Professioneel

Goede uitleg goede planning.

Mijn gebit is grondig gereinigd

Vriendelijke benadering. Ik voelde me gezien

Goed professioneel

Prettig contact

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig

zoals gebruikelijk: vriendelijk, zakelijk & op tijd

vriendelijk, zakelijk en op tijd

Zeer prettige behandeling, helemaal tevreden!

Zeer prettige behandeling, helemaal tevreden!

fijne uitleg over hoe tandsteen ontstaat en wat je er aan kan doen

goed werk gedaan en of ik later nog bij de mond hygiënist terug moet komen

Wat een fijne praktijk!

Ik heb nog niet eerder een praktijk gehad waarbij het personeel zo behulpzaam én deskundig is. En ook nog oprecht. Hier blijf ik nog vele jaren terugkomen.

Ik heb vertrouwen in mijn tandarts

Was prima allemaal.

Receptie duidelijk, mondhygiënist prima, bij tandarts te lang wachten omdat er na het nemen van foto's een andere patiënt naar binnen was geroepen.

Een adequate en vriendelijke benadering

Uitleg is duidelijk en ik werd behulpzaam de trap afgeholpen wegens mijn hoogtevrees. Veel dank hiervoor.

prima organisatie en vakwerk

afspraken worden goed nagekomen en het werk wordt serieus, uitstekend gedaan en niet afgeraffeld.

Prof

Eerlijke uitleg. Weet je waar je aan toe bent.

Professioneel en prettig

Enig punt van aandacht is dat collega's een aantal keer de behandelkamer binnenkwamen tijdens de behandeling om vragen te stellen. Dat is irritant.

netjes adekwaat behandeld

netjes adekwaat behandeld.

Zorgvuldig

Redelijk positief

Al twee keer geef ik aan dat ik moeilijk trappen kan lopen en graag in een kamer beneden behandeld wil worden. Helaas lijkt dit in de planning niet te lukken…. Na 26 jaar bij een andere tandarts en wegens verhuizing naar Zeist dus een nieuwe tandarts gezocht. Ik heb nooit pijn en nooit gaatjes, dus ik wil ook niet dat iemand tegen mij zegt dat de vorige het niet goed gedaan heeft!

Uitmuntende zorg en prettig contact

Uitmuntend, helder en prettig

In een ontspannen sfeer, een goede behandeling ondergaan.

Ik werd behandeld door mensen die enorm vriendelijk waren, niet gehaast waren en mij alles vóóraf, gedurende en ná de behandeling duidelijk uitlegden. Kortom: een verademing in deze anders zo jachtige wereld... Dank dus daarvoor! C. Hauser

Ik ben blij met tandarts Mulder

Ik heb nog niet eerder zo'n fijne tandarts gehad. Ik vind haar zeer deskundig en ontzettend aardig en vriendelijk

Vakkundig

Llkr snel en accuraat.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.