Strak, zakelijk maar deskundig

Zie hierboven.

Serieuze tandarts. Benoemd wat ze doet

Ik ben doorgestuurd voor een gecompliceerde behandeling.

Prima geholpen

Afspraken communicatie en behandeling waren prima

Goede en vriendelijke telefoniste, tandarts zelf is ook heel goed

Ben erg tevreden over Rik Borgman, is heel sociaal en hulpzaam. Denkt mee en verricht goed werk.

serieus genomen

Ik was al een aantal jaar niet naar de tandarts/mondhygieniste geweest. Te nerveus. Ze hebben mij goed behandeld. Ik ben nu al minder angstig.

Prima geholpen

Prettige ontvangst, vervolgens nauwelijks hoeven wachten. Daarna goed behandeld door de mondhygiënist. Plezierig te woord gestaan.

Goed, duidelijk en prettig

Goed geholpen, duidelijke uitleg en weer een uitstekend gevoel in de mond.

Goed voorgelicht

goede mondhygieniste

Hartelijke, vriendelijke professionals. Van balie tot aan de stoel.

De tandarts vertelt een eerlijk verhaal en denkt met je mee.

Dienstverlenend

Meedenkend

Vertrouwd en kundig.

Prettig in het contact en je hebt het gevoel in goede handen te zijn.

Heel prettig en professioneel geholpen

Vakkundig, rustig en ontspannen geholpen.daar Niels. Ben erg blij met het resultaat en hoop van harte dat Niels blijft. Veel wisselingen gehad afgelopen jaren. Niels werkt echt heel precies, overlegd goed en ik heb alleen maar lof over hem. Carolien is ook een fantastisch lieve vrouw met passie voor haar werk en ook alle lof haar. Samen zijn ze extra komen werken voor mij. Heel erg bedankt voor deze fijne behandeling.

Heel goed en prettig

Ik werd aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan. Ik kon op korte termijn een afspraak maken, dat was fijn. De tandarts was vriendelijk en legde alles goed uit.

Prima vakwerk en vriendelijke presentatie en contact

Wat hierboven staat dekt de lading. Hij doet al jaren lang mijn behandeling. Wat betreft uw suggestie hieronder, aanbevelen bij een 9 of een 10 kan ik het niet eens zijn. Een 10 is volmaakt, wat niemand is, een 9 is zeer goed en een 8 is goed, en ook goed genoeg voor een aanbeveling! Om die reden vul ik hieronder eigenlijk liever geen cijfer in. Maar dan wordt het niet verstuurd, wat ik vreemd vind

Snel goed geholpen

Kon de volgende dag al terecht en de samenwerking tussen tandarts en assistent was prima.

Prima mondhygiënist

Prima mondhygiënist

Ben door John zeer goed geholpen, maar ook zeer goed advies gekregen. Prima

alles klopt

Op tijd, goede behandeling en plezierig contact

Deskundig en vriendelijk geholpen

Goede uitleg gekregen

Vriendelijke en nette behandeling

Heel vriendelijk en proffesioneel geholpen

Heel goed, proffesioneel en vriendelijk.

prettig en ontspannen

Er is voldoende ruimte voor mijn verhaal, ze kent me en heeft ook tijd om het te hebben over vorige behandeling, allemaal erg fijn. Verder wordt je op tijd geholpen en is ze lief voor de kinderen.

Prima geholpen

Prettig geholpen bij de mondhygiënische schoonmaak van m’n gebit.

Professioneel

Goede uitleg goede planning.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.