en goed geholpen na probleem met een kies.

Fijne snelle service

Fijn geholpen en goed advies

Prettig in de omgang en accuraat

Prettig in de omgang en accuraat

Uitstekende wortelkanaalbehandeling

Duidelijke toelichting, prima sfeer en professionele behandeling. Maken van een afspraak verliep iets moeizamer. Was bezorgd dat ik te lang met een ontsteking rondliep (die acuut werd tijdens een buitenland vakantie) vanwege eerdere speekselklierontstekingen en hartritmestoornissen. Die bezorgdheid werd niet weg genomen toen ik een afspraak probeerde te maken eenmaal terug in Nederland

Helen lieve en rustige mensen en zeer kundig

Zeer professioneel en klantgericht

Mijn gezin komt hier al vele jaren en we zijn erg tevreden. De medewerkers zijn heel professioneel, geven goed advies en doen gewoon hun werk heel goed. Het is dan ook wel druk, dus afspraken moeten wel tijdig ingepland worden.

zeer goede ervaringen bij deze praktijk,

Fijne mensen

Fijn dat ik eerder kon komen en vriendelijk werd ontvangen zoals altijd

Hele veiendelijke en vaaridige mondhygienist. Afspraak netjes op afgesproken tijd.

prima, juiste benadering. Goede behandeling.

Lieve tandarts en assistente

Altijd lief en vriendelijk, zeer deskundig.

Invoelend, doortastend en deskundig.

Bovenstaande woorden dekken voor mij de lading bij een uur durende intensieve ingreep waar ik met enige spanning naar toe leefde. De benadering van Machteld werkt geruststellend. Met dank.

KUNDIG EN OVERWOGEN ADVIES GEKREGEN

ZEER GOED

Rik geeft er een persoonlijke tin aan.

Prima en snel hgeholpen

Kort maar aquraat

niets op aan te merken

staat hierboven

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.