Op tijd, duidelijke uitleg tijdens behandeling

Heel tevreden

Atijd aardig, je wordt netjes behandeld, Dus zeer tevreden.

betrouwbare professionele hulp bij kiespijn.

Na enkele dagen pijn in mijn mond, oor en kaak tandarts gebeld en situatie uitgelegd. Ik kon de volgende dag komen. Foto's gemaakt waarop een ontsteking in een kies zichtbaar was. Inmiddels al 2 vreselijke nachten doorgemaakt met veel pijn. Helaas kon ik niet dezelfde dag meer geholpen worden omdat daar op dat moment geen plek voor voor was. Dus nog een nacht doorgebracht met hevige pijn. De volgende dag is de kies getrokken. Alle behandelaars waren heel betrokken en vriendelijk. Ik vond het alleen jammer dat er op dat moment geen "noodplek" open was om geholpen te worden. De pijn was echt verschrikkelijk en 3 slapeloze nachten helpen ook niet echt mee. Pijnstilling deed nauwelijks iets.

Een prima behandeling met goede voorlichting

De behandeling is voorbeeldig verlopen volgens afspraak en het resultaat is uitstekend.

Sympathieke Tandarts

Sympathieke Tandarts

Kundig, vriendelijk en meedenkend personeel

Snel en kundig

Prettig geholpen

Kies afgebroken. Alle opties helder uitgelegd. En mooie reparatie uitgevoerd.

Goed, niets op aan te merken

Het was een controle. Vlot, routineus, geen bijzonderheden, binnen tien minuten minuten klaar.

Vriendelijk ontvangst en professionele behandeling

Bij binnenkomst word ik altijd met een grote glimlach ontvangen door de danes aan de balie. De mondhygiënisten Sander en Ahmed zijn betrokken, kundig en altijd bereid advies te geven en mee te denken.

ben tevreden.

het gaat goed.

Altijd zeer goed en vriendelijk geholpen

Altijd zeer goed en vriendelijk geholpen

Deskundig, geen overdiagnostiek, helder

Professioneel en betrouwbaar, idem Ervaring met mw Knoef

een 10 !

top

De afspraken met mondhygiëne en tandarts waren goed georganiseerd.

Netjes na elkaar gepland. Goede uitleg bij de behandeling zonder mijn hoofd een andere kant op te trekken! Alles goed gepland op de begane grond ivm mijn hartklachten.

Prima ervaring, het blijft een 'moetje' maar door de sfeer en goede dienstverlening een bijna pretti

Ge ervaring.

Heel goed

De tandarts (Niels volgensmij) is heel professioneel en vriendelijk. En de assistente is ook echt een hele fijne vrouw met veel ervaring. Blij mee! Ik kom binnekort met mijn dochtertje van 2 langs en ga dan zeker naar dit topduo!

Op tijd en vriendelijk

Peima

Altijd een luisterd oor

Goede uitleg en goede behandeling.

professionele zorg door vakbekwame specialisten

het proces van het maken van een afspraak verloopt soepel. snelle opvolging na het maken van foto's; een prettige behandeling door professionals. De wijze van samenwerken tussen de tandarts en de assistent (als dat tenminste zo heet) was een genot om naar te luisteren. 1,5 uur op de tandartsstoel liggen is niet mijn hobby, maar de hele setting zorgde er voor dat het toch een goede ervaring was. Ga zo door zou ik zeggen!

Fantastisch

Ik werd prima op de hoogte gesteld van de ingewikkelde wortelkanaalbehandeling, boren, opschonen en daarna opvullen van de kanalen. Daardoor was ik geheel op mijn gemak, de behandeling verliep daarna vlekkeloos en ter meerdere glorie kreeg ik daarna ook nog eens de foto's van het geheel te zien. Hulde aan deze deskundige en aardige dames.

Kies extractie wat niet makkelijk bleek doordat wortels erg vast zaten Collega erbij gehaald en voor iets meer power en ja hij ging eruit Dat was op vrijdag en op maandag hebben ze even ge elf hoe het ging echt zo ontzettend top is dat ik zie dat als een stukje nazorg Wil geen andere tandarts

Warm, aardig en deskundig in behandelkamer en aan de balie

Snel en goed geholpen bij eerste consult

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.